Η ομορφιά των ουρανών, η Αφροδίτη, θα βρεθεί σήμερα σε αντίθεση με το βασίλειο ολόκληρο του Δία από τον Τοξότη. Δονείται ο άξονας κοινωνική ζωή/ ταξίδια, με όλους τους τρόπους.

Είναι παιχνιδιάρικη όψη, δεν την φοβόμαστε...

Κριός.

Η ανάγκη σας για φλερτ δεν κρύβεται και δεν κρατιέται. Προσοχή μην εκτεθεί το συναίσθημα σας όμως σε υπερβολική επέκταση....

Ταύρος.

Οι προσωπικές σας σχέσεις και η λίμπιντο μοιάζουν να ανήκουν σε άλλους κόσμους σήμερα. Κοντολογις αλλού είστε κι αλλού ονειρεύεστε να πάτε. Σας συμποναμε.

Δίδυμοι.

Οι σχέσεις και το φλερτ κι όλα τα καλουδια της ζωής είναι σήμερα απλωμένα στην ποδιά σας. Δείτε γύρω σας, σήμερα ότι αστράφτει είναι ο προσωπικός σας χρυσός.

Καρκίνος.

Δεν είναι μια πολύ εύκολη μέρα για εσάς. Το παρελθόν ξυπνάει και ζητά θυσίες, που ίσως να κρατήσουν περισσότερο από τις αντοχές σας.

Λέων.

Είστε δημοφιλείς και κατά κάποιον τρόπο όλοι σας θέλουν κοντά τους. Ωστόσο είστε κουρασμένοι και πρέπει να αποφασίσετε πώς θα μοιράσετε τον χρόνο σας για να μην πέσετε από τα πόδια σας.

Παρθένος.

Η οικογένεια είναι σήμερα το πιο σημαντικό σας θέμα. Πιθανές προστριβές που θα σας ταλαιπωρήσουν καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε με χιούμορ.

Ζυγός.

Βουνό να σας πλάκωνε, πιο πολλή ανάσα θα είχατε. Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζεύονται γύρω σας και οι αντοχές σας εξαντλούνται.

Σκορπιός.

Οι μόνιμες σχέσεις επεκτείνονται, παίρνετε αποφάσεις που κόβουν γορδιους δεσμούς και νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Αλήθεια είναι, όποτε ποιος στη χάρη σας....

Τοξότης.

Οι σχέσεις σας δέχονται ένα μαγικό και ταυτόχρονα ζορικο άγγιγμα. Αποφάσεις που δεν θέλατε για καιρό να πάρετε σας φαίνονται σήμερα απίστευτα εύκολες.

Αιγόκερως.

Πάλι με το παρελθόν θα ασχοληθείτε. Ίσως να πρέπει πια να διατάξεις τον εαυτό σας να αποδεσμευτεί από τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις υποταγής.

Υδροχόος.

Η δουλειά σας θα σας προβληματίσει σήμερα καθώς είναι πολλά τα καθήκοντα, πολλές οι υποσχέσεις και λίγες οι πραγματικές ανταμοιβές. Κουράγιο και όλα θα διορθωθούν.

Ιχθείς.

Μια βαθιά εντύπωση ότι κάτι θετικό έρχεται, που για καιρό δεν δικαιωνόταν, τώρα γίνεται ορατά ρεαλιστική. Πάρτε πρωτοβουλίες, ειδικά σε θέματα ταξιδιών και οικογενειακών σχέσεων.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr