θα πλήξει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή, στην ισορροπία της ερωτικής σου ζωής, αλλά και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πολλές θα είναι οι ρήξεις κάθε είδους, αλλά και οικονομικές απώλειες, αν δεν συνετιστείς άμεσα!

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξεις έντονο το αίσθημα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας τώρα! Απέφυγε άγχος και στεναχώρια και ενδυνάμωσε τις ψυχικές αντοχές σου, ώστε να κάνεις σοβαρά ωφέλιμα σχέδια για το μέλλον! Πες όχι στους παρασκηνιακούς έρωτες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Στον φιλικό τομέα, ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σοβαρά και υπεύθυνα, ακόμα κι αν πληγωθείς από κάποια άτομα! Προστάτεψε τα ιδανικά και τα όνειρα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδεχομένως να έρθει μία σοβαρή καταλυτική κρίση στον τομέα της καριέρας, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος αλλά και έτοιμος για ώριμη αντιμετώπιση. Μην παρασύρεσαι σε συμπεριφορές, που σε εκθέτουν και σου χαλάνε την προσωπική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ
Αναμένονται κάποια προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στις κοινωνικές επαφές σου, στις μετακινήσεις σου και σε θέματα ταξιδιών ή σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο οικονομικός τομέας και κυρίως ότι έχει να κάνει με οφειλές, χρέη και εκκρεμότητες! Η ερωτική ζωή χαρακτηρίζεται από έντονη ψυχρότητα!

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις σκληρότητα και απομάκρυνση από το σύντροφο σου και πρέπει να αντιμετωπίσεις ώριμα και ψύχραιμα αυτήν την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν στην εργασία και στην καθημερινότητα σου! Μην κάνεις καμία αλλαγή στην εμφάνιση σου τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να βασίσεις την ερωτική σου ζωή, σε ρεαλιστικές και σοβαρές βάσεις, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς. Μην αντιμετωπίσεις τα συναισθηματικά σου θέματα επιφανειακά, περιμένοντας μόνο χαρά, φλερτ και διασκεδάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεται προσοχή , ωριμότητα και ψυχραιμία ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού! Πες όχι οπωσδήποτε στο ερωτικό παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην κοινωνική σου ζωή, αποφεύγοντας σοβαρές συζητήσεις και κουτσομπολιά! Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται τώρα και απέφυγε βιασύνη στις μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Προσοχή χρειάζονται οπωσδήποτε τα οικονομικά σου αλλά και η διατήρηση σταθερότητας την συναισθηματική σου ζωή, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής!

.oroskopos.gr