Το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 7/6, φέρνει χαρούμενες αλλαγές, αλλά και ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα! Δες την πρόβλεψη σου…

Ο Ερμής στο ζώδιο του φλογερού Καρκίνου και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα ανανεωτικό Εξάγωνο!

Μπορούμε να αναμένουμε, ευχάριστα απρόσμενα μηνύματα, ειδήσεις, νέα και τηλεφωνήματα, χαρμόσυνες ανέλπιστες επαφές και τυχαίες συναντήσεις!

Επιπλέον θα έχουμε και έξυπνες, εποικοδομητικές και πρωτοποριακές συζητήσεις και ιδέες, που τώρα τις υλοποιούμε!

Η ιδανικότερη εποχή για θέματα επικοινωνίας και τεχνολογίας, αφού μας χαρακτηρίζει ευστροφία και ένας διαφορετικός, σαφώς καλύτερο τρόπος σκέψης και έκφρασης!

Εκείνοι που ευνοούνται περισσότερο είναι οι εκπρόσωποι της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Θα έχεις… ανέλπιστες λύσεις σε οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού, όπως και ένα απρόσμενο μήνυμα από ένα άτομο του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχεις… ευστροφία και δύναμη λόγου, όπως και πολλές σπουδαίες ευκαιρίες από το πουθενά, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα έχεις… ξαφνικές ευκαιρίες στον τομέα των αισθηματικών αλλά και τον οικονομικών σου! Άρπαξε τες χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχεις… ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις και μάλιστα απρόσμενα!

ΛΕΩΝ: Θα έχεις… απρόοπτες ευχάριστες καταστάσεις, την αποκάλυψη ενός μυστικού που σε ευνοεί και μήνυμα από έναν κρυφό ή παλαιό έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις… ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν πολύ, χωρίς καν να το περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις… ξαφνικές ειδήσεις ή συζητήσεις στον τομέα της καριέρας, που θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την κοινωνική εικόνα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχεις… τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχεις… ξαφνικές συγκυρίες που θα σου δώσουν χαρά, στον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα, αλλά και ερωτικές στιγμές… χωρίς ταμπού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχεις… ξαφνικές θετικές αλλαγές που αφορούν την συντροφική ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεωθεί η σχέση σου και αν είσαι ελεύθερος, έρχονται συναρπαστικές νέες γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχεις… απρόσμενα θετικές εξελίξεις στην εργασία σου, χάρη στις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες!

ΙΧΘΥΣ: Θα έχεις… απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, κατακτήσεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και επαφές που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα!

oroskopos.gr