Με την Σελήνη να περνάει νωρίς το πρωί στους ονειρικούς Ιχθείς και να εναρμονίζεται με τον νιόφερτο στον Καρκίνο Ήλιο, το συναίσθημα και η διαίσθηση έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο. Ίσως να υπάρξει και μια συναισθηματική βροχούλα λίγα κλάματα, σε ψυχές και ουρανούς.
Με την ευκαιρία να πω ότι με παραξενεύει που παραξενεύεται ο κόσμος για τις βροχές του Ιούνη. Μα, ο Καρκίνος που έχει ανατείλει ως κυρίαρχος αστερισμός, είναι το ζώδιο των νερών καλέ. Πάντα έφερνε βροχές, από την αυγή του κόσμου. Όταν οι παλιοί κάτοικοι αυτού του πλανήτη ήθελαν να δουν αν έρχεται βροχή και μπόρα, κοίταζαν τον ουράνιο θόλο κατά τη μεριά του Καρκίνου, κι αν ήταν μαζεμένα κείθε πέρα σύννεφα ήξεραν με βεβαιότητα ότι θα πέσει πολύ νερό.

Απλώστε τα χέρια και μαζέψτε βροχή και δάκρυα. Μεγάλα φυλαχτά…

Κριός
Καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης κάνει πεντάγωνο με τον αλέγρο Δία του Τοξότη είστε σε μια φάση εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Οι οικογενειακές σας σχέσεις δέχονται ένα ευγενικό άγγιγμα, ίσως βάζετε μπροστά τα σχέδια των διακοπών σας και θέλετε να φροντίσετε τους πάντες και τα πάντα. Μοιράστε και στους άλλους ευθύνες, είστε ήδη πολύ κουρασμένοι, μην κουραστείτε κι άλλο καθώς θα σχεδιάζετε το πώς θα ξεκουραστείτε.
Ταύρος
Η Αφροδίτη θα δημιουργήσει σήμερα μια έξοχα αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα ανακινήσει ραγδαίες συναισθηματικές αλλαγές. Ο Πλούτωνας είναι ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης και η μεταξύ τους ερωτική επαφή φέρνει νέα και φρέσκα ενδεχόμενα σχέσεων που θα δημιουργηθούν, πιθανόν σε ένα ταξίδι, για να καταλήξουν μόνιμες αναφορές της ζωής σας. Το πεπρωμένο σήμερα μιλάει τη γλώσσα του πόθου, μεταφράστε την σε φιλιά.
Δίδυμοι
Από το δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη θα προσεγγίσει τον Πλούτωνα, που συμβαίνει να βρίσκεται στον καρμικό για εσάς Αιγόκερω. Η λίμπιντο γίνεται μέγα θέμα, ίσως κάπως βασανιστικό. Να είστε έτοιμοι να κάνετε παραδοχές για ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά να είστε και έτοιμοι να ξελογιαστείτε με κάτι εντελώς καινούριο. Μια σπίθα ερωτικής φωτιάς αρκεί σήμερα για να κάνει παρανάλωμα όλες σας τις πεποιθήσεις και τις συμβάσεις.
Καρκίνος
Ο Άρης από το ζώδιό σας θα κάνει ένα μαγικό πεντάγωνο με τον Δία από τον καρμικό για εσάς Τοξότη. ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και παντοδύναμος όταν είναι στον Καρκίνο, ο Δίας επίσης είναι σε παντοδύναμη κατάσταση, άρα οι ενέργειές τους θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Κύριος τομέας δράσης της όψης είναι ο τομέας της υγείας και της προσφοράς προς τους άλλους και μπράβο σας δηλαδή αν κάνετε καλό, θα το πάρετε πίσω πολλαπλάσιο.
Λέων
Ήλιος, Δίας και Άρης, οι κυβερνήτες σας δηλαδή, δονούνται με σφοδρότητα. Η κοινωνική σας ζωή ανοίγει και έχει έρθει η ώρα να φανεί επιτέλους όλη η δύναμη της προσωπικότητάς σας. Κάντε ανοίγματα σε ανθρώπους κύρους και αποδείξτε πόσο καλά ξέρετε το παιχνίδι της προβολής. Γιατί το ξέρετε και μάλιστα καλά, απλά πολλές φορές ο εγωισμός σας σαμποτάρει τις κοινωνικές επαφές. Όχι σήμερα όμως, ευτυχώς.
Παρθένος
Η ημέρα αντιπροσωπεύει την καταιγίδα πριν την ηρεμία, είναι αντίστροφη δηλαδή από το κλισέ. Φόβοι και διάφορες έννοιες κατακλύζουν το μυαλό σας αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε ότι έγινε μέσα στο κεφάλι σας πολύ κακό για το τίποτα. Φίλοι θα έρθουν κοντά σας σε αρωγή προς ευδοκίμηση (αν το έχετε πιάσει το αστείο είστε κάπως ώριμοι σε ηλικία, αν όχι δεν πειράζει) και θα ανακαλύψετε ότι εύκολα το Έβερεστ των υποχρεώσεων θα υποχωρήσει και θα γίνει λοφίσκος.
Ζυγός
Η προστάτιδα του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα συμπλεύσει λάγνα με τον σκοτεινό κυρίαρχο των μυστικών, τον Πλούτωνα. Η ανάγκη σας να διευρύνετε τις εμπειρίες σας σε ερωτικό επίπεδο θα είναι μεγάλη και ίσως να σας βγάλει σε κάπως επικίνδυνα μονοπάτια, αν δεν προσέξετε. Θυμηθείτε ότι οι παρορμήσεις σας καμιά φορά έχουν την τάση να δημιουργούν πιο σοβαρές συνέπειες από ό,τι αρχικά υποψιάζεστε.
Σκορπιός
Με τον Πλούτωνα να φλερτάρει την Αφροδίτη κάτι αρχίζει να διαφαίνεται στον ερωτικό σας ορίζοντα, ειδικά μέσα από τον φιλικό σας χώρο. Μια ζεστή φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε έναν παντοδύναμο έρωτα και να γιορτάζετε, χρόνια μετά, την επέτειό σας ακριβώς σαν σήμερα, 22 του Ιουνίου. Πείτε ναι σε προτάσεις που θα σας βγάλουν από την άνετη ζώνη της ρουτίνας, έχετε να περιμένετε πολλά σήμερα.
Τοξότης
Ο Δίας ο μεγαλοπρεπής από το ζώδιό σας συναντάει σε ένα σημαδιακό πεντάγωνο τον Άρη από τον καρμικό σας Καρκίνο. Η ψυχή σας λαχταράει να δώσει στίγμα πως έχετε για καιρό ξεμείνει αρόδου κι έχει έρθει ο καιρός να στείλει συναισθηματική βοήθεια το σύμπαν. Ελπίζετε πραγματικά σε μια σχέση που να σώσει την παρτίδα του καλοκαιριού, δεν θέλετε να βιώσετε άλλη μοναξιά. Ωραία, κινηθείτε κι εσείς έξυπνα, κάντε κάτι πραγματικά πρωτότυπο και θεαματικό, βγείτε από το σπίτι.
Αιγόκερως
Το παρελθόν σας είναι και πάλι στο προσκήνιο. Έχετε πολλές μέρες τώρα την αίσθηση ότι κάτι θα έρθει από το βάθος της μνήμης σας. Προσέξτε, γιατί ο Δίας από τον 12ο Οίκο σας σε σύμπνοια με τον Άρη από τον Καρκίνο, άρα τον 7ο Οίκο των σχέσεων, δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις μιας επανασύνδεσης. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνουν όλα μαγικά, πρέπει πολύ να προσπαθήσετε για να φέρετε κοντά σας όποιον σας έχει κάψει την καρδιά.
Υδροχόος
Η ημέρα μοιάζει να σας κλείνει το μάτι. Μια φαινομενική ησυχία υποκρύπτει ένα ταραχώδες υπόβαθρο. Πολλά είναι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ου πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή και σύνεση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιοι άνθρωποι που έμοιαζαν άπαρτα κάστρα πάρθηκαν, αλλά η κατάκτηση για να φέρει την πλήρη αποδοχή της κυριαρχίας σας χρειάζεται και συγκεκριμένη στρατηγική.
Ιχθείς
Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα βρεθεί να χορεύει μιλόγκα με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στην κοινωνική σας ζωή, και το χρειάζεστε αυτό. Είναι ένα υπέροχο Σάββατο, μην το αφήσετε να πάει χαμένο. Να ξέρετε ότι το καλοκαίρι αυτό θα έχει πολλά νησιά των θησαυρών να σας αποκαλύψει, βάλτε ρότα καταπάνω τους.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr