Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019;

Γιώργος Σαλαμάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 10 ως 16 Ιουνίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα και το ίδιο κάνει και ο Ερμής. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα από το σπίτι είναι πολύ θετικά, μπορεί για παράδειγμα να αποφασίζεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι σε μια εξαιρετική θέση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες, η επικοινωνία όμως έχει μια πιο ζεστή και συναισθηματική απόχρωση. Καλές οι γνωριμίες, αλλά είναι απαραίτητο να μάθεις να αφήνεις τα πράγματα να πηγαίνουν αργά: Όσο έξυπνος κι αν είσαι δεν μπορείς από την πρώτη μέρα γνωριμίας να δηλώνεις για κάποιον «είναι προφανέστατο ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ», δεν γίνεται να επενδύεις σε λόγια, αλλά σε πράξεις, όπως δεν γίνεται επειδή κάποιος σε κολακεύει να πιστεύεις ότι αυτό θα σου είναι αρκετό για πολύ καιρό. Άσε να δείξει ο καιρός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε έναν από τους πιο κοινωνικούς και “δικτυωτικούς” οίκους σου και σχηματίζει δύο πολύ θετικές και αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ερμή. Και οι δύο αυτοί βρίσκονται επίσης σε έναν οίκο που συνδέεται με την επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή και τα ταξίδια, οπότε η εβδομάδα προβλέπεται συναρπαστική. Υ.Γ. Όταν κάτι σου κολλάει στον εγκέφαλο σαν επείγον, δεν είναι εύκολο να το επιλύσεις. Πρέπει πρώτα να απαλλαγείς από την ανάγκη να γίνουν όλα εδώ και τώρα και μετά να επιστρέψεις πιο ήρεμος σε αυτό. Όταν στέκεσαι σε μια σκέψη χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, γύρνα της προσωρινά την πλάτη. Άρχισε να κοιτάζεις γύρω σου, παρατήρησε τις λεπτομέρειες ενός οποιουδήποτε αντικειμένου, μόνο εστιάσου αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και μεγαλουργεί! Αυτό σημαίνει ότι νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου, η εμφάνισή σου βελτιώνεται, η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται περισσότερο ζεστή και είσαι σε μια από τις φάσεις της χρονιάς που μπορείς να γνωρίσεις τον έρωτα, ή να εξελίξεις έναν ήδη υπάρχοντα. Βέβαια φαίνεται ότι έχεις και πολλή δουλειά, αλλά οι όψεις είναι πολύ καλές. Είναι πολύ πιθανό με κάποιους φίλους να υπάρχει έντονο το ερωτικό συναίσθημα και να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά υπάρχουν σαφή όρια στις σχέσεις. Διόλου απίθανο να καταλάβεις ότι τα όρια είναι καλό να τα βάζεις εσύ, γιατί πιθανόν μερικές σχέσεις δεν σε παίρνει να τις δεις ξαφνικά με άλλο μάτι. Είναι και αυτά τα συναισθηματικά σου απωθημένα που κάθε τόσο βγαίνουν στην επιφάνεια και νιώθεις ότι σε συνθλίβουν: Αυτά δεν χρειάζεται να τα φοβάσαι, αντίθετα να τα εκτιμάς ως «συμπτώματα» του τι δεν πάει καλά. Και να θυμάσαι, ότι δεν φτάνει να ανακουφίσεις το σύμπτωμα, είναι σημαντικό να βρεις και την αιτία που το προκαλεί και να ασχοληθείς λίγο και με αυτήν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου δίνουν απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό για νέα πράγματα. Οι όψεις που σχηματίζουν με τον πλανήτη του ρομαντισμού, Ποσειδώνα, είναι οι πιο αρμονικές και μπορούν να φέρουν μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και σε ενισχύει σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιο σημαντικό θέμα βέβαια είναι οι λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις σου με τους άλλους κι αυτό γιατί οι προσπάθειές σου είναι σημαντικές, αλλά δύσκολα αναγνωρίζονται. Ναι, αυτός ο κόσμος είναι αχάριστος μερικές φορές, αλλά μπορεί απλώς και να δείχνει έτσι γιατί να φοβάται μην το πάρεις πάνω σου, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Οποιαδήποτε μορφή αναγνώρισης και επιβεβαίωσης έχεις ανάγκη πρέπει να έρχεται από σένα, τελεία και παύλα.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους είναι ιδανική για την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες, αλλά και για την “αναζήτηση” και την εκπλήρωση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σου. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες δηλαδή να γνωρίσεις ένα νέο άτομο και να έχεις μια σημαντική εξέλιξη στη συναισθηματική σου ζωή. Παρεμπιπτόντως, δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου επειδή νομίζεις μερικές φορές ότι τα σχέδιά σου δεν προωθούνται όπως θα ήθελες: αυτό που έρχεται και είναι σχετικά ενοχλητικό είναι κάτι που λέγεται έμμονη ιδέα και από το οποίο μοιάζει σαν να μην κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες να απαλλαγείς. Μιλάς με τους δικούς σου για την εμμονή σου, τη σκέφτεσαι συνέχεια, αρχίζεις να φθείρεσαι και νιώθεις ότι η παραμικρή άποψη που θα ακούσεις για αυτό που σε απασχολεί είναι ικανή να διαταράξει ακόμη περισσότερο την ηρεμία σου. Μήπως το παρακάνεις; Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου από τοξικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας, πλανήτης του ρομαντισμού και κυβερνήτης των σχέσεών σου, βρίσκεται στον οίκο που αφορά τις σχέσεις σου και τη συντροφικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Οι όψεις του με τον Άρη και τον Ερμή, στις 14 και τις 16 αντίστοιχα είναι εξαιρετικά αρμονικές. Οι δύο αυτοί βρίσκονται σε έναν πολύ κοινωνικό και δικτυωτικό οίκο και καλό θα ήταν να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να γνωρίζει κόσμο αυτή την περίοδο. Οπότε, διερεύνησε τις γνωριμίες σου, δώσε τους χρόνο, γνώρισε στην αρχή και άλλες πλευρές του άλλου εκτός από το σεξ και, αν θέλεις να επενδύσεις συναισθηματικά, κάν’το όταν έχεις στοιχεία ότι ο άλλος δεν είναι σάικο, αν μη τι άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, σε ένα σημείο δηλαδή που σχετίζεται με την αισιοδοξία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου γενικότερα. Είναι μια πολύ θετική διέλευση και για τη συναισθηματική σου ζωή, παρ' όλο που από ό, τι φαίνεται έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, είσαι δηλαδή σε μια πολύ παραγωγική και δημιουργική φάση, δίχως όμως πολύ χρόνο. Τα θέματα αυτά σε απασχολούσαν για πολλούς μήνες, αλλά τώρα φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν και μέσα σου αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Παρεμπιπτόντως, αν υπάρχει κάποιος ανώτερος ιεραρχικά στη δουλειά σου ο οποίος σε πιέζει να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε ικανοποιούν, έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις και να ζητήσεις αυτό που θες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ποσειδώνας, πλανήτης του ρομαντισμού μεταξύ άλλων, βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή τη βδομάδα οι όψεις του με τον Άρη και τον Ερμή είναι εκπληκτικά αρμονικές και μπορούν να φέρουν μια πολύ θετική εξέλιξη στη συναισθηματική σου ζωή. Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με το πάθος και αυτό συμβάλλει σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Παρεμπιπτόντως, καλά θα ήταν η μέρα να έχει 48 ώρες και να προλαβαίναμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά επειδή αυτό δεν προβλέπεται να γίνει ποτέ, πρέπει να μπορείς να μην παραμελείς καμία υποχρέωση και κανέναν δικό σου. Και για να μην μπλέκεις σε υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και για να μην νιώθουν οι άλλοι ματαίωση διαρκώς, μην ξεκινάς να δίνεις πράγματα που αργότερα θα αναγκαστείς να τα πάρεις πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, τους Διδύμους, μια θέση που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή. Εννοείται ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους (όχι ο μοναδικός, όπως καταλαβαίνεις) για τον οποίο οι σχέσεις και ο έρωτας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Είναι βέβαια και οι θέσεις του Ερμή και του Άρη σε έναν οίκο που σχετίζεται με το πάθος και οι όψεις τους με τον Ποσειδώνα. Πολύ θεαματικός ο Ιούνιος. Πολύ κλείστηκες, πολύ σκέφτηκες, πολύ το επεξεργάστηκες τελευταία, ετοιμάσου να βγεις πάλι στον κόσμο, να γοητεύσεις τα πλήθη, να καλύψεις συναισθηματικά κενά, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούν. Δεν είναι βέβαια μόνο οι ευκαιρίες και οι επιτυχίες που παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την εποχή. Αυτό που μπορεί να έχει αρκετά μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα είναι ότι αυτές τις μέρες μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και με τις σκέψεις που σου τα δημιουργούν. Και αν θέλεις να αλλάξεις αυτό που αισθάνεσαι, μην ξεχνάς ότι πρέπει να αλλάξεις πρώτα αυτό που σκέφτεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή στον έβδομο οίκο σου που συμβολίζει τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και σε γεμίζουν ενέργεια που τη διοχετεύεις κυρίως σε αυτούς τους τομείς. Οι όψεις και των δύο με τον Ποσειδώνα είναι άκρως αρμονικές και επειδή βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο ή να εξελίξεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Μερικές φορές απορείς κι εσύ ο ίδιος γιατί κάποιοι όπως έρχονται άνετα έτσι άνετα φεύγουν. Σίγουρα πολλοί από αυτούς δεν είναι και τα πιο ισορροπημένα άτομα του κόσμου. Από την άλλη μερικές φορές κάνει κάτι που μπορεί να ενισχύει τέτοιες συμπεριφορές: Δείχνεις ένα ζεστό πρόσωπο και μετά ξαφνικά παγώνεις εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ουσιαστικά είναι σαν να δίνεις κάτι και μετά να το παίρνεις απότομα πίσω. Το μυαλό του άλλου δεν μπορεί πάντα να πάει στο ότι απλώς έχεις τις μαύρες σου, το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί ότι τον απορρίπτεις και να τρομάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, σε μια εξαιρετική θέση από την οποία μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου. Εξάλλου, η Αφροδίτη είναι πλανήτης των συναισθηματικών υποθέσεων, των σχέσεων και της αρμονίας. Βέβαια, φαίνεται ότι έχεις πολλή δουλειά αυτή την περίοδο, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Αφροδίτη να “εισβάλλει” στη ζωή σου. Υ.Γ. Ίσως να έχεις συνειδητοποιήσει ότι πολλά βασίζονται στους στόχους που βάζουμε, αν είναι πραγματικά σημαντικοί για μας, ρεαλιστικοί και χωρισμένοι σε υποστόχους ώστε να τους πετυχαίνουμε σταδιακά, τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αν από την άλλη βάζουμε άκυρους στόχους που είναι εκτός πραγματικότητας το μόνο που κάνουμε είναι να πείθουμε λανθασμένα τον εαυτό μας ότι «δεν τα καταφέρνουμε» και να μειώνουμε την αυτοπεποίθησή μας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ποσειδώνας εκτός από πλανήτης του ρομαντισμού μεταξύ, άλλων, είναι και κυβερνήτης σου και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ζώδιό σου. Το καταπληκτικό αυτή τη βδομάδα είναι οι δύο όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ερμή, οι οποίοι βρίσκονται στον οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας! Σημείωσε τις 14 και τις 16 Ιουνίου ως άκρως ρομαντικές! Ο Άρης επίσης σε σπρώχνει να γίνεις ακόμη πιο δημιουργικός, να ερωτευθείς, να αφεθείς στο σεξ. Ακόμη δεν έχει τελειώσει η περίοδος κατά την οποία μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σου αλλάξει τη ζωή και ενδεχομένως τα φώτα (με την καλή έννοια). Μη μένεις μέσα, αυτά δεν γίνονται στο σπίτι σου!

e-zwdia.gr