Ερμής Τρίγωνο με Δία 3/5: Μήνυμα Αισιοδοξίας και Τύχης
Το Τρίγωνο Ερμή-Δία στις 3/5, φέρνει θετικές εξελίξεις και πολλές ευκαιρίες! Δες πως θα σε ευνοήσει!

Το Τρίγωνο του Ερμή στον Κριό, με τον Δία στο Τοξότη, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, μας προσφέρει αισιοδοξία και τύχη, σε όλα τα θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν!

Στις επαφές και στις επικοινωνίες μας, είμαστε κατανοητοί, οξυδερκείς, ετοιμόλογοι και καλοπροαίρετοι.

Έχουμε έξυπνες ιδέες, οι οποίες θα φέρουν επιτυχίες, χαρά και θετικές συμφωνίες.

Το κέφι και το διαρκές χαμόγελο, είναι σίγουρα τώρα, όπως και τα ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Ευνοούνται ιδιαίτερα ζώδια και ωροσκόποι της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 3ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους λεκτικά και να επωφεληθείς όπως ακριβώς επιθυμείς στο κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα, έχουν τύχη και υπόσχονται επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι απόλυτα δημιουργικός, ανανεωμένος, ήρεμος και συνειδητοποιημένος συναισθηματικά και ικανός να εκφράσεις τις επιθυμίες σου! Έρχεται παρασκηνιακά ένα μήνυμα ή μία συνάντηση που θα σε συναρπάσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες και θετικές εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου! Μπορείς τώρα, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άρπαξε ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη και πρόοδο στο τομέα της καριέρας ή της οικογένειας και για βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

ΛΕΩΝ: Θα έχεις σπουδαίες ευκαιρίες σε κοινωνικές επαφές, αλλά και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ότι σε απασχολεί! Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει, πες ναι σε ένα ταξίδι και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα και θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας, να λύσεις ότι ζήτημα σε απασχολεί!

ΖΥΓΟΣ: Θα καταφέρεις να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα, αλλά και να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πες ναι σε προτάσεις για ψυχαγωγία και μπορείς να αναμένεις ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές, δημιουργικότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου. Χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σε απασχολήσει ευχάριστα, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου στο στενό οικογενειακό περιβάλλον! Επιπλέον ευνοείσαι για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, για νέες γνωριμίες και γενικά, ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή!

oroskopos.gr