Τα 3 ζώδια που είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας
Καρκίνος

Ενα ζευγάρι μπορεί να το δέσει η κατανόηση. Η κατανόηση που μπορεί να είναι ο σύνδεσμος εκείνος που θα κρατήσει τη σχέση πάντα δυνατή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Τα άστρα επηρεάζουν τις προσωπικότητες και με βάση αυτά, οι άνδρες τριών ζωδίων είναι ικανοί να κάνουν τις ζωές των γυναικών εφιάλτη. Δεν τις καταλαβαίνουν, δεν τις νοιάζονται, είναι πάνω από όλα ο εαυτός τους. Με άλλα λόγια δεν θα δείξουν ποτέ κατανόηση.

Ετσι, αφού είδαμε τα 5 ζώδια που είναι πιθανό να κάνουν δεύτερο γάμο, αυτά που μπορούν να γίνουν βίαια, τα ζώδια που παθαίνουν από τη ζήλια τους, αυτά που βγάζουν αρνητική ενέργεια και τα 5 ζώδια που κάνουν δυστυχισμένους τους γύρω τους, ήρθε η ώρα να δούμε τα 3 ζώδια που κάνουν εφιάλτη τη ζωή των γυναικών:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος καθόλη τη διάρκεια της ζωής του είναι... συγκινημένος. Τον καταβάλλουν πάντα μα πάντα τα συναισθήματά του. Έχει τόσα πολλά συναισθήματα που κάποιες στιγμές δεν ξέρει καν πώς να τα διαχειριστεί. Και δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με τα συναισθήματα των γύρω του.

Τον Καρκίνο τον κυβερνά η Σελήνη με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Αν έχετε ερωτευθεί έναν άνδρα Καρκίνο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες ότι δεν θα σας αφήσει ποτέ. Αλλά το θέμα είναι ότι ίσως τον αφήσετε εσείς. Θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι το να είστε μαζί με έναν Καρκίνο σημαίνει ότι θα παίζετε διαρκώς το ρόλο του προσωπικού του ψυχολόγου. Και ίσως καταλήξετε στον ψυχίατρο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Και πρέπει να ξέρετε ότι η ζωή μαζί του συνεπάγεται περιορισμούς. Συνεχείς περιορισμούς

Δίπλα του θα δοκιμαστεί η υπομονή σας και η ανεκτικότητά σας. Οπότε αν δεν το αντέχετε, κάντε την από τώρα. Οσο είναι νωρίς ακόμη...

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Μην παρασύρεστε όμως. Ο Ταύρος είναι έντονος και πεισματάρης και μπορεί να στραγγίξει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια. Εξαιρετικά ρεαλιστής ο Ταύρος, δεν έχει ιδέα πώς να ασχοληθεί με τα συναισθήματά σας. Μπορεί ένας Ταύρος να είναι ρομαντικός, αλλά μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση. Όταν δεν είναι, τα λόγια του θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε το χειρότερο πλάσμα στη Γη. Για έναν Ταύρο είναι πιο εύκολο να σας προσβάλλει παρά να εκφράσει τη αγάπη του για εσάς.
Πηγή: iefimerida.gr