Στις 26 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Απριλίου, φέρνοντας αλλαγές τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, στις επιθυμίες μας και στον τρόπο που ξοδεύουμε χρήματα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρσή της στο ζώδιο των Ιχθύων, υπερτονίζοντας την επιθυμία μας για έρωτα και συντροφικότητα. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με τον/την σύντροφό μας, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, αποζητούν τον ρομαντισμό και την πραγματική αγάπη στα υποψήφια ταίρια. Παράλληλα, καλό είναι να προσέξουμε τα οικονομικά μας, καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην διαχείριση χρημάτων.


Πως η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;
ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων διαμορφώνει μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Θα θελήσεις να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες, καθώς και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα, μειώνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως, νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από κάποια πρόσωπα, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να εστιάσουν σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στους Ιχθείς στις 26 Μαρτίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα δεις την κοινωνικότητά σου να ανεβαίνει, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή με τον/την σύντροφό σου και ίσως να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες που δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίηση τους το διάστημα αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων έως τις 20 Απριλίου, διαμορφώνοντας ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους βελτιώνονται, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που διαφημίζεις τα ταλέντα σου και γενικότερο με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν ανήκεις στους αδέσμευτους…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα για τη ζωή σου, κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμούς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να συνάψεις μια οικονομική σου συμφωνία ή και να λάβεις χρήματα που σου οφείλονταν. Αν σε απασχολεί μια παρελθοντική σου σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια συμβίωση, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν νέα δεδομένα και σε ό,τι αφορά το κοινό σας ταμείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, απέναντι από το ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα συνάψεις μόνιμη σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με βελτίωση του κλίματος με τους συναδέλφους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να εστιάσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου στη δουλειά σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα που θα σου φέρει κέρδη. Επίσης, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ενώ φαίνεται πως θα έχεις και τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα τον καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Παράλληλα, ίσως να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από γυμναστική είτε μέσα από αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 26 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και η λίμπιντό σου ανεβαίνει στα ύψη, ενώ παράλληλα υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, καθώς ενδέχεται να αναλάβεις ένα εγχείρημα που θα σου χαρίσει αναγνώριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 Μαρτίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, να διαμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Γενικά, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 26 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, σε καλεί να δικτυωθείς και σου χαρίζει ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Το διάστημα αυτό, θα προβάλλεις περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ενώ φαίνεται πως κάποιες επαγγελματικές σου διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Επίσης, θα υπάρξουν θετικά δεδομένα στις σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως βελτιώνεται η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 26 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, σου χαρίζει ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση, για προσωπική ευχαρίστηση και για την εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ φαίνεται πως βελτιώνονται και τα εισοδήματά σου. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά στους στόχους αλλά και κέρδη από επενδύσεις, είναι επίσης πιθανό να προκύψουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου, ενώ σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα ποιά είναι τα σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 26 Μαρτίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Απριλίου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου. Το διάστημα αυτό, θα δεις τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα διανύσεις μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σου και η σχέση σου θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό τομέα, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου και θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.