Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 25 έως 31 Μαρτίου 2019

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κρυφός, καυτός, απαγορευμένος και παρασκηνιακός ο έρωτας, αυτήν την εβδομάδα Κριέ του 1ου;Απόλαυσε το μωρό μου, αλλά προσοχή!
Εσύ του 3ου ταξιδεύεις, λαμβάνεις μηνύματα, έχεις τύχη, φλερτάρεις και πετυχαίνεις στόχους! Καιρός ήταν!
Τα «ΜΗ»: Βρε 2ο δεκαήμερο, τι κάνεις; Κοίτα καριέρα και οικογένεια που χρήζουν φροντίδας και άσε τα ερωτικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έκπληξη, αλλαγή, νέο ξεκίνημα, επίτευξη ερωτικού στόχου και ένας φίλος που δεν έχει… τόσο φιλικά συναισθήματα τελικά! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 3ο δεκαήμερο… Αν έχεις ένταση μέσα σου, ξέσπασε τη στο σεξ και όχι στους τσακωμούς, οκ; Εσύ του 2ου, αφού βλέπεις πως υπάρχουν συνεχώς καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές σε ερωτικές επαφές και συναντήσεις…, γιατί επιμένεις;

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε, βρε το 3ο δεκαήμερο… Νέα γνωριμία βλέπω… Νέα σχέση βλέπω… Ή ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό βλέπω… Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: Καλέ 1ο και 2ο δεκαήμερο, γιατί τόσο πάγος στα ερωτικά; Από την μια εσύ του 1ου, τρέχεις με καριέρα και από την άλλη, εσύ του 2ου, τρέχεις με οικονομικές υποχρεώσεις… Οκ, τώρα το κατάλαβα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, ναι, ναι! Αυτά είναι Καρκινάκι του 1ου και του 3ου! Αλλαγές, στόχοι ερωτικοί που εκπληρώνονται ο ένας μετά τον άλλο, εξομολογήσεις, σεξ, πάθος και γοητεία που ποτέ δεν ξαναείχες πριν! Για να μην μπω για το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τα ταξιδάκια σου! Αχ, τι εβδομάδα κι αυτή!
Τα «ΜΗ»: Μωρέ, εκεί που πάει κάτι να γίνει στην συντροφική ζωή, τσουπ εμπόδιο και δυσκολία 2ο δεκαήμερο… Κουράγιο μωρό μου!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, διασκέδαση, κατακτήσεις φουλ αν είσαι ελεύθερος και ένας σύντροφος να σε κακομαθαίνει αν είσαι δεσμευμένος, 3ο δεκαήμερο! Εσύ του 1ου, απολαμβάνεις σεξ, πάθος και συναίσθημα και μάλιστα απαλλαγμένος από οικονομικά προβλήματα!
Τα «ΜΗ»: Άσε 2ο… Εδώ κάνεις λάθη σε θέματα εμφάνισης και δουλειάς…, δεν θα κάνεις στα ερωτικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Από την μια έχουμε το 1ο δεκαήμερο, που απολαμβάνει ξαφνικές εξομολογήσεις ή και προτάσεις στον έρωτα και από την άλλη έχουμε το 3ο δεκαήμερο, που «δίνει πόνο» σε ταξίδια, διασκεδάσεις, γνωριμίες, φλερτ και καλοπέραση με το άλλο του μισό!
Τα «ΜΗ»: Οκ 2ο δεκαήμερο… Καλή η σταθερότητα και η σοβαρότητα στον έρωτα, αλλά κάνε και καμιά τρέλα, αλλιώς η εβδομάδα θα’ναι Ζζζζζ….!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, νέες γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα για σένα του 3ου που είσαι ελεύθερος! Λύση μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, για σένα του 3ου που είσαι δεσμευμένος!
Τα «ΜΗ»:Οκ… Άλλη μια φορά, μπας και καταλάβεις 2ο δεκαήμερο! Όχι, όχι, όχι στο ερωτικό παρελθόν! 1ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις μεν, αλλά που να την δείξεις την απέραντη ομορφιά σου, με τόση δουλειά και τόσα τρεξίματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και… μπουμ! Ένας έρωτας ουρανοκατέβατος, για σένα 1ο δεκαήμερο, μία ερωτική έκπληξη, μία πρόταση ή μία ξαφνική εξομολόγηση! Αυτά είναι τα καλά!
Τα «ΜΗ»: Πολλά νεύρα στο σύντροφο 3ο δεκαήμερο και πολλά τα παρορμητικά ερωτικά λάθη, αν ψάχνεις σύντροφο… Ε,δεν κάνουμε έτσι δουλειά… Εσύ του 2ου, είσαι σε φάση ησυχίας… Τόσης ησυχίας που έχεις αρχίσει να ανησυχείς που δεν «παίζει» επικοινωνιακή κινητοποίηση στα ερωτικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τολμάς και έχεις παράπονο εσύ; Εσύ, που έχεις όλα τα καλά και τα δώρα του σύμπαντος 3ο δεκαήμερο; Άρπαζε ερωτικές ο,τιδήποτε είδους ευκαιρίες σου λέω! Θα είναι τόσες πολλές αυτήν την εβδομάδα! Τυχερέ...
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο σε καίνε τα οικονομικά τώρα και εσένα 1ο δεκαήμερο τα οικογενειακά… Δεν είναι μέρες για έρωτες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, έρωτες έντονοι και ξαφνικοί, βελτίωση υπάρχουσας σχέσης, κατακτήσεις, καλά νέα, εκπλήξεις, πάθος και όλα σούπερ 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ αγάπη μου του 2ου, έχεις κουραστεί από τα προβλήματα το ξέρω… Λίγο ακόμα υπομονή κι αυτήν την εβδομάδα please…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακή, άκρως ερωτική και με γεμάτο πορτοφόλι αυτή η εβδομάδα 1ο δεκαήμερο! Εσύ πάλι του 3ου, απολαμβάνεις τον έρωτα πιο παιχνιδιάρικα, με μηνύματα, γνωριμίες, φλερτ και πολλές θετικές αλλαγές κάθε είδους!
Τα «ΜΗ»: 2ο…, όσο μπλέκεις με απαγορευμένα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίκρα… Άσε τα παράνομα λοιπόν…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, είσαι ο πλέον τυχερός στον Έρωτα και μάλιστα αυτή η τύχη θα είναι ανέλπιστη, απρόσμενη, ξαφνική! Δεν μπορείς καν να φανταστείς πόσα καλά θα δεις και θα ακούσεις τώρα! Εσύ του 3ου, συνέχισε το ερωτικό μπλα-μπλα! Με το λέγειν και την γοητεία σου, θα πάρεις αυτό που θες!
Τα «ΜΗ»:Όχι 2ο δεκαήμερο, μην το κάνεις… Μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα, με οποιονδήποτε τρόπο… Εσύ θα βγεις χαμένος…