ΚΡΙΟΣ

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η μεγάλη σας καρδιά, η έμφυτη καλοσύνη σας, σε συνδυασμό με τον περιπετειώδη χαρακτήρα σας, δημιουργούν μία κατάσταση που πολλοί θα την ζήλευαν. Μπορεί να φαίνεστε στον κόσμο έτοιμοι για όλα αλλά στην πραγματικότητα θέλετε κάτι μεικτό. Θέλετε τόσο την γαλήνη και την ομόνοια αλλά και δεν θα χάσετε ευκαιρία να βγείτε με τους φίλους σας και να κάνετε τρελλή ζωή. Επίσης, θα νιώσετε την ανάγκη να φιλοξενήσετε κόσμο στο σπίτι σας, οπότε θα αρχίσετε να προσκαλείτε φίλους και συγγενείς να έρθουν να μείνουν για κάποιες μέρες μαζί σας.

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δυσκολεύονται να λύσουν τα προβλήματά τους ή που τα κρατούν για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να είναι μονίμως αγχωμένοι. Επειδή σας αρέσουν οι προκλήσεις θα μπείτε στον πειρασμό να τους τα λύσετε εσείς. Θα πρέπει να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας διότι ενώ έχετε όλη την καλή διάθεση, θα πέσετε πάνω σε τοίχο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν σας ακούν. Όλα θα κερδηθούν ή θα χαθούν από το πόσο θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα δεχθείτε αρκετές πιέσεις στα επαγγελματικά σας. Εσείς μπορεί να είστε ειλικρινείς, σταθεροί, τακτικοί, λογικοί, αλλά οι καταστάσεις είναι τέτοιες που θα δυσκολευτείτε αφάνταστα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το πρόβλημα είναι πως η περίοδος αυτή θέλει διπλωματία αλλά εσείς δεν μπορείτε να την ασκήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι να φλερτάρετε με την καταστροφή. Μπορεί να τεντώνετε το σκοινί αλλά μόλις νιώσετε ότι πάει να σπάσει, κάντε λίγο πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πέρα από το γεγονός ότι ζείτε μία περίοδο ασυνήθιστων συναισθηματικών καταστάσεων, έρχεται αυτή η εβδομάδα να σας ξεσηκώσει και να θέλετε ελευθερία εδώ και τώρα. Ευτυχώς για όλους που αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για μερικές ημέρες πριν επανέλθετε πάλι στην κατάσταση του διαρκούς αλλά με χαμηλή ένταση άγχους. Έτσι μπορεί να σας πιάσει η τάση να θέλετε να χωρίσετε, να κάνετε αχαλίνωτο σεξ χωρίς δεσμεύσεις ή να θελήσετε να εκφράσετε τις απόψεις που τόσο καιρό καταπιέζατε. Καλό θα ήταν όσο νιώθετε έτσι να μην μεγαλοποιήσετε τα πράγματα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονα ερωτική εβδομάδα. Φαίνεται πως η άνοιξη ξύπνησε τον δεκαπεντάχρονο εαυτό σας. Έτσι, ασυναίσθητα, θα νιώθετε τον πόνο και την λαχτάρα του έρωτα, ακόμη κι αν είστε μόνοι ή μόνες. Βέβαια, το Σύμπαν θα φροντίσει να μην μείνετε έτσι για πολύ καιρό, καθώς κάτι όμορφο ξεκινάει για εσάς. Εσείς οι δεσμευμένοι θα νιώσετε ακόμη περισσότερη αγάπη για το ταίρι σας. Αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, χρησιμοποιήστε αυτές τις ημέρες για να αυξήσετε την πιθανότητα μίας εγκυμοσύνης.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μια εβδομάδα με μεικτά συναισθήματα. Από την μία, στον κόσμο, θα δείχνετε χαρούμενοι, θα έχετε μία φυσικότητα στις επαφές σας, και γενικά θα αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα με διαύγεια και ρεαλισμό. Από την άλλη, είναι μία περίοδος ασωτείας. Φαγητό, ποτό, τεμπελιά, σεξ, τυχερά παίγνια, είναι μερικές από τις κακές συνήθειες που μπορεί να αποκτήσετε. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα έχετε το ταίρι σας ως άγκυρα σε αυτές σας τις τάσεις. Θα πρέπει όμως να το ακούτε όταν σας μαλώνει ή προσπαθεί να σας συμμαζέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία δυνατή εβδομάδα. Αν και έχετε περάσει στεναχώριες, το Σύμπαν σας καλεί να βρείτε τον μαχητικό εαυτό σας. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να ξεπεράσετε αυτά που σας έκαναν, ακόμη και να κλάψετε, και να ατενίσετε το μέλλον με αναπτερωμένη την ελπίδα. Τώρα είναι η εποχή να κάνετε γρήγορες κινήσεις, να ζήσετε λίγο την περιπέτεια, ακόμη και να βγάλετε χρήματα. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους εαυτούς σας, είναι να τον καλλωπίσετε. Φτιάξτε μαλλιά, αγοράστε ρούχα, κάντε ένα μασάζ, οτιδήποτε μπορεί να αναδείξει την ομορφιά σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία αρκετά ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα θελήσετε είναι να περάσετε όμορφα με τον κόσμο. Μπορεί να έχετε ξεπεράσει αρκετές από τις τρέλλες που κάνατε αλλά μία τεμπελιά θα την επιδείξετε. Όπου είναι να κάνετε δημόσιες εμφανίσεις θα ψάξετε δικαιολογία για να τις αποφύγετε. Θα προτιμήσετε την παρέα λίγων καλών φίλων ή των συντρόφων σας και το να βγείτε να πάτε σε ένα κουτούκι παρά να κάνετε κάτι από υποχρέωση.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα αλλά μάλλον θα μπορέσετε να την χαρακτηρίσετε καλή. Εσείς από το μέρος σας θα είστε αυτό που λένε χαρούμενη συντροφιά. Είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι, θα θελήσετε να είστε συνέχεια με κόσμο δίπλα σας. Η μοναξιά είναι κάτι αποκρουστικό για εσάς, για αυτό θα κάνετε τα πάντα για να την αποφύγετε. Οποιοδήποτε έχει ανάγκη, εσείς με ένα σήμα τους θα προστρέξετε αμέσως. Με τον ευχάριστο και χαρούμενο τρόπο σας θα σκορπίσετε απλόχερα το γέλιο. Το κακό είναι ότι ο καθένας θα σας χρησιμοποιεί για τις δικές του ανάγκες για αυτό θα πρέπει να βρείτε κάπου το μέτρο. Τουλάχιστον οι σύντροφοί σας δεν πρόκειται να ενοχληθούν από την συμπεριφορά σας διότι θα τους χαρίσετε απίστευτες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα καθώς η ανεβασμένη ψυχολογία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους δυσκολία. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα αρχίσει σταδιακά να σας βοηθά να επιβληθείτε στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό σας χώρο. Παράλληλα, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε αυτάρκεια. Έτσι, θα εργασθείτε περισσότερο προκειμένου να έχετε χρήματα, θα πάψετε να δανείζεστε, και αν μπορείτε θα αποπληρώσετε τα χρέη σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να έχετε καλές ημέρες μπροστά σας. Ένα μικρό μελανό σημείο θα υπάρξει στην οικογένειά σας αλλά κι αυτό δεν θα είναι κάτι τραγικό. Αυτό που συμβαίνει είναι πως μέσα σας αμφιβάλλετε για κάποια θέματα που υποτίθεται είχατε βρει τις λύσεις, ή η οικογένειά σας σας προκαλεί κάποια προβλήματα. Αν και έχετε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας, θα ασχοληθείτε με αυτά τα ζητήματα. Η καλή διάθεση που θα έχετε θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε ασχέτως εάν δεν μπορέσετε να τις εφαρμόσετε άμεσα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, εισέρχεστε στην πλέον δύσκολη περίοδο για τις σχέσεις σας καθώς πλέον πέρα από την διάλυση αυτών έρχεται να προστεθεί και η ανάγκη να απομακρυνθείτε από όλα αυτά που σας πληγώνουν. Για αυτόν τον λόγο θα βάλετε οριστικό τέλος σε προβληματικές σχέσεις ή απλά δεν θα θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο. Ίσως αυτή η κατάσταση να σας βοηθήσει να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Αν βρείτε την θέληση, τότε σας περιμένει άνοδος, τόσο επαγγελματική όσο και οικονομική.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Οι μη ηθελημένες αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στα επαγγελματικά σας, σας έχουν εκνευρίσει. Για να ξεσπάσετε δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να ξοδέψετε χρήματα. Σε αυτήν την περίπτωση ετοιμαστείτε να ξοδευτείτε σε πράγματα που ίσως δεν σαν είναι χρήσιμα αλλά εν μέρει θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο άλλος είναι ο σεξουαλικός. Σε αυτήν την περίπτωση, ή θα αρχίσετε τις φαντασιώσεις επειδή δεν θα θέλετε να χαλάσετε την σχέση σας, ή θα μπλέξετε ερωτικά με άτομα μόνο και μόνο για να νιώσετε ότι μετράτε, ή θα βρείτε εραστές και ερωμένες που έχουν διάθεση να κάνουν τις φαντασιώσεις σας πράξη.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ομοιότητες με του πρώτου δεκαημέρου, με μία μόνο διαφορά, ότι εσείς θα διασκεδάσετε αφάνταστα αυτές τις ημέρες. Ένας μαγευτικός έρωτας έρχεται να σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια. Όποιο άγχος κι αν έχετε συσσωρεύσει, αυτή η ερωτική ιστορία θα σας το διώξει μακρυά. Αν είστε δεσμευμένοι, η επαφή με τον ή την σύντροφό σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, θα σας κάνει να ξεχάσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Κάποιοι τυχεροί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μία δευτερεύουσα πηγή εσόδων.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε άτομα τα οποία σας μοιάζουν πάρα πολύ στην ψυχοσύνθεση αλλά είναι αδάμαστα. Αυτό θα είναι κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και θα υπάρξει η αντίστοιχη πολιορκία. Μπορείτε να κάνετε σχέση με αυτά τα άτομα με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να τα βρείτε επικοινωνιακά και ότι θα σεβαστείτε την επιθυμία τους για ελευθερία. Οι δεσμευμένοι θα λύσετε τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας στο κρεββάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα. Τα επαγγελματικά σας πάνε περίφημα, και το γεγονός ότι έχετε τόση εργασία αντί να σας κουράσει θα σας γεμίσει με περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, επειδή θα έχετε χρήματα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Θα μπορέσετε να αγοράσετε πράγματα που χρειάζεται το σπιτικό σας ή η οικογένειά σας. Ακριβώς επειδή θα εκπληρώνετε τον ρόλο του εργαζόμενου-κουβαλητή, η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ετοιμαστείτε να ζήσετε μαγευτικές ερωτικές στιγμές. Με την Αφροδίτη να συναντά τον Ποσειδώνα στον Οίκο των Σχέσεών σας, μόνο θετικά μπορείτε να περιμένετε. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να παραδοθείτε σε αυτό το παράλογο πράγμα που ονομάζεται έρωτας. Όσο κι αν προσπαθήσετε να το εξορθολογήσετε δεν πρόκειται να το καταφέρετε. Το ίδιο και οι δεσμευμένοι. Τι κι αν υπάρχουν οι υποχρεώσεις που τρέχουν, η καρδιά σας θα κτυπά δυνατά κι αυτό θα έχει σημασία για εσάς. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις αλλά αυτό λίγο θα σας απασχολήσει.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ζόρικη εβδομάδα. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα επικρατήσει το χάος στην συνεννόηση με τον κόσμο. Άλλα θα λέτε εσείς άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Το αποτέλεσμα θα είναι τα προβλήματα να μην λύνονται, να χάνετε χρόνο και χρήματα, και πάνω απ’ όλα, να γεμίζετε με ανασφάλεια. Το μόνο καλό είναι πως από την Παρασκευή και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Επίσης, μην μπείτε στον κόπο να λύσετε τα ερωτικά σας θέματα, δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Αν μάλιστα αρχίσετε την επίκριση δεν αποκλείεται να χωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σε καθημερινό επίπεδο, θα μπορέσετε να κάνετε πράξη κάτι που θέλετε πάρα πολύ από κάποιους άλλους. Αν επιθυμείτε ένα άτομο, αν θέλετε να είστε καλά με συντρόφους και συνεργάτες, ή ακόμη και να κυνηγήσετε συστηματικά ένα νομικό σας θέμα, τώρα είναι η εποχή για να κινητοποιηθείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα θελήσετε να πάρετε γνώση η οποία θα βελτιώσει τις ικανότητές σας στην επαφή με τους ανθρώπους. Γενικά όμως, από την στιγμή που θα σας μπει κάτι στο μυαλό δύσκολα θα το εγκαταλείψετε.

Μία δύσκολη εβδομάδα για τις σχέσεις ξεκινάει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι δεσμευμένοι, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ταίρι σας, διότι αυτήν την περίοδο θέλει να ζήσει την ζωή του χωρίς εσάς να του ή της λέτε συνέχεια τί πρέπει να κάνει. Αν δεν ήταν η ζήλεια σας θα αφήνατε αυτήν την φάση να περάσει. Έτσι θα είστε στην υπερένταση. Οι ελεύθεροι, θα κολλήσετε με ένα άτομο που πάντα επιθυμούσατε. Το καλό είναι πως κάτι θα γίνει μεταξύ σας, το κακό είναι πως θα τρέχετε από πίσω του και θα λέτε ναι σε οτιδήποτε σας λέει.

Κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα για τις σχέσεις σας. Γενικά, το πρόβλημα το έχετε εσείς. Η αδυναμία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή η τάση σας να δημιουργείτε προβλήματα, ασχέτως εάν δεν το επιδιώκετε, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με συνεργάτες, συντρόφους, ακόμη και άτομα που έχουν θέσεις εξουσίας. Οι παρατηρήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και ως εκ τούτου η ψυχολογία σας θα πέσει κατακόρυφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα. Έχοντας συσσωρεύσει αρκετά προβλήματα πλέον φθάνετε στο τέλος της υπομονής σας. Έτσι, θα πιάσετε τα άτομα που σας προκαλούν εντάσεις στον χώρο της εργασίας σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, καθώς θα μπορέσετε να πείτε αυτά που θέλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να κλείσετε μία και καλή την αμφιλεγόμενη στάση σας, είτε με το να είστε μαζί είτε χώρια.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ όμορφη κι ερωτική εβδομάδα. Γενικά, η περίοδος αυτή ευνοεί να περάσετε καλά διασκεδάζοντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης καλές ημέρες για να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που αναζητάτε να βρείτε τον έρωτα. Εσείς θα μπορέσετε το επόμενο διάστημα να ζήσετε το ερωτικό παραμύθι που τόσο επιθυμείτε. Αλλά κι εσείς που είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, καθώς θα μοιραστείτε έμπρακτα ο ένας την αγάπη του άλλου.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα θελήσετε αυτό το διάστημα να μείνετε μόνοι σας ή να καθίσετε στο σπίτι σας διότι απλά βαριέστε. Αν αυτό το διάστημα είστε ελεύθεροι, στο μυαλό σας θα καρφωθούν ιδέες για το πως θα ξεπεράσετε τις οικονομικές σας δυσκολίες. Το κακό είναι πως δεν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε σκληρές λύσεις αλλά θα συνεχίσετε να επιλέγετε μεσοβέζικες προσεγγίσεις. Οι τυχεροί θα είστε εσείς που έχετε δεσμό, διότι το ταίρι σας θα σας πάρει από το χέρι και θα σας οδηγήσει μακρυά από ζοφερές σκέψεις και προβληματισμούς. Για αυτό αμέσως θα νιώσετε την χαρά να επιστρέφει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσετε να λύσετε προβλήματα που έχουν προκύψει με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ειδικά εσείς οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε μιλήσετε ανοικτά στο ταίρι σας και να ξεπεράσετε τα σύννεφα που έχουν συσσωρευτεί. Θα υπάρξει επίσης μία ανάγκη για λήθη του παρελθόντος, κάτι που θα βοηθήσει κυρίως εσάς τους ελεύθερους να βρείτε κάτι καινούριο. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος να πάρετε τα παιδιά σας και να τα εντάξετε σε κάποια ομάδα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε τον έρωτα να χτυπά δυνατά την πόρτα της ζωής σας. Σαφώς μία τέτοια προοπτική δεν είναι κακή, άλλωστε ποιος δεν θέλει να νιώθει ερωτευμένος; Το πρόβλημα που θα έχετε είναι πως θα πρέπει να φροντίσετε τις ανάγκες των ατόμων που θα έλθετε σε επαφή και όχι τις δικές σας. Κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά ενοχλητικό για εσάς καθώς εδώ και καιρό ασχολείστε με τον εαυτό σας, και η σκέψη ότι θα πρέπει να είστε αλτρουϊστές είναι κάπως δύσπεπτη.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μικτή εβδομάδα σε συναισθήματα. Στα θετικά θα είναι η καλή ερωτική σας διάθεση, η τύχη, και η διάθεση να μάθετε καινούρια πράγματα. Στα αρνητικά θα είναι οι υπερβολές σας, και για εσάς τους δεσμευμένους η σχέση με το ταίρι σας. Γενικά η περίοδος ευνοεί να ζήσετε τον έρωτα. Σε συνδυασμό με την γοητεία σας θα μπορέσετε να κατακτήσετε όποιο άτομο βάλετε στο μάτι. Η Τύχη σας βοηθά να ξεπεράσετε δυσκολίες, να πάρετε αυτό που θέλετε αλλά και να κερδίσετε κάποια χρήματα. Επίσης, όσοι θέλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα καινούριο πρόγραμμα μάθησης, κυρίως καλλιτεχνικό. Όμως, όπως κάθε φορά που το Σύμπαν σας χαμογελά, θα θελήσετε να τα ζήσετε όλα εδώ και τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνετε υπερβολές αλλά και θα αναγκάσετε το ταίρι σας να σας απειλήσει ότι θα σας εγκαταλείψει εάν δεν μαζευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ανάλογα με το πως είναι δομημένο το ωροσκόπιό σας θα εμφανίσετε δύο συμπεριφορές. Η θετική εκδοχή είναι να νιώσετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να τις δείξετε στον χώρο της εργασίας σας. Με τον τρόπο σας θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για την καλύτερη οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή όλων των καθηκόντων. Στην αρνητική εκδοχή, θα είναι πολύ εύκολο να γίνετε αυταρχικοί και να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Η γκρίνια σας θα είναι τόσο ενοχλητική που σύντομα οι συνάδελφοί σας θα σας αποφεύγουν.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα. Τα προβλήματα που έχετε στην εργασία σας μεταφέρονται είτε στο σπίτι σας, επιβαρύνοντας έτσι το οικογενειακό κλίμα, είτε τα κρατάτε μέσα σας, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να σκάσετε. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα προσπαθήσετε να απομονωθείτε από τον κόσμο προκειμένου να ηρεμήσετε. Ευτυχώς που αυτός ο χρόνος μακρυά από όλα τα αρνητικά του κόσμου θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Επίσης, ένα θέμα υγείας που απασχολεί μέλος της οικογενείας σας θα έχει αίσιο τέλος.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, έχετε εγκλωβιστεί στον τρόπο ζωή σας και στην αδυναμία να προσαρμοστείτε στα σύγχρονα δεδομένα. Επιμένετε να πιστεύετε πως ο δικός σας τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος ασχέτως εάν γύρω σας βλέπετε το ακριβώς αντίθετο. Ως αποτέλεσμα κι εσείς θα νιώθετε μόνοι σας αλλά και θα προξενήσετε προβλήματα στους οικείους σας. Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας σώσει είναι ο έρωτας. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις νέες γνωριμίες ή την ανανέωση της σχέσης που έχετε ήδη αλλά θέλει κι από εσάς να κάνετε την υπέρβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα συνεχίσετε να βρίσκεστε σε κατάσταση άγχους και τις επόμενες ημέρες. Έτσι ό,τι κι αν κάνετε θα οδηγείται σε αποτυχία. Οι λανθασμένες αποφάσεις σας σε συνδυασμό με την εσφαλμένη συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο θα κάνει κι εσάς να απογοητεύεστε ακόμη περισσότερο αλλά και να κάνετε τους δικούς σας ανθρώπους να σας αποφεύγουν. Επειδή δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για να αλλάξει η κατάσταση, κάντε υπομονή.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ όμορφη και ρομαντική εβδομάδα. Η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη, το μυαλό σας ήρεμο και η καρδιά σας πλημμυρισμένη από αγάπη και θετικά συναισθήματα. Θα είστε για πολύ κόσμο μία όαση μέσα στις ταραγμένες ζωές τους, για αυτό και θα σας έχουν από κοντά. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ευνοϊκές για να ζήσετε ένα όμορφο ερωτικό παραμύθι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αφήσετε να εκδηλωθεί και να μην ψάχνετε πως να το εξορθολογίσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Γενικά θα είστε χαρούμενοι, άμεσοι στην επικοινωνία σας, χωρίς καμία εμπάθεια, και θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με ρεαλισμό. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανόν να αυξήσετε την λήψη αλκοόλ, να τεμπελιάσετε λίγο, και να ζήσετε κάπως άσωτα. Όλα αυτά θα μπορέσουν να συμμαζευτούν εάν αφήσετε τον έρωτα να μπει στην ζωή σας ή αν αφήσετε το ταίρι σας να αναλάβει πρωτοβουλίες για να περάσετε καλά μαζί. Ερωτικά καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανυπομονησία και να αφήσετε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Εκεί που συνήθως ήσασταν ήρεμοι, πράοι, χαλαροί και υποχωρητικοί, τώρα θα είστε τολμηροί, περιπετειώδεις, με ταχύτατες αντιδράσεις, μαχητικοί, και ανήσυχοι. Θα έχετε φιλοδοξίες τις οποίες θα κυνηγήσετε με πάθος και τόλμη, ακόμη και αν χρειαστεί να μετακομίσετε ή να ταξιδεύετε συχνά. Τι θα πρέπει να προσέξετε. Επειδή αυτή η κατάσταση που θα ζήσετε δεν είναι η συνηθισμένη σας, καλό θα ήταν να μην κάψετε τις γέφυρες πίσω σας, πιστεύοντας ότι πλέον δεν έχετε ανάγκη να γυρίσετε στην προτέρα κατάσταση που ζούσατε. Όμως, αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει, οπότε προσοχή.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μετά από όλα όσα περάσατε ετοιμαστείτε να ζήσετε απίστευτες ερωτικές στιγμές! Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα στις επόμενες ημέρες για αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά. Καινούρια άτομα μπαίνουν στις ζωές σας, τα οποία σας υπόσχονται μαγευτικές εμπειρίες, αρκεί να τα ακολουθήσετε. Για κάποιους και κάποιες από εσάς ένας «καρμικός» έρωτας πρόκειται να ξεσπάσει. Μπορεί να είναι όντως καρμικός μπορεί όμως και να είναι η σχέση που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε με ένα άτομο που πάντα ποθούσατε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δαμάσετε την απερισκεψία και την ανυπομονησία σας διότι εκεί που θέλετε να κάνετε το καλό θα τα κάνετε μαντάρα. Το ότι είστε έτοιμοι να βγείτε μπροστά και να αγωνισθείτε προκειμένου να κερδίσετε περισσότερα χρήματα κι έτσι να προσφέρετε περισσότερα στην οικογένειά σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική ζωή. Για αυτό ενώ επαγγελματικά θα πετάτε, στην σχέση με τον ή την σύντροφό σας θα χωλαίνετε. Για αυτό το επόμενο διάστημα δεν θα θέλετε να επιστρέφετε στο σπίτι σας, διότι δεν θα θέλετε να χαλάτε την καλή ψυχολογική διάθεση που θα έχετε από τις επαγγελματικές επιτυχίες.

periastrologias.gr