Ήλιος Τρίγωνο με Δία 14/4 : Ώρα να χορτάσουμε Τύχη!
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, η τύχη μας χαμογελά ξανά! Δες πώς θα σε ευνοήσει το Τρίγωνο Ήλιου – Δια!

Όνειρα, επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται εύκολα τώρα, ενώ η αισιοδοξία μας, αλλά και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά μας, αυξάνονται!

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δραστηριοποιηθούμε και να αρπάξουμε τις άπειρες ευκαιρίες που θα μας δοθούν! Οι λύσεις και η εύνοια ήρθαν!

Οι πιο τυχεροί της περιόδου, είναι τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους), του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη είναι επιτέλους απόλυτα με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου τώρα και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Ώρα για μια θετική ενδοσκόπηση και επαναφορά αισιοδοξίας! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και απόλαυσε την χαρά ενός παρασκηνιακού έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μόνο θετικά θα είναι τα γεγονότα στο φιλικό σου περιβάλλον! Νέες φιλίες που ήρθαν για να μείνουν και φιλικές επανασυνδέσεις είναι πιθανές τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θετικές οι εξελίξεις που θα έρθουν στον τομέα της καριέρας , αφού η τύχη θα σου φέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο!

ΛΕΩΝ: Μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου έχεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις στόχους! , Ανανέωσε την καθημερινότητα σου, με ένα ταξίδι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Τέλεια σεξουαλική ζωή!

ΖΥΓΟΣ: Ανανέωση για τους δεσμευμένους ή ακόμα και επισημοποίηση! Για τους ελεύθερους, έρχονται νέες γνωριμίες ή νέα σχέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιτυχία και εύνοια να περιμένεις στην εργασία σου, αφού η απόδοση σου βελτιώνεται! Ομορφαίνεις και λάμπεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διασκέδαση, απολαύσεις , ρομαντισμός, πάθος, δημιουργία και άπειρες κατακτήσεις! Ο έρωτας φέρνει μόνο χαρές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απόλυτη βελτίωση στο σπίτι και την οικογένεια! Ιδανική εποχή για συμβίωση με το άλλο σου μισό ή για επανασύνδεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται επαφές, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Έρχεται ένα πολύ καλό νέο!

ΙΧΘΥΣ: Τύχη στα οικονομικά σου, αυξημένη αυτοεκτίμηση, αλλά και σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, θα έχεις!

oroskopos.gr