ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα εκπέμπεις περισσότερη γοητεία απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σε περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν προστριβές ή απόσταση μεταξύ σας τώρα σταδιακά το κλίμα γλυκαίνει, τόσο λόγω συνθηκών, όσο και επειδή εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Αν χρειάζεσαι συμβουλές, ένα γυναικείο πρόσωπο ή ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε κατευθύνει, να θυμάσαι όμως πως χρειάζεται να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να ακούσεις όσα το ταίρι σου έχει να σου πει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Θα έχεις πολλές προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα για βόλτες και εξόδους, ενώ δεν αποκλείεται ήδη να μιλάς με κάποια πρόσωπα, κάνοντας φλερτ, μέχρι να σου κεντρίσει κάτι το ενδιαφέρον. Αν υπάρξει κάποια γνωριμία τότε αυτές τις μέρες περνάς όμορφα, αλλά θέλεις να πάρεις τον χώρο και τον χρόνο σου πριν αποφασίσεις αν θα δεσμευτείς ή όχι. Αν αναζητάς κάτι νέο πάντως, πιθανώς μια εξόρμηση σε ένα ωραίο κοντινό μέρος να αποδειχτεί επικερδής!

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα για τα προσωπικά σου καθώς ακόμα και αν με το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, τώρα μειώνετε τις αποστάσεις σας και έρχεστε πιο κοντά. Έχετε διάθεση από κοινού να διορθώσετε τα δύσκολα σημεία της σχέσης, καθώς βλέπετε πως το «εμείς μαζί» είναι ισχυρότερο από δυο μοναχικά «εγώ». Επίσης, τα βράδια στην κρεβατοκάμαρα είναι τώρα πιο φλογερά, κάτι που ευνοεί ακόμα περισσότερο την μεταξύ σας... ένωση!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, απαιτείς περισσότερα δείγματα πως μπορείς να τον/την εμπιστευτείς, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις για τα προσωπικά σου. Αν είχε αρχίσει κάποιο φλερτ το προηγούμενο διάστημα, τώρα δημιουργείτε σταδιακά ένα πιο σταθερό έδαφος. Αν αναζητάς κάτι εντελώς νέο, σε χώρους διασκέδασης ή παρέα με πολύ δικά σου άτομα, κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί να απαντήσεις στον εαυτό σου το εξής ερώτημα: είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου;


ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Μολονότι κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο της καρδιάς σου, το καλό είναι πως επιλέγετε να κάνετε συμβιβασμούς και θέλετε και οι δυο να έρθετε πιο κοντά. Πρόσεξε να δεις καθαρά τα πράγματα και να ακούσεις όσα το ταίρι σου έχει να σου πει. Κάποιο τρίτο πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο και σας βοηθάει και τους δυο σε κάτι, ενώ μεταδίδεις στο ταίρι σου την καλή διάθεση και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού, ανεβαίνει και η λίμπιντο στην... κρεβατοκάμαρα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα δεν είναι από τις πιο ερωτικές, καθώς πολλά πρόσωπα σε έχουν θυμηθεί πάλι και εσύ αναρωτιέσαι αν αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Απολαμβάνεις όμως στιγμές με φίλους και δεν είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις την ελευθερία σου για κάποιο πρόσωπο που ακόμα δεν ξέρεις αν θα σε κάνει να αφεθείς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε διαφωτίσει με τα παραπάνω, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά οι άλλοι δεν ξέρουν πάντα τι θέλουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου εφιστά την προσοχή καθώς έρχονται γεγονότα που σε στεναχωρούν μέσα στην σχέση και ένα από τα αποτελέσματα αυτών των γεγονότων είναι πως απομακρύνεστε μεταξύ σας, εσύ και το ταίρι σου. Κάποια μυστικά έχουν επηρεάσει την σχέση σας και θα πρέπει να κάνεις πολύ «στρατηγικές» κινήσεις αν θες να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην ανατραπούν. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα μπορούσε να σε συμβουλέψει τι να προσέξεις, και πώς να κινηθείς ώστε να μην χάσεις έδαφος, αλλά και να προλάβεις ανατροπές. Δώσε τόπο στην οργή!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα έχεις πολλά ερωτηματικά καθώς ενώ υπάρχει ένα πρόσωπο που είχε δείξει αρχικά το ενδιαφέρον του και είχε δηλώσει παρουσία, τώρα μοιάζει με την στάση του να υπαναχωρεί, είτε γιατί είναι μπερδεμένο, είτε γιατί έχει δικά του θέματα που το απασχολούν. Είναι πολλά τα δεδομένα, και τα πράγματα είναι ρευστά, στο 14780 ο προσωπικός σου αστρολόγος όμως σε βοηθά να ξεδιαλύνεις το τοπίο..


ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είσαι πιο σταθερός και πιο δυναμικός στο τι θέλεις από την σχέση σου, αλλά και πώς θα το αποκτήσεις. Το αγαπημένο σου πρόσωπο άλλωστε είναι περισσότερο δοτικό απέναντί σου σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, δείξε όμως περισσότερη φρόνηση και μην «πετάς το γάντι για καβγά»! Το ταίρι σου περνά μια περίοδο που χρειάζεται περισσότερη ηρεμία, έτσι χτίζοντας ένα πιο ειρηνικό περιβάλλον, επωφελείσαι και εσύ.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτό το διάστημα κάτι παίζει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και εσύ θες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή πάση θυσία, αλλά πιθανώς να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Κάνε πιο αργά και σταθερά βήματα, άσε εκείνο να σε προσεγγίσει και μην βιάζεσαι. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 είναι εκεί για να σε κατευθύνει, να θυμάσαι πάντως ότι αυτό το πρόσωπο έχει γοητευτεί από αυτό που εκπέμπεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είσαι πιο ευσυγκίνητος αυτές τις μέρες και ακόμα και αν κάτι σε κρατάει και δεν θέλεις να το δείξεις, έχεις ανάγκη από περισσότερη στοργή και φροντίδα από το ταίρι σου. Αν μάλιστα βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου έχεις ανάγκη από ασφάλεια και κατανόηση, αλλά αν δεν μιλήσεις καθαρά στο αγαπημένο σου πρόσωπο, πώς θα ξέρει εκείνο όσα νιώθεις; Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε ένα ανοιχτό μέρος πιθανώς να κάνεις μια νέα γνωριμία χάρη σε μια γυναίκα από τον κύκλο σου, γενικότερα όμως έχεις κάποιες φοβίες από τραύματα που σου άφησαν παλιότερες σχέσεις και τώρα με ένα πρόσωπο που μιλάς αυτό το διάστημα αποφεύγεις να ανοιχτείς για να μην πληγωθείς ξανά. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες και γίνονται σημαντικά βήματα.


ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Είναι μια μπερδεμένη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές, έτσι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πού βαδίζεις ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάποιες γκρίνιες μεγαλώνουν το κενό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Χρειάζεσαι την σωστή καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780, καθώς όπως δείχνει η κάρτα αυτή, αν κινηθείς έξυπνα μπορείς και να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου, όσο τα «σύννεφα» φέρνουν βροχή.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει μια πιο άστατη συμπεριφορά και δεν ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις, καθώς αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου και αλλιώς τελικά βγαίνουν. Δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τη σκέψη του και νιώθεις πως ενώ τα κάνεις σωστά, κάπου σκαλώνει η υπόθεση, αλλά ο προσωπικός σου αστρολόγος είναι στο 14780 και σου ξεκαθαρίζει τι θέλει το άλλο πρόσωπο. Αν αναζητάς κάποιο νέο πρόσωπο, η εβδομάδα αυτή σε κάνει να νιώθεις κάποιες ανασφάλειες πιο έντονα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Σήκωσε μανίκια και κάνε εσύ το πρώτο βήμα αυτή την εβδομάδα. Πάρε εσύ το πρώτο τηλέφωνο και το τελευταίο μέσα στην μέρα, στείλε ένα τρυφερό μήνυμα, αφιέρωσε ένα τραγούδι, ετοίμασε ένα όμορφο δείπνο. Γενικότερα δηλαδή στρώσου στην δουλειά για το ταίρι σου! Με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις έμπρακτα τα συναισθήματά σου και θα δείξεις τον τρόπο και στο αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανοιχτεί, ώστε να διαλυθούν οι αμφιβολίες που είχες το προηγούμενο διάστημα.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία είτε μέσα από την δουλειά και το εργασιακό σου περιβάλλον, είτε κατά την διάρκεια που τακτοποιείς ένα πρακτικό ζήτημα ή μια υποχρέωση. Μπορεί επίσης, να πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που σε μαγνητίζει με την αύρα του αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση για αυτό το βαλς. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 θα σου πει μέρες και ώρες που είναι καλές!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Εν μέσω μιας περιόδου που έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά, αυτή η εβδομάδα είναι ανανεωτική και φέρνει ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις για εσένα και το ταίρι σου. Αρχικά κάνει κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά και δεν αποκλείεται να σου κάνει και κάποιο δώρο, ακόμα και αν δεν σε είχε συνηθίσει σε τέτοιες χειρονομίες. Διάλεξε και εσύ κάτι συμβολικό για εκείνο και πέρνα με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία πιθανώς να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή ένα πρόσωπο που ως τώρα είχατε αφήσει μόνο το «φιλικό πλαίσιο» μεταξύ σας να παίζει, τώρα κάτι γίνεται! Αρχικά από κάτι μικρό θα πάρεις το μήνυμα ότι σε θέλει και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να μην προσπεράσεις την ευκαιρία! Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σου λύνει τις απορίες, ώστε να τον/την κατακτήσεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ταίρι σου έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα και περνά δύσκολες στιγμές με πράγματα που δεν αφορούν άμεσα τη σχέση, αλλά έχει έμμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας. Είναι η ώρα λοιπόν που πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου και να φερθείς έξυπνα, χωρίς να παρασυρθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου. Έχε τον νου σου όμως μήπως κάποιο πρόσωπο τον περιτριγυρίζει επί σκοπού, σιγουρέψου ρωτώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780..

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο μοναχική για σένα και προτιμάς να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις τι έμαθες από προηγούμενες σχέσεις σου και τι ζητάς από το τώρα μιας σχέσης. Αν υπάρξει κάποιο νέο φλερτ, μην βιαστείς να... ενδώσεις. Περίμενε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Θα κληθείτε αυτή την εβδομάδα να κάνετε συμβιβασμούς για πρακτικά ζητήματα, ειδικά αν συγκατοικείτε, ενώ κάποια οικονομικά ζητήματα θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς. Γενικότερα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας, και θα πρέπει να είσαι καλός ακροατής, καθώς είναι πολλά εκείνα που έχει να σου πει το ταίρι σου. Τώρα για το πως θα δράσεις εσύ μετά από όσα θα ακούσεις, μπορεί να σε βοηθήσει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Μπαίνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που στην αρχή θα είναι σαν αθώο φλερτ-πείραγμα, μην ξεγελαστείς όμως από το πόσο «χαλαρά» ξεκινήσει κάτι καθώς το άλλο πρόσωπο έχει περισσότερο σας προτεραιότητα τον εαυτό του. Μην παραχωρήσεις λοιπόν εξαρχής γη και ύδωρ! Ο προσωπικός σου αστρολόγος σου δείχνει ποιος είναι ο άσσος στο μανίκι σου.


ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει άγχος, γκρίνια και εντάσεις με το άλλο σου μισό πάνω σε θέματα καθημερινότητας που θα επηρεάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να μην δράσεις βιαστικά, ακόμα και αν πιστεύεις πως το ταίρι σου σε έχει παραμελήσει ή δεν ήταν εκεί να σε στηρίξει σε στιγμές που το χρειαζόσουν. Μην πάρεις αποφάσεις τώρα, ενώ ο προσωπικός σου αστρολόγος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις ποιος από το περιβάλλον σου υπονομεύει τη σχέση σου...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερο υπομονή, καθώς μοιάζεις με ασθενή σε αναρρωτική περίοδο, έτσι πριν ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ολοκληρωτικά αποδεσμευτεί από τα βαρίδια του παρελθόντος. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 σε βοηθά να τα εντοπίσεις. Κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μεσολαβεί ένα διάστημα πριν γίνει κάτι ουσιαστικό μεταξύ σας...

http://astropedia.gr