Οι προβλέψεις Αστρολογίας από 17 – 19 Μαΐου 2019. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.


Η Πανσέληνος στον Σκορπιό: Κατάδυση στην ψυχή!
Πάντα ή σχεδόν πάντα, ο κύκλος του Σκορπιού με το φεγγάρι σε αυτήν τη θέση είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει, επειδή στο ζώδιο του Σκορπιού, η Σελήνη, ένα ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, αλλά και τα συναισθήματα, την λίμπιντο και την αυτοσυντήρηση του ατόμου, βρίσκεται στην πτώση της.

Από την άλλη, ο κύκλος της Πανσελήνου αφορά κυρίως το συναίσθημα. Δεν είναι τυχαίο πως στις πανσελήνους παρατηρείται πάντα μια μεγαλύτερη δραστηριότητα. Επίσης, τα θεραπευτικά βότανα που μαζεύονται κατά την ημέρα της Πανσελήνου έχουν αυξημένες ευεργετικές ιδιότητες, οι πληγές ματώνουν εντονότερα, και σύμφωνα με τα στατιστικά η αστυνομία αυξάνει τις περιπολίες της, ενώ σημειώνεται και μια αύξηση των γεννήσεων. Επιπρόσθετα, το φαινόμενο της Παλίρροιας, όπου τα νερά της θάλασσας αλλάζουν κατεύθυνση ανά 12 ώρες είναι πιο σύνηθες εκείνες τις ημέρες και οφείλεται κατά ένα μέρος στη βαρυτική έλξη της Σελήνης πάνω στη Γη.

Όλες αυτές οι παρατηρήσεις μόνο τυχαίες δεν είναι. Κι εδώ με την Πανσέληνο να κορυφώνεται στην 27η μοίρα του Σκορπιού την Κυριακή 19 Μαίου, φωτίζονται τα πάθη, τα λάθη, το σκοτάδι, και ότι μπορεί να κουβαλάς μέσα σου και δεν κατάφερες ποτέ να το αντιμετωπίσεις. Ναι, ο κύκλος αυτός σε υποχρεώνει με έναν τρόπο να δεις κατάματα, ότι δεν έχεις φέρει στο φώς, ότι έχεις αφήσει και κοιμάται μέσα σου, χωρίς να τολμάς να το αντιμετωπίσεις, ότι σε τρώει, αλλά δεν το έλυσες.

Μόνο η αλήθεια σου μπορεί να διαλύσει το σκοτάδι που κρύβεις μέσα σου
Το παιχνίδι έχει ως εξής:

Μπορεί να ζήσεις μια ζωή, που δεν θα κοιτάξεις ποτέ μέσα σου, δεν θα έρθεις ποτέ αντιμέτωπος με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, δεν θα βουτήξεις ποτέ μέσα στους σκοτεινούς βυθούς του υποσυνείδητου σου και δεν θα απελευθερωθείς ποτέ απ αυτό που σε τρώει, χωρίς να το γνωρίζεις;

Η δεύτερη επιλογή σου, είναι, η κατάδυση στα βάθη της ψυχής σου, εκεί όπου έχουν συσσωρευτεί τα πιο σκοτεινά σου μυστικά, αυτά που δεν έχεις αποκαλύψει ποτέ, ούτε καν σε εσένα.

Εκεί, μόνο εκεί βρίσκεται η αλήθεια σου! Αλλά θα πεις, ποιος τολμά αυτή την κατάβαση, στα τάρταρα της ψυχής του; Μόνο οι γενναίο κι οι δυνατοί! Αυτοί που ξέρουν πως το σκοτάδι διαλύεται μπροστά στο φώς, αυτό το φώς που μόνο η αλήθεια έχει. Η αλήθεια σου!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τι πρέπει να κάνεις; Να κατέβεις, εκεί που φωλιάζουν όλοι οι φόβοι σου, οι ανασφάλειες σου, τα άγχη σου, αυτά που κουβαλάς χρόνια ολόκληρα μέσα σου και μπορεί να σε βαραίνουν για μια ολόκληρη ζωή. Να κατέβεις, να τα δεις και τα σκορπίσεις. Όπως σκορπίζονται στο πέρασμα του ανέμου. Ο Καζαντζάκης λέει πως “Αν κοιτάξεις τον φόβο κατάματα, ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει”. Τότε θα μπορέσεις να βγεις στο φώς. Και να το αφήσεις να σε ζεστάνει, έτσι όπως ποτέ άλλοτε. Γιατί κι εσύ θα είσαι λευκός και καθαρός.

Ο κυβερνήτης της Σελήνης, ο Άρης (παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού), μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Κι αυτός βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτόν να χαθεί ο προσανατολισμός. Οι κάθε είδους ανασφάλειες να πάρουν τα ηνία, και να χάσεις τον στόχο και τον σκοπό σου. Να αναζητήσεις άλλες κατευθύνσεις που θα σου δώσουν σιγουριά (προσωρινή). Να αγκιστρωθείς απ΄ότι σου είναι γνώριμο και οικείο, άσχετα αν σου κάνει καλό ή όχι.

Αυτή είναι και η μεγάλη παγίδα της περιόδου αυτής. Να μείνεις το γνωστό και το επιφανειακό, αρνούμενος το βάθος και την ενδοσκόπηση. Δημιουργώντας εξαρτήσεις και όχι απελευθερώσεις από ότι δεν σου κάνει. Να συμβιβαστείς για μια ακόμα φορά, και όχι να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις. Να ακολουθήσεις όλα τα σενάρια που σου υποβάλει ο φόβος σου. Και να εγκλωβιστείς ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι σου.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα και Κρόνο: Η κατανόηση της αλήθειας
Ο Πλούτωνας (μοντέρνος κυβερνήτης του Σκορπιού) πρόκειται να συναντήσει τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, σε μια όψη τριγώνου. Θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ότι μέχρι χθες σου φαινόταν δυσνόητο και μπερδεμένο. Το μυαλό σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς, αλήθειες που είναι σημαντικές για εσένα.

Θα τους δώσεις την σημασία που τους πρέπει; Λίγο πριν ο Ερμής σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο, και θα σε βοηθήσει να κάνεις την τακτοποίηση που χρειάζεσαι, εσωτερική η εξωτερική για να προχωρήσεις.

Οικονομικά θέματα που λαμβάνουν χώρα τις μέρες αυτές μπορεί να ολοκληρωθούν επιτυχώς αν έχουν καλό σχεδιασμό.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό ανανεώνει την αγάπη
Η Αφροδίτη, (κυβερνήτης του Ηλίου) σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ουρανό, δίνοντας στον κύκλο αυτόν ένα ερωτικό χρώμα.

Ξαφνικές και απρόσμενες συναντήσεις κάνουν την εμφάνιση τους, αλλάζοντας απότομα το σκηνικό της καθημερινότητας. ’Έρωτες καινούργιοι, αλλά και από το παρελθόν, δίνουν το δικό τους χρώμα, ανανεώνοντας τελείως και τον ψυχισμό σου, και το τοπίο της ζωής σου.

Μόνο που οι έρωτες αυτοί που προκύπτουν τώρα, μπορεί να έχουν και τόσο ξαφνική λήξη, όσο ξαφνικά εμφανίζονται.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια;
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια σημαντική ενδοσκόπηση, να βρουν τα λάθη και να τα διορθώσουν, και αν είναι εναρμονισμένοι με την αλήθεια τους να κλείσουν επιτυχώς κάποιους κύκλους στην προσωπική τους ζωή. Θέματα με τα οικονομικά μπορεί να τους απασχολήσουν το διάστημα αυτό, και καλό είναι να εξετάσουν λεπτομερώς τα δεδομένα που παρουσιάζονται, και να μη βιαστούν να πάρουν αποφάσεις ή να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Ωστόσο το “suspense” δεν θα λείψει, κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους των πρώτων ημερών.

myastro.gr

Tags: