Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 15 Μαΐου

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Ταύρο και είναι πρόθυμη να μας προσφέρει ανέσεις, καλοπέραση και έντονο ερωτισμό. Είναι νωχελική, χαλαρή, με τους δικούς της αργούς, σχεδόν βασανιστικούς, ρυθμούς, γεμάτη λαγνεία και τον αισθησιασμό και μας καλεί να ευχαριστηθούμε τα πάντα, από τα πιο απλά και όμορφα της καθημερινής μας ζωής, μέχρι πολυτέλειες και απολαύσεις, που θα μας μοιράσει απλόχερα. Θέλει να ηρεμήσουμε, να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για μας. Έρωτας και χρήμα πάντως είναι δυο στοιχεία που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι τα δώρα που θα λάβετε στα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα είναι πολλά και όμορφα. Οπότε, έχετε κάθε λόγο να χαρείτε και να φοβάστε μη σας ματιάσουν!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι σας χαρακτηρίζει μια άνεση και μια χαλαρότητα που μπορεί να αγγίξει τα όρια της τεμπελιάς. Εφ’ όσον σας δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε τη σχέση, τη δουλειά και το σπίτι σας, εκμεταλλευτείτε της.

Κριοί και Ζυγοί η άνοδος στα οικονομικά σας, αλλά και η αύξηση των ερωτικών και σεξουαλικών σας επιθυμιών θεωρούνται δεδομένα. Τώρα ήρθε η άνοιξη για σας.

astrology.gr