Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 3 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2019 και θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση και στην ομαλή εξέλιξη σχέσεων και επαφών. Σε κοινωνικό επίπεδο δίνεται ώθηση δραστηριοποίησης, διευρύνονται κύκλοι γνωριμιών, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Η παρούσα φάση ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, κλείνουν τα αρνητικά ζητήματα που αποτελούσαν πηγή διαφωνιών. Ανατροπές θα υπάρξουν σε εσάς που βρίσκεστε σε στάδιο χωρισμού ή τελικού διαζυγίου, οι συνθήκες θα αλλάξουν τα τελικά αποτελέσματα. Κλείνουν παλιά κεφάλαια, ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Θέματα δέσμευσης βγαίνουν στο προσκήνιο, η ανάγκη για ασφάλεια και οριστικοποίηση θα ανοίξει δρόμο επισημοποιήσεων. Καινούργιες γνωριμίες θα φέρουν αναστατώσεις, αισιόδοξες και ελπιδοφόρες.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιό σας:
ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού θα έχει ουσιαστική επίδραση επάνω σας, θα έχετε την επιθυμία να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και γενικότερα να ισορροπήσετε έκρυθμες ή αρνητικές καταστάσεις. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, τώρα θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και πεισματικές αντιδράσεις, στόχος σας θα είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα και οι συγκρούσεις υπεροχής. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που διανύετε φάση χωρισμού θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε την απόσταση, θα είστε σε θέση να επηρεάσετε το ταίρι σας και να οδηγηθείτε στην επανασύνδεση. Για κάποιους από εσάς είναι πολύ πιθανό να προκύψει καινούργια γνωριμία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας ελαφρύνει από πιθανό φόρτο εργασίας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, ωστόσο θα υπάρξει διαθεσιμότητα χρόνου, τα γεγονότα δε θα είναι πιεστικά. Αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να αποφύγετε την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να μην υποπέσετε σε βεβιασμένες ενέργειες. Τυχόν τσακωμοί ή καβγάδες με άτομα φιλικά ή συγγενικά τώρα τερματίζουν, η συγκαταβατικότητά σας θα βοηθήσει στο να βρεθεί η χρυσή οδός και να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Με το άτομο που σχετίζεστε ερωτικά, περνάτε σε περίοδο ηρεμίας και συναισθηματικής ισορροπίας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Πανσέληνο στον Ζυγό ολοκληρώνετε, ανταμείβεστε και καρπώνεστε. Προγραμματισμοί και σχέδια που είχατε ξεκινήσει την προηγούμενη περίοδο, τώρα κλείνουν και λαμβάνετε την ανταμοιβή των κόπων σας. Στον ερωτικό σας τομέα, μια καινούργια γνωριμία που προσφάτως κάνατε, περνά σε φάση σταθερής σχέσης. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης, με το ταίρι σας παίρνετε αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία. Εσείς οι αναποφάσιστοι που βρίσκεστε σε δίλημμα ή που η καρδιά σας αιωρείται ανάμεσα σε δυο άτομα, τώρα θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε τη σωστή απόφαση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές σας σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι το ισορροπημένο περιβάλλον, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συναισθηματική κατανόηση. Σε γονείς, παιδιά ή αδέλφια η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και προστατευτική, με δική σας πρωτοβουλία και παρέμβαση κλείνουν τυχόν συγκρούσεις ή κόντρες. Συναντήσεις θα έχετε με συγγενικά σας πρόσωπα, αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, οι επαφές σας θα πάρουν θερμές ίσως και ερωτικές διαστάσεις. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει ισορροπία και συνεννόηση στις επαφές σας, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, με επιτυχία κλείνουν ανοιχτές συμφωνίες ή συζητήσεις. Στον προσωπικό σας τομέα αρμονία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, συναντήσεις και επαφές με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα θα έχουν αισιόδοξη εξέλιξη, αναπτερώνεται η ψυχολογία σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ταξιδάκια, μετακινήσεις ή ολιγοήμερες εκδρομές. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική, θα νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από την καθημερινότητα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις ρουτίνας ή συνήθειας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στον ζώδιο του Ζυγού σάς φέρνει οικονομικά ανοίγματα, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να την σταθεροποιήσετε, σε περίπτωση που τον τελευταίο καιρό υπήρξαν έντονα σκαμπανεβάσματα. Τώρα ισορροπείτε τα έσοδα και τα έξοδά σας, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να τακτοποιήσετε χρέη ή να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων με στόχο κάποια συγκεκριμένη αγορά. Μπαίνουν σε τάξη οι υποθέσεις σας, γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Στην ερωτική σας σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας και συναισθηματικής ασφάλειας. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας ετοιμαστείτε για ουσιαστικές εξελίξεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε ερωτικές υποθέσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε σχέδια, να προχωρήσετε σχέσεις και να δώσετε οριστική κατάληξη σε υποθέσεις, που δεν κατάφεραν ως τώρα να ευδοκιμήσουν. Στην παρούσα φάση θα είστε σε θέση να κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια, να διαγράψετε τα παλιά και να βάλετε πλώρη για τα καινούργια. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως με το ταίρι σας να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Πανσέληνο στον Ζυγό βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους και από προβληματικές σχέσεις. Θα προσπαθήσετε να τρενάρετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν τελεσίδικα αποτελέσματα ή οριστικές αποφάσεις. Προτίμηση θα δείξετε σε καταστάσεις και επαφές που να μπορούν να σας αποφορτίσουν, τώρα θα αναζητήσετε ψυχολογική ξεκούραση και ηρεμία. Η συμπεριφορά σας θα είναι φιλική, προσιτή και κοινωνική, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού θα αλλάξουν τα δεδομένα σχετικά με θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Στη ζυγαριά θα βάλετε αυτά που εισπράττετε με αυτά που προσφέρετε και αναλόγως θα πάρετε την απόφαση να διατηρήσετε ή να διακόψετε. Ίσως να τερματίσετε επαφές με πρόσωπα, που πλέον δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά ή πρακτικά. Ενδεχομένως να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας βλέποντας πως οι εξελίξεις απέχουν παρά πολύ από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα, κάποιοι θα διακόψετε τη σχέση σας, κάποιοι άλλοι θα περάσετε σε ουσιαστικές μονιμοποιήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού θα δώσει ώθηση κυρίως στις κοινωνικές σας επαφές. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τη δημιουργική σας δράση και σε άλλους τομείς, πέρα των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων. Θα λάβετε συμμέτοχη σε νέες δραστηριότητες, το πνεύμα σας θα είναι ομαδικό, οι κινήσεις σας θα στοχεύουν στο όφελος του κοινωνικού συνόλου. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε στην προσωπική σας εικόνα, όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά κυρίως στην κοινωνική σας όψη, στο πώς αντιλαμβάνονται οι άλλοι την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας. Στον ερωτικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, ίσως και να δεσμευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Πανσέληνο στον Ζυγό ομαλά θα κυλήσουν οι συνεργασίες σας, οι σχέσεις σας και οι σχεδιασμοί σας. Ενδεχομένως σε κάποια ζητήματα να φανείτε αναποφάσιστοι, ωστόσο στην πορεία των εξελίξεων δε θα υπάρξουν εμπόδια ή ζητήματα, που να σας ωθήσουν σε οπισθοχωρήσεις. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Στα προσωπικά σας έρχονται αλλαγές, τα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τις συνθήκες, βγαίνετε από καταστάσεις στασιμότητας. Εσείς οι μοναχικοί που είστε χωρίς σχέση, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα κερδίσει την καρδιά σας. 

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Πανσέληνος στο Ζυγό ίσως να σας κάνει κάπως ανασφαλείς, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η σιγουριά και η εξασφάλιση, τόσο η συναισθηματική, όσο και η οικονομική. Περιορίστε το άγχος σας σχετικά με θέματα οφειλών, υποχρεώσεων, δανείων. Στην ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσουν θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Τώρα θα θελήσετε να ανατρέψετε συνθήκες αβεβαιότητας ή χαλαρότητας, αυτό που θα έχετε ανάγκη, θα είναι η σταθεροποίηση και η ασφάλεια. Με δική σας προτροπή θα ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε υπερβολές, πιέσεις ή εμμονές.