Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 18/3 έως 24/3/2019

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα προκύψουν κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που θα ξεκινήσουν από εσένα κατά κύριο λόγο. Αυτές οι εντάσεις θα προκύψουν από ασήμαντες αφορμές και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείς με ηρεμία τους βαθύτερους λόγους αυτής της τεταμένης κατάστασης. Θα πρέπει να επανεξετάσεις τι έχει ανάγκη αυτή η σχέση για να προχωρήσει αλλά και τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες μέσα στην σχέση.

Χωρίς σχέση
Την εβδομάδα αυτή αναμένεται να βρεθείς σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για την προσωπική σου ζωή που θα έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσεις πως υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου από το φιλικό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον που τελικά αποσκοπεί σε μια ερωτική σχέση μαζί σου. Αυτό το άτομο ίσως να μην εκδηλώνεται ακόμα γιατί θεωρεί πως το έδαφος δεν είναι ακόμα γόνιμο για κάτι τέτοιο και σε αυτό ίσως να οφείλεται και η δική σου στάση.


Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Την εβδομάδα αυτή πολύ πιθανό να νοιώσεις πως ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου υπάρχει ένα τείχος που ολοένα και μεγαλώνει . Αυτό θα δημιουργήσει κάποιου είδους κρίσης στην σχέση σου και θα αρχίσουν να ταλανίζουν το μυαλό σου οι σκέψεις πως αυτή η σχέση δεν προχωράει. Θα έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και τα όσα συμβαίνουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις μαζί με το ταίρι σου ξεκάθαρες αποφάσεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Χωρίς σχέση
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα αρχίσεις να διαπιστώνεις πως τα άτομα που σε πλησιάζουν ερωτικά δεν θα παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό ίσως σε κάνει να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου. Δώσε χώρο και χρόνο για να παρατηρήσεις τον εαυτό σου μέσα από αυτή την διαδικασία και να τον μάθεις καλύτερα. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρεις να διαμορφώσεις σιγά-σιγά τα κριτήρια σου.


Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίο
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Θα μπορέσεις αυτή την εβδομάδα να προωθήσεις τα σχέδια σου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στο δεσμό σου που στο παρελθόν έμειναν σε εκκρεμότητα και να ζητήσεις άμεσα όσα θες από το ταίρι σου. Το σημαντικό είναι πως θα μπορέσεις να θέσεις νέους στόχους και να υποδεχτείς μια νέα αρχή με το άλλο σου μισό. Τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσα σας, αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο το εκάστοτε πρόβλημα και φροντίζεις να απομακρύνεις όλους εκείνους και εκείνα τα πράγματα που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα διαμορφώνονται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει και θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Μπορεί να ξεκινήσει ως αθώο φλερτ ή να μπει στη ζωή σου με μια κόντρα στην αρχή που θα εξελιχθεί σε καυτό και παθιασμένο έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αρχή που θα κάνεις θα φέρει πάθος, περιπέτεια, νέες εμπειρίες και θα διευρύνει την αντίληψη σου για τον έρωτα! Αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο στο προσκήνιο που σε έχει τρελάνει αλλά δεν έβρισκες τρόπο να το πλησιάσεις ή δεν ήξερες πώς να συμπεριφερθείς, θα λάβεις τα κατάλληλα σημάδια για να κάνεις το βήμα που θα σε φέρει σε επαφή μαζί του.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άνδρας
Σε σχέση
Ίσως βρίσκεσαι σε σχέση με ένα ελεγκτικό και χειριστικό άτομο και αυτό βάζει σε κίνδυνο τον αυτοσεβασμό σου αλλά και την ευημερία του δεσμού σου. Αυτή την εβδομάδα θα εντοπίσεις κάποιες αντιδράσεις ή συμπεριφορές, που θα αποκαλύψουν την πρόθεση του αγαπημένου σου προσώπου να πάρει τα ηνία της σχέσης, ίσως με απότομο και συγκεντρωτικό τρόπο. Πολλές φορές ίσως να επιλέγεις την λύση του συμβιβασμού και της υποχώρησης χάριν της ομαλότητας , αλλά θα πρέπει να σκεφτείς τι κερδίζεις απ ‘όλο αυτό. Μην φοβάσαι να μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα για αυτά που θες και να έχεις το θάρρος της γνώμης σου, ακόμη και αν αυτό δυσαρεστεί το ταίρι σου.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα δίνεις όλη σου την ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο άτομο που γνώρισες πρόσφατα και επιμένεις μέχρι να καταφέρεις να το κατακτήσεις, ακόμη και αν η κατάσταση φαίνεται δύσκολη. Από την μία διεκδικείς με τον δικό σου τρόπο μια σχέση μαζί του, χωρίς απαραίτητα να δείχνεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τον ενθουσιασμό σου. Δώσε πράσινο φως, αλλά μην πέσεις με τα μούτρα. Με υπομονή και επιμονή, τακτ και διπλωματικούς χειρισμούς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες και να κερδίσεις την καρδιά του. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Θα θελήσεις να δώσεις μια νέα ευκαιρία στη σχέση σου και να προσπεράσεις κάποια πράγματα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να αντιμετωπίσεις όλα όσα προκύπτουν με διάλογο, υπομονή και κατανόηση. Αν θέλετε να αποκτήσετε απόγονο η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή τις προσπάθειες σας προς αυτή την κατεύθυνση, σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα με σημαντικές αλλαγές στο μέλλον.

Χωρίς σχέση
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες που θα έχουν την προοπτική να εξελιχτούν σε κάτι μονιμότερο, αρκεί εσύ να ξέρεις ποιον τύπο ανθρώπου θέλεις και να κοιτάξεις ολοκληρωτικά μπροστά, όχι να κάνεις πισωγυρίσματα στο παρελθόν. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά στην κυριολεξία και να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος ώστε να προχωρήσεις σε μια επιτυχημένη σχέση. 


Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Προσέχοντας περισσότερο τα λόγια και την συμπεριφορά σου αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσεις να βελτιώσεις το δεσμό σου και να δεις πιο ξεκάθαρα τα σημεία που χρειάζονται να δώσεις περισσότερη προσοχή. Θα μπορέσεις να τονώσεις την σεξουαλική ζωή σου και να έρθεις πιο κοντά στο άλλο σου μισό. Αν υπήρξε δυσαρμονία πριν, το καλό κλίμα θα αποκατασταθεί και θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Χωρίς σχέση
Θα υπάρξουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην ερωτική σου ζωή, αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις αντικειμενική κρίση και να μην αφήσεις τα κριτήρια σου να μπουν εμπόδιο σε μια γνωριμία που κατά κάποιο τρόπο προορίζεται για εσένα και δε θα μπορέσεις να την αποφύγεις παρά μόνο να καθυστερήσεις την εξέλιξη της.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση
Αν η σχέση σου δεν βρίσκεται στη καλύτερη της φάση, ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα να επιδεινωθούν τα προβλήματα και οι πιέσεις. Ένας λόγος που θα συμβεί αυτό μπορεί να είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά που καλείσαι να διευθετήσεις ή, η παρέμβαση κάποιων προσώπων, συγγενών ή τρίτων. Σε κάθε περίπτωση, θα αισθανθείς πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο, όμως όλο αυτό είναι παροδικό , για αυτό μη χάνεις το κουράγιο σου.


Χωρίς σχέση
Αντιμετωπίζεις μια στασιμότητα στα ερωτικά σου θέματα, είτε λόγω εξωτερικών εμποδίων ή εξαιτίας δικών σου εσωτερικών εμποδίων . Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και περιμένεις να δεις πως θα προχωρήσει, καθώς η σχέση σας δεν είναι ξεκαθαρισμένη. Φιλική, ερωτική, αδιάφορη; Μην πτοείσαι από την καθυστέρηση, μπορεί η αναμονή να συνεχίσει για λίγο ακόμη, ωστόσο έτσι σου δίνεται περισσότερος χρόνος να λύσεις τα δικά σου θέματα που εμποδίζουν την κατάσταση.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου~ 21 Νοεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση
Παρά τους φόβους, τις αμφιβολίες και τα πάθη σου, ο έρωτας κερδίζει και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο ισχυρός. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να βάλεις πιο σταθερές βάσεις στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσεις να απολαύσεις ευχάριστες συζητήσεις, εξόδους και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό, αναζωπυρώνοντας το ερωτικό στοιχείο που είχε κάπως ατονήσει.

Χωρίς σχέση
Μια χαλαρή φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό, που αρχικά μπορεί να σε τρομάξει η ένταση και το βάθος των συναισθημάτων που θα νιώσεις αλλά σιγά σιγά θα μπορέσεις να συγχρονιστείς καταλλήλως. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να πεις τα κατάλληλα πράγματα στο σωστό χρόνο αλλά και να δώσεις απαντήσεις που θα πυροδοτήσουν μια αρκετά ρομαντική εξέλιξη μεταξύ σας.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη από πολλές απόψεις. Θα κυριεύσουν το ίδιο μυαλό σου αμφιβολίες για την πίστη του αγαπημένου σου προσώπου σου, θα σε καταδιώκουν και μπορεί να έχεις κάποια ξεσπάσματα ζήλιας και να έχεις μεγάλη καχυποψία απέναντι του. Αυτό θα σε φέρει σε έντονη σύγκρουση μαζί του με αποτέλεσμα οι λογομαχίες και οι τσακωμοί να γίνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σας. Κάνε μια προσπάθεια να κοντρολάρεις τα αρνητικά σου συναισθήματα για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέα άτομα που γνωρίζεις, διότι τα κίνητρα τους δε θα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο νομίζεις. Επίσης πρόσεχε σε ποιον και τι εμπιστεύεσαι. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σου που δεν θα έχει τις καλύτερες προθέσεις με κίνδυνο να δημιουργήσει εμπόδια για μια νέα κατάσταση στα αισθηματικά σου. Τέλος, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, προτού αποκαλύψεις πως σου αρέσει, κάνε μια έρευνα πρώτα για το παρελθόν του και μάθε όσα περισσότερα μπορείς προκειμένου να σχηματίσεις μια πρώτη σαφή εικόνα για τη ζωή του και το χαρακτήρα του.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα διαπιστώνεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου και να εντοπίσεις ποια είναι αυτή η αλλαγή που πραγματικά θα κάνει την διαφορά. Κάτι πρέπει να κατεδαφιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Προσπάθησε να καταγράψεις όλες τις συνήθειες σου και τις άμυνες σου που σαμποτάρουν την ευτυχία στο δεσμό σου. Ενώ μπορεί να είσαι σε σχέση, ίσως αισθάνεσαι μοναξιά και πως το ταίρι σου δε σε καταλαβαίνει ή πολλά έχουν μπει ανάμεσα σας. Όλα αυτά σε έχουν ρίξει ψυχολογικά όμως πρέπει να βρεις την δύναμη να τα αντιμετωπίσεις και να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα βολιδοσκοπείς τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αναγκαίο είναι να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να μην εναποθέτεις πλέον τις ελπίδες σου σε καταστάσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα ουσιώδες να σου προσφέρουν . Ίσως έχεις απογοητευθεί από μια νέα γνωριμία που δεν προχώρησε ή μια σχέση που έληξε άδοξα με αποτέλεσμα να τηρείς μια ενισχυμένη στάση καχυποψίας απέναντι σε ότι καινούργιο παρουσιάζεται στον ορίζοντα . Όμως να θυμάσαι κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή. Μην φοβάσαι τις αλλαγές λοιπόν και άνοιξε χώρο στη ζωή σου για να υποδειχθείς μια νέα αγάπη.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Τονίζεται η ανάγκη σου για τρυφερότητα και κινήσεις αγάπης. Σ’ έχουν κουράσει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, εσύ το μόνο που επιθυμείς σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι ηρεμία και αρμονία . Παρά το γεγονός πως θα σε διακατέχει μελαγχολική διάθεση, θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που θες στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου, που θα προσπαθήσει να κατευνάσει τις ανησυχίες σου και να σου υπενθυμίσει πως οι φόβοι σου δεν έχουν υπόσταση.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις έντονα την επιθυμία να δημιουργήσεις μια σχέση με δυνατά συναισθήματα και ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου. Δε σε ενδιαφέρει μια περαστική περιπέτεια, γι αυτό και δε θα ασχοληθείς με άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να σου προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα ένας έρωτας απ’ το παρελθόν σου, μην βιαστείς όμως να γυρίσεις πίσω, σκέψου πρώτα αν θα σου έδινε την ευτυχία που ζητάς.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις μια περιποιητική συμπεριφορά και διάθεση απέναντί στο ταίρι σου δείχνοντας του την αγάπη και την αφοσίωσή σου με κάθε τρόπο. Θα αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σας για να δημιουργήσεις μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και θα μπορέσεις να εκφράσεις με άνεση και τρυφερότητα τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αν το ταίρι σου δεν ανταποκριθεί με τον τρόπο που θα ήθελες, μην βιαστείς να στεναχωρηθείς και να σε πιάσουν οι ανασφάλειες, γιατί πολλοί άνθρωποι θέλουν χώρο και χρόνο για να εκδηλωθούν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα η ανάγκη σου να βρεις το ιδανικό ταίρι για το οποίο θα νιώσεις βαθιά συναισθήματα θα είναι έντονη. Πολλές φορές όμως ενώ υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιηθεί αυτό, απαιτείς πράγματα που μπορεί να είναι βγαλμένα από ταινίες ή σαπουνόπερες, με αποτέλεσμα να νιώσεις έντονη απογοήτευση. Αν προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αδειάζεις τον ρομαντισμό σου, θα μπορέσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις αυτό που θες.

http://astropedia.gr