Στις 27/04 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον Ποσειδώνα (17ο 56’). Στη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών όλα μπορούν να συμβούν και αυτό γιατί, ο Άρης όχι μόνο ενισχύει, αλλά, απογειώνει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχουμε.

Ιδιαίτερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου, μας δημιουργούνται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, με αποτέλεσμα, να μην μπορούμε να δούμε ρεαλιστικά τον κόσμο γύρω μας και να ανταποκριθούμε πρακτικά στις ανάγκες του, γινόμαστε αναβλητικοί, έχουμε την τάση να εξαπατάμε ή να πέφτουμε θύματα εξαπάτησης, εξαιτίας της αφηρημάδας μας είναι πιθανό να χάσουμε αντικείμενα ή να πέσουμε θύματα κλοπής, είναι πιθανό να είμαστε πιο επιρρεπείς στις εξαρτήσεις όπως αλκοόλ , ναρκωτικά και φάρμακα, η σεξουαλική φαντασία μπορεί να κορυφωθεί σε νοσηρό βαθμό, ενώ, σε κοινωνικό επίπεδο είναι πιθανό να εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα θρησκευτικού φανατισμού.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Περίεργες συναντήσεις θα έχει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί τα σενάρια είναι δύο , είτε να πέσετε εσείς θύματα εξαπάτησης εξαιτίας της καλής σας θέλησης, είτε να είστε εσείς αυτοί που θα κάνετε μια απάτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που όλοι ξέρουν για εσάς είναι ότι είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα κεκτημένα σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και αυτό γιατί είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον είτε να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, είτε γιατί μπορεί να είναι η αιτία για χάσετε ένα αντικείμενο το οποίο για εσάς έχει συναισθηματική και υλική αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας ωθήσει στην δημιουργία μιας ψεύτικής πραγματικότητας και να σας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε νέα μονοπάτια θέλετε να περπατήσετε εσείς οι Καρκίνοι . Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον και την εξέλιξη σας, προσοχή όμως γιατί είναι η πιθανό η ζωή να έχει άλλα σχέδια για εσάς και να διαψεύσει τις προσδοκίες σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές σεξουαλικές φαντασιώσεις.

ΛΕΩΝ

Οι προσκλήσεις για φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις καθημερινά αυξάνονται. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών, γιατί είναι πιθανό άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι ότι έχετε πολύ αυστηρά κριτήρια για όλους και για όλα . Υπάρχουν όμως στιγμές, όπως κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό η κρίση σας να διαψευσθεί. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην μείνετε στην εξωτερική εικόνα των ανθρώπων γύρω σας, αλλά να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι βρίσκεται πίσω από αυτή.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις ημέρες η επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πολύ έντονη. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα απάτης. εξαιτίας της επιθυμίας που έχετε να ζήσετε νέες εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας συνεργασίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υψηλές οικονομικές προσδοκίες γύρω από μια συνεργασία και οι οποίες είναι πολύ πιθανό σύντομα να διαψευσθούν .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να είναι η αιτία να σας θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να μην δείτε το πραγματικό πρόσωπο των ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον. Η λύση είναι, όσο είναι εφικτό, αυτές τις ημέρες να κρατάτε τις αποστάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη υποχρεώσεις είναι συνώνυμη της ύπαρξης σας. Γι’ αυτό και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτές ιδιαίτερα τις μέρες να ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να γίνει πιο όμορφη. Ωστόσο, εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις, κυρίως στον εαυτό σας, τις οποίες δεν θα καταφέρετε να τηρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι για εσάς τους Υδροχόους μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα , από τη μια πλευρά θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, από την άλλη όμως θα σας παρασύρει στην δίνη ενός έρωτα, ο οποίος μπορεί να είναι η αιτία να χάσετε αρκετά από τα κεκτημένα σας.

ΙΧΘΥΣ

Το μήνυμα αυτής της χρονικής περιόδου είναι, προσοχή στις ψευδαισθήσεις . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό να λειτουργήσει ως παραμορφωτικός καθρέφτης με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια ψεύτικη πραγματικότητα. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πρακτικές ανάγκες της οικογένειας και του εαυτού σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv/