Όψεις Ανάδρομου Ερμή με Δία και Πλούτωνα στις 16/3: Προβλέψεις Ζωδίων
Επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, έρχονται! Κάποιοι θα ευνοηθούν, αλλά και κάποιοι θα απογοητευτούν! Δες την πρόβλεψη σου...

Ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, θα μας μπερδέψει περισσότερο από ποτέ, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Συγκεκριμένα, στις 16 Μαρτίου 2019, θα σχηματίσει Εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα δώσει την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν, να διορθώσουμε λάθη και να επιδιώξουμε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν ή ακόμα και μια επανασύνδεση!
Οι πιο ευνοημένοι της όψης, θα είναι σίγουρα τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

Την ίδια ημέρα όμως, ο Ανάδρομος Ερμής, θα κάνει και Τετράγωνο με τον Δία, φέρνοντας απροσεξία στα εκφραστικά μας μέσα και λάθη επικοινωνιακά! Ξεχνάμε την λογική και είμαστε επιρρεπής σε μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις! Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός λόγω κάποιων επαφών μας με άτομα του παρελθόντος, μας παρασύρει σε απατηλές προσδοκίες! 
Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο, είναι τα Μεταβλητά Ζώδια, του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πες ναι σε κρυφές συναντήσεις ή επαφές με άτομα του παρελθόντος, χωρίς όμως να ριψοκινδυνεύεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος! Όσον αφορά έναν στόχο σου, κάνεις λάθη και γκάφες, λόγω βιασύνης!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δραστηριοποιείσαι σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, ώστε να επανέλθουν ευκαιρίες του παρελθόντος! Φρόντισε αυτήν την φορά να τις εκμεταλλευτείς και να μην πάρεις ρίσκα, που μπορεί να φέρουν απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαφές, μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική ζωή! Έρχονται μηνύματα από άτομα του παρελθόντος, αλλά προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό!

ΛΕΩΝ: Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα εκφράζονται τώρα και πετυχαίνεις ερωτικές επιθυμίες, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος, αρκεί να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και κόβεις τα αλόγιστα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις προβλήματα του παρελθόντος και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση! Προσοχή μόνο στις υπερβολικές απαιτήσεις και στην υπεραισιοδοξία!

ΖΥΓΟΣ: Επανέρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, που ίσως στο παρελθόν έχασες! Φρόντισε τώρα να μην κάνεις τα ίδια λάθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαμβάνεις διασκέδαση, ρομαντισμό, παθιασμένους έρωτες, φλερτ και φυσικά…, ερωτικές επιστροφές! Περιόρισε μόνο, την έπαρση και τον εγωκεντρισμό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν τώρα στο προσκήνιο και οφείλεις αυτήν την φορά να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Επικοινωνιακή επαφή θα έχεις με ένα άτομο του παρελθόντος! Κάνε τις σωστές κινήσεις, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πετυχαίνεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και διορθώνεις ορισμένα παλαιά λάθη όπως και σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν έρχονται, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αυθόρμητες απαντήσεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποιες παλαιές εκκρεμότητες, αρκεί να έχεις αλλάξει την παρελθοντική σου τακτική! Ένας έρωτας από το παρελθόν, επιστρέφει!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλές από τις επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν σου! Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα , θα αποκαταστήσει κάποιες παρελθοντικές προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις, αρκεί και εσύ να ανταποκριθείς με σύμβουλο την λογική και την σύνεση!