Η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται σήμερα στους Διδύμους, προκαλώντας μας έντονα συναισθήματα και διάθεση να περάσουμε στη δράση για να σπάσουμε τη ρουτίνα. Το μυαλό μας είναι κοφτερό, η γλώσσα μας πάει ροδάνι και η περιέργειά μας μεγάλη για να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα και ανθρώπους, να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια και να δώσουμε λύσεις σε αναπάντητα ερωτήματα.

Θα καταπιαστούμε με πολλά και ενδεχομένως, διαφορετικά μεταξύ τους, ωστόσο, χρειάζεται και προσοχή γιατί λόγω βιασύνης μπορεί να κάνουμε γκάφες ή να ανοίξουμε περισσότερα μέτωπα. Από την άλλη, οτιδήποτε νιώθουμε, καλό ή κακό, θα το... μοιραστούμε απλόχερα και χωρίς δισταγμούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι είστε επικοινωνιακότατοι, ταχύτατοι και δε στέκεστε σε ένα μέρος. Το ανήσυχο πνεύμα σας σπρώχνει να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και πράγματα, όμως ικανοποίηση δύσκολα θα πάρετε.
Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, από τις απανωτές αντιδραστικές συμπεριφορές, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθεί μια αναστάτωση ή ένταση στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.
Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές! Μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο, αφού ο ενθουσιασμός σας πολύ πιθανό να ξεφουσκώσει σύντομα!

astrology.gr