Άρης στον Καρκίνο ως 2 Ιουλίου 2019 Προβλέψεις Ζωδίων
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της πτώσης του τον Καρκίνο στις 16/5 πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια ως τις 2 Ιουλίου 2019;

 της Αθηνάς Βαγενά 
Αστρολόγος
Στις 16 Μαΐου 2019 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της πτώσης του τον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου 2019 ! Τι σημαίνει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου; Πώς θα μας επηρεάσει; Ποιες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις για κάθε ζώδιο ... Πάμε να δούμε...

Θέλεις να κάνεις πολλά, να αναλάβεις δράση, να πάρεις πρωτοβουλίες, να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς και αυτό που σου αξίζει, όμως κάτι σε κρατά πίσω! Μένεις με τις ανασφάλειές σου, σκύβοντας το κεφάλι και ρίχνοντας το «μπαλάκι» αλλού, τις περισσότερες φορές από προσωπική ανασφάλεια και φόβο, μένεις όμως με το παράπονο! Συχνά προτιμάς να κλειστείς στο «καβούκι» σου, επιλέγοντας την προσωρινή αδράνεια, όμως η αλήθεια είναι ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου και κυρίως με το παρελθόν σου, το οποίο εξακολουθεί με κάποιο τρόπο να σε επηρεάζει! Δεν αντιδράς τη στιγμή που πρέπει, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεις μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία εκφράζονται με έντονο τρόπο όταν το ποτήρι ξεχειλίσει. Οι οικογενειακές έριδες συχνά «ρουφούν» την ενέργειά σου και σε οδηγούν σε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα... Αυτή ακριβώς είναι η ενέργεια που μεταδίδει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου….

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που επηρεάζει άμεσα την δράση, την λίμπιντο, την ορμητικότητα τον τρόπο που εκφράζει ένας άνθρωπος την ενέργειά του. Από τις 16 Μαΐου 2019 ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε πτώση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυσκολία στην έκφραση της ενέργειάς του.

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, είναι αναμενόμενο ότι θα περάσουν ένα διάστημα που θα τους φορτίσει με εντάσεις και αλλαγές!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο όλα τα ζώδια ως τις 2 Ιουλίου 2019

Κριός
Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και η μετακίνησή του στο ζωδιακό κύκλο επηρεάζει πάντα την ενέργεια, την δράση σου αλλά και την εξέλιξη των γεγονότων που διαδραματίζονται στη ζωή σου! Με τον Άρη σε πτώση από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι σίγουρο ότι εξαντλείσαι ψυχολογικά αλλά και σωματικά, γιατί δεν μπορείς με τρόπο εποικοδομητικό να δραστηριοποιηθείς και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου! Οι τομείς που σου επικεντρώνουν το ενδιαφέρον είναι το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και η καριέρα … Τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν οι αιτίες για να δημιουργηθούν έριδες και παρεξηγήσεις με συγγενείς, με το άτομο που συμβιώνεις, το σύζυγο ή τα παιδιά . Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις μέσα στο σπίτι, που πιθανότατα θα σου προκαλέσουν νεύρα! Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαίο να μειώσεις την παρορμητικότητά σου και να βάλεις νερό στο κρασί σου. 

Ταύρος
Ο Άρης στον Καρκίνο σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση και αρχίζεις τώρα αγαπητέ Ταύρε να κινείσαι πιο γρήγορα στον τομέα των επικοινωνιών σου. Το διάστημα αυτό θα πάρεις πρωτοβουλίες για τις οποίες κάποτε ήθελες περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Θα υπάρξει κινητικότητα σε ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επιπλέον είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια μετακίνηση / ταξίδι, σε ένα μέρος γνώριμο! Ωστόσο σου εφιστώ την προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράς στις συζητήσεις σου, γιατί αυτό το διάστημα θα υπάρξουν οι λόγοι και οι αιτίες για να καβγαδίσεις. Μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο πολύ τις μετρητοίς όλα όσα ακούς αυτό το διάστημα. Απέφυγε την βιασύνη στην οδήγηση αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου!

Δίδυμοι
Ο Άρης εγκαταλείποντας το ζώδιο σου σε κάνει να αισθάνεσαι εξάντληση και τώρα έχεις την επιθυμία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σε παρασύρει σε συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές, που σε αδειάζουν και σου δημιουργούν το άγχος και την ανασφάλεια για το αύριο. Παρόλο που διαθέτεις την αποφασιστικότητα και το τσαγανό να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και να το κάνεις δικό σου, αρκετές στιγμές θα χάνεις τον έλεγχο και θα οδηγείσαι σε σπατάλες που θα έχουν και αυτές από την πλευρά τους το κόστος τους! 

Καρκίνος
Με τον Άρη από το ζώδιο σου βρίσκεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και … τον ερωτισμό σου! Είναι βέβαιο όμως, ότι δημιουργούνται οι λόγοι για να αναστατώνεσαι, να τα βάζεις με όλους και με όλα και να ξεσπάς για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και για όσα εξακολουθούν να σε ενοχλούν στο παρόν! Είσαι σε ετοιμότητα για μάχες; Εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτό το διάστημα δεν θα μείνεις σε απραξία, αλλά θα πάρεις και πρωτοβουλίες θα κάνεις και νέα ξεκινήματα! Θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου, αρκετές στιγμές όμως οι εξελίξεις αυτές θα γίνουν και η αιτία έντασης αλλά και σημαντικών ξεκαθαρισμάτων!

Λέων
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει και να σε κουράσει ως τις 2 Ιουλίου. Το βέβαιο είναι ότι θα έχεις αρκετή δουλειά και ίσως η ανταμοιβή για όλο αυτό το ζόρι που περνάς, δεν θα είναι η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να εξαντλείσαι και να πέφτεις ψυχολογικά. Επιπλέον αυτό το διάστημα, είναι σκόπιμο να κινηθείς πιο παρασκηνιακά και να κρατήσεις κάποιες κινήσεις σου μυστικές, χωρίς να δώσεις λόγο σε κανέναν. Η ένταση και το άγχος θα είναι αυτό το διάστημα τα δύο «κολλητάρια» σου τα οποία και θα σε εξουθενώνουν. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι ότι θα κληθείς να υποστηρίξεις έμπρακτα , ανθρώπους δικούς σου που θα το έχουν ανάγκη! 

Παρθένος
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου κρίνεται άκρως ευνοϊκό για σένα φίλε Παρθένε! Μετά από μία απαιτητική περίοδο στα επαγγελματικά σου, τώρα έφτασε η στιγμή να ρίξεις τους τόνους, να μπεις σε πιο ανάλαφρο κλίμα, να δεις φίλους, να δικτυωθείς και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις τόσο πολύ! Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά σε νέα φιλικά σου πρόσωπα, θα γνωρίσεις ανθρώπους και θα χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες κόντρες στο κοινωνικό περιβάλλον (ή σε συλλογικούς χώρους) που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό! Επιπλέον αυτή την περίοδο, έχεις τα φόντα και την προοπτική να κυνηγήσεις ενεργά κάποιες προσδοκίες σου!

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου έχει απαιτήσεις από εσένα φίλε μου Ζυγέ … Ποιες είναι αυτές; Να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και γενικότερα να σηκώσεις τα μανίκια δίνοντας τους αγώνες σου για ένα καλύτερο μέλλον! Όλα τα παραπάνω όμως, σου προκαλούν άγχος και σε εξαντλούν. Δεν λείπουν και τα ευτράπελα στις συνεργασίες και στις σταθερές σου σχέσεις που σε φέρνουν αντιμέτωπο με προκλήσεις και τρέχεις και δεν φτάνεις! Σε κάθε περίπτωση το διάστημα αυτό, πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον της επαγγελματικής σου πορείας, αποφεύγοντας το ρίσκο, την αλλαγή αλλά και την κόντρα με συνεργάτες. Μην παρεκκλίνεις από τους βασικούς στόχους που έχεις για το μέλλον σου!

Σκορπιός
Ο Άρης μπορεί να είναι σε πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου όμως εσένα αγαπητέ Σκορπιέ σου δίνει την ώθηση να κινητοποιηθείς πνευματικά, να πάρεις αποφάσεις που δίσταζες ως τώρα αλλά σε παρακινεί και να ταξιδέψεις. Το διάστημα αυτό θα δραστηριοποιηθείς σε τομείς που αφορούν την μόρφωση, την φιλοσοφία και γενικότερα την επέκταση γνώσης. Θα προγραμματίσεις ή και θα πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, αλλά θα προχωρήσεις και κάποια προσωπικά σου σχέδια διαθέτοντας πλέον το σθένος και το όραμα ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλεις πολύ! Επιπλέον, δέχεσαι εύνοια σε νέες γνωριμίες ή και σε επαφές με άτομα που σε χωρίζει ηλικιακή ή και χιλιομετρική απόσταση. 

Τοξότης
Η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη φίλε μου Τοξότη το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου …. Θα βρεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα όμως δεν θα λείψουν οι ατασθαλίες και τα σκαμπανεβάσματά σου, αφού δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ή καλύτερα τα πάθη σου! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα τρέχουν τα χρέη σε πιέζουν και υπάρχουν φοροτεχνικές / γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα αναγκαστείς με άγχος να ρυθμίσεις. Θυμήσου πως η εποχή δεν κρίνεται ευνοϊκή για κάθε μορφής οικονομικά αλλά και … ερωτικά ρίσκα!

Αιγόκερως
Ο Άρης ως τις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται στον Καρκίνο, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις εξελίξεις αλλά και εντάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τους καβγάδες, τα ξεσπάσματα και τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που υπάρχουν σταθερά στη ζωή σου. Ο γάμος, η σχέση σου με το σύντροφο, με τον προϊστάμενο στη δουλειά ή με τους συνεργάτες σου, θα βρίσκονται σε πεδίο μάχης. Αποκαλύψεις, ρήξεις και δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν!

Υδροχόος
Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Καρκίνου και ως τις 2 Ιουλίου κάνει αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Σε αυτή την περίοδο τρέχεις για όλους και για όλα, ενώ φορτώνεσαι και αρκετές επαγγελματικές ευθύνες που τώρα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ένταση και το στρες στην καθημερινότητα δεν λείπουν , ενώ η υπέρ-προσπάθεια που κάνεις να τα προλάβεις όλα σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, να κουράζεσαι αρκετά ή και να αμελείς ύπνο και διατροφή. Δείξε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και προσπάθησε να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο

Ιχθύς
Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντάς σου «φτερά» για να μπορέσεις να πετάξεις κυριολεκτικά ή και μεταφορικά σε προορισμούς που πάντα ήθελες! Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου θα δραστηριοποιηθείς στους τομείς που αφορούν την προσωπική σου επέκταση. Θα έχεις θετικές εξελίξεις που θα αφορούν τη μόρφωση, τη γνώση, τις επαφές σου με άτομα που είναι μακριά από εσένα ή ακόμα μπορεί να πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι σε μέρος μακρινό! Το πιο σημαντικό όμως για σένα φίλε Ιχθύ, είναι ότι αυτό το διάστημα έχεις την αισιοδοξία και τον δυναμισμό να αλλάξεις τακτική και να δραστηριοποιηθείς με τρόπο εποικοδομητικό για την επίτευξη των προσωπικών σου σχεδίων

oroskopos.gr