Τετράγωνο Αφροδίτης με Δία 16/4: Τα Ζώδια κάνουν Ερωτικές και Οικονομικές Υπερβολές

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, έρχεται σε Τετράγωνο, με τον Δία στον Τοξότη!

Αρκετά προβλήματα θα φέρει η όψη αυτή σε Έρωτα και Χρήμα, αν δεν συγκρατηθούμε και δεν προσέξουμε!

Περιορίζουμε άμεσα την τάση μας για απληστία και τυχοδιωκτισμό! Η υπεραισιοδοξία, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, οι υπερβολές, οι σπατάλες, οι βιαστικές αποφάσεις, η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα, θα επιφέρουν απώλειες και… γκάφες!

Εκείνοι που οφείλουν περισσότερο, να είναι συνετοί, ολιγαρκείς, προσγειωμένοι και λογικοί είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Κινείσαι υπόγεια και παρασκηνιακά στον έρωτα, αλλά κάποιες αποκαλύψεις θα σε βλάψουν, γι’αυτό προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ: Η προκλητική σου στάση και η τάση σου να φέρεσαι επιπόλαια σε φίλους, θα γυρίσουν εναντίον σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εκτίθεσαι λόγω της τάσης σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, χαλώντας την εικόνα σου κοινωνικά, επαγγελματικά, αλλά και στον έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον έρωτα αλλά και γενικά στις επαφές σου, ξεχνάς τον συγκροτημένο εαυτό σου και ξεπερνάς κάποια όρια, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ανώριμος και επιπόλαιος. Προσοχή στις μετακινήσεις!

ΛΕΩΝ: Ερωτικά κάνεις πολλά λάθη, λόγω παράλογης επαναστατικής διάθεσης. Οικονομικές γκάφες και σπατάλες, δείχνουν τώρα τις συνέπειες τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λάθη και υπερβολική ανεξαρτησία στον συντροφικό τομέα, σου προκαλεί προβλήματα, εντάσεις και ρήξεις! Μην επενδύεις σε νέες σχέσεις τώρα!

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν κάποιες επαγγελματικές ανατροπές, αλλά και πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν! Μην κάνεις τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτικά έχεις υπερβολική έπαρση, εγωκεντρισμό και απαιτήσεις! Μην συνεχίζεις αυτήν την συμπεριφορά, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απέφυγε εντάσεις μέσα στο σπίτι και πες όχι σε ερωτικά πισωγυρίσματα, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρόσεξε τα αυθόρμητα λόγια σου σε γνωστούς και νέες γνωριμίες. Απέφυγε το κουτσομπολιό και την βιασύνη στις μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερβολική αυτοπεποίθηση, απαιτήσεις και δογματικότητα, θα φέρνει λάθος κινήσεις και άσχημες συνέπειες σε έρωτα και χρήμα.

ΙΧΘΥΣ: Νιώθεις υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό σου σε έρωτα και χρήμα! Έχεις απαιτήσεις και κάνεις μεγάλα λάθη σε έρωτα και χρήμα! Προσοχή!

oroskopos.gr