Τετράγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 24/6: Εξαπατήσεις και Απογοητεύσεις σε Έρωτα και Χρήμα

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν την απατηλή όψη του Τετραγώνου.

Στις ερωτικές και οικονομικές μας υποθέσεις, θα υπάρχουν αμφιβολίες, αβεβαιότητα, θολούρα, εξαπατήσεις, αυταπάτες, ερωτηματικά και απογοητεύσεις!

Ορισμένοι λάθος χειρισμοί, κυρίως λόγω λανθασμένων προσδοκιών, θα μας φέρουν και σε οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και σε ερωτική απομυθοποίηση!

Αν θέλουμε να προλάβουμε απογοητεύσεις και απαλοιφή ελπίδων, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, σχέση και πρόσωπο με σύνεση, εντιμότητα, λογική και καθαρό προσγειωμένο μυαλό!

Αν επιθυμούμε να πετύχουμε στόχους και όνειρα, οφείλουμε να είμαστε ώριμοι, σοφοί και ρεαλιστές, χωρίς να φτιάχνουμε έναν φανταστικό κόσμο στο μυαλό μας, επειδή απλά μας συμφέρει και μας βολεύει!

Επηρεάζονται κυρίως οι Μεταβλητοί του ζωδιακού, που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις για ψέματα και μυστικά, που δεν είχες φροντίσει ορθά να διαφυλάξεις! Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες με κλειστά μάτια και απέφυγε κουτσομπολιά, όπως και απροσεξίες στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Απέφυγε ψευδαισθήσεις, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου για την σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως νομίζεις! Απέφυγε ανούσια έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις, πως μέχρι τώρα εξιδανίκευες πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν και φρόντισε παράλληλα να είσαι και εσύ έντιμος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις αδικαιολόγητες κρίσεις θλίψης και μελαγχολίας, όπως επίσης και κρυφές ή απαγορευμένες δραστηριότητες σε κάθε τομέα, αλλά κυρίως στα ερωτικά σου!

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος στον φιλικό τομέα, γιατί έρχονται απογοητεύσεις, αν δεν έχεις αντιμετωπίσει συνετά και προσγειωμένα αυτά τα θέματα. Μην εμπιστεύεσαι τώρα νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε να μην έχεις τόσο υψηλούς και κυρίως απατηλούς επαγγελματικούς στόχους, έχοντας απαιτήσεις συνεχώς, διότι και θα εκτεθείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που αναμένεις!

ΖΥΓΟΣ
Η υπεραισιοδοξία σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ταξίδια, εξωτερικό και επαφές, θα σου φέρει απότομες απογοητεύσεις. Να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι κι αν ακούς τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιθανόν να είχες υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα και χρήμα και τώρα ίσως απογοητευτείς! Μείνε προσγειωμένος όσο μπορείς και δες καθαρά και προσγειωμένα κάποια πράγματα και καταστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συντροφική σου ζωή, θα σου φέρει κάποιες απομυθοποιήσεις και θα γκρεμίσει ορισμένα όνειρα σου αν δεν έχεις βάλεις γερές βάσεις! Μην πιστεύεις τα πάντα και παρέμεινε και εσύ έντιμος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές στη καθημερινότητα και στην εργασία σου, κυρίως λόγω δικών σου λαθών, που προέρχονται από την αφηρημάδα σου! Επιπλέον, απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπάθησε να σταματήσεις τις εξιδανικεύσεις στον ερωτικό τομέα και να μείνεις προσγειωμένος, διότι πολλές από τις ερωτικές σου προσδοκίες είναι μετέωρες!

ΙΧΘΥΣ
Μην κάνεις και πάλι το λάθος και προσπαθήσεις να επιστρέψεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει ξανά και ξανά! Θέματα σπιτιού και οικογένειας, δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που μέχρι τώρα περίμενες.

oroskopos.gr