Στις 30/05 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (18ο 36’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών μας οδηγεί σε ένα ταξίδι ονειρικό, έχοντας ως βασικό μας στόχο την επίτευξη του ιδανικού. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ρομαντική μας διάθεση, την φαντασία και την διαίσθηση μας, θα μας βοηθήσει να βρούμε διέξοδο στην Τέχνη, θα μας θυμίσει ότι πρέπει να ξεκουραζόμαστε και μέσω του ονείρου θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν.

Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, σε προσωπικό επίπεδο θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την τάση να πασπαλίσετε με χρυσόσκονη ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα γοητευτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, την οποία και θα προσφέρετε απλόχερα στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, ευνοεί τις συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση είναι πιθανό να είναι η αφορμή για να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η κοινωνική σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσω των φίλων σας έναν ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο για να προωθήσετε τα σχέδια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Νέους επαγγελματικούς στόχους έχετε βάλει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πετύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο, αλλά να πάρετε την υλική και ηθική επιβράβευση των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, παράλληλα θα σας φέρει και μια νέα συνεργασία που πάντα ονειρευόσασταν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί με τον /την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση, έστω και με την βοήθεια της τύχης, για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια) και να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας προσπαθείτε να ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα σας, ενώ θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα υγείας ενός δικού σας προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, ενώ ο εκφραστικός σας λόγος και η γλυκύτητα σας θα μαγέψουν όχι μόνο τους συνεργάτες σας, αλλά και το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο που αφορά το μέλλον της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη αξία στις αρχές που έχετε πάρει από την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής παρόλο που είναι έντονοι σας αρέσουν. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό το λόγο σας, ενώ θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με βάση την διαίσθηση σας. Επίσης ο λόγος σας, μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για άλλους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv