Η Σελήνη στον Κριό σήμερα είναι γενναία και δυναμική, και ίσως λίγο παρορμητική ή ανυπόμονη. Το φεγγάρι ολοκληρώνει σήμερα με ακρίβεια την φάση τελευταίου τετραγώνου με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον παρορμητικό σταυρό, σηματοδοτώντας μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουμε τι λειτουργεί στη ζωή μας και τι όχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σελήνη της επόμενης εβδομάδας, όταν κάτι καινούριο θα γεννηθεί και πάλι. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε μια μεγάλη προσπάθεια.

Το φθίνον φως της Σελήνης συμβολίζει μια κάθοδο στην ασυνείδητη πλευρά μας και είναι ώρα να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες των επιθυμιών μας, αυτών που γεννήθηκαν κατά την τελευταία Νέα Σελήνη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανεξετάσουμε τα θέματά μας από μια πιο ώριμη ή έμπειρη άποψη.

Ένα ημι-τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού υποδεικνύει μια σύγκρουση ανάμεσα στην ελευθερία και την οικειότητα στις σχέσεις. Μπορεί επίσης να τονώσει ασυνήθιστα σημεία ενδιαφέροντος σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις!

Η ανησυχία μας παρεμβαίνει σήμερα στις αποφάσεις μας. Ωστόσο, η όποια παράκαμψη από τα σχέδιά μας μπορεί να είναι συναρπαστική.

Κριός
Με την Σελήνη στο ζώδιο σας παίρνει φωτιά η συναισθηματική σας ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας προς ανθρώπους που είναι κοντά σας και στην οικογένειά σας. Ωστόσο αυτή η αγάπη μπορεί να παίρνει κάποιες τυραννικές μορφές, ίσως θέλετε να επιβάλλετε στους άλλους τις δικές σας θελήσεις, ακόμα κι αν ξέρετε ότι ο καθένας έχει το δικό του κομμάτι ευθύνης σε αυτήν την ζωή. Μην επιμένετε στην μία αλήθεια σας – υπάρχουν κι άλλες οπτικές.

Ταύρος
Όσα για πολύ καιρό έχετε ελπίσει, ειδικά για όσους αγαπάτε, σας φαίνονται σήμερα μακρινά όνειρα και δεν έχετε το κουράγιο να τα φέρετε κοντά σας. Ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι το τίμημα μιας σχέσης είναι ολόκληρη η ελευθερία σας και δεν θέλετε να το πληρώσετε. Ίσως να αισθάνεστε ότι η αγάπη γίνεται στενό κοστούμι, άβολο για ζεστές ημέρες. Μετρήστε τις αντοχές σας αλλά μην βιαστείτε να αποδεσμευτείτε από σχέσεις, ίσως να υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού.

Δίδυμοι
Είστε πολύ κοντά στο να απαντήσετε σε ερωτήσεις εσωτερικής υφής που σας ταλανίζουν χρόνια. Ίσως κάποια πράγματα από το παρελθόν σας να αναδύονται στην επιφάνεια της καθημερινότητάς σας κάτω από ένα καινούριο πρίσμα που σας εξηγεί συμπεριφορές και καταστάσεις που έχετε βιώσει. Μια νέα συνειδητότητα βρίσκεται προ των πυλών της ψυχής σας, μπορείτε ήδη να την ψηλαφίσετε.

Καρκίνος
Με τον Ήλιο από το ζώδιό σας να κοντράρει την Σελήνη στον Κριό η επαγγελματική σας ζωή γίνεται μια περίπλοκη εξίσωση. Είναι η στιγμή για να αποφασίσετε τις προτεραιότητές σας και να δείξετε σοβαρότητα σε θέματα που άπτονται της καριέρας σας. Μην αφεθείτε σε πάθη ή σε βιαστικές εκτιμήσεις. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και θα έχετε άμεσα θετικές εξελίξεις ακόμα και μέσα στο πιο δυσοίωνο επιφανειακά τοπίο.

Λέων
Η ανάγκη σας να φύγετε μακριά από βαλτωμένες καταστάσεις, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο, βρίσκει εμπόδια στην ρεαλιστική πραγματικότητα. Έχετε όλη την καλή διάθεση να ονειρευτείτε με όρους επιτυχίας, αλλά ο οικονομικός τομέας προσγειώνει απότομα τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να ελιχθείτε και να μην χάσετε τον ορίζοντα γεγονότων, να κάνετε πράξη πολλά από τα όνειρά σας, αναβάλλοντας ίσως τις μεγάλες ανατροπές που λαχταράτε.

Παρθένος
Πιθανόν η λύση σε μια περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον επαγγελματικό τομέα να βρίσκεται σε μια απομάκρυνση από τις συγκρούσεις. Ίσως ένα σύντομο ταξίδι να σας δώσει μια διαφυγή που την χρειάζεστε για να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας και να γίνουν πιο σαφείς οι ανάγκες σας. Χαρείτε λίγο τη ζωή, έχετε χωθεί αναίτια σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων χωρίς μαγεία και χωρίς παρηγοριά. Δώστε στον εαυτό σας μια ανάσα.

Ζυγός
Κάποιοι άνθρωποι σας πιέζουν με την στάση τους, σας ζητούν περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να τους προσφέρετε, αλλά δεν τολμάτε και να βάλετε όρια στις απαιτήσεις τους. Σχέσεις, συνεργασίες, υποχρεωτικές συνευρέσεις με πολλούς ανθρώπους, όλα αυτά σας κουράζουν, σας εξαντλούν στην πραγματικότητα. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και εξηγείστε ότι έχετε κι εσείς δικαίωμα να πείτε όχι.

Σκορπιός
Είναι μια σημαντική ημέρα για σας ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με όποια συνεργασία ή σχέση θέλετε να κρατήσει σε βάθος χρόνου. Σήμερα στήνεται η παρτίδα των σχέσεων με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και καλείστε να είστε ευγενικοί αλλά και σταθεροί παίκτες. Δονείται η πραγματικότητά σας από ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που έχουν λιμνάσει.

Τοξότης
Υπάρχει έντονη πιθανότητα να βρεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν για να μετατραπεί η άνω τελεία που είχε μπει στις σχέσεις σας μαζί τους σε άλλο σημείο στίξης, οριστική τελεία ή γοητευτικό θαυμαστικό ή παιχνιδιάρικο ερωτηματικό. Είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε μια δυνατή σχέση που σήμαινε πολλά για εσάς κάποτε και να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που είχατε αγαπήσει.

Αιγόκερως
Η δουλειά σας θα είναι πολύ απαιτητική σήμερα, αλλά έχετε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις. Ίσως να είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες, ίσως να μπορείτε πια να δείτε καθαρά τις λεπτομέρειες σε σχέδια και προοπτικές. Σε κάθε σας κίνηση πρέπει να συνυπολογίσετε τον αντίκτυπο των ενεργειών σας επάνω σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας χρειάζονται.

Υδροχόος
Οι φίλοι σας και η οικογένειά σας σήμερα θα αποτελέσουν μια δύσκολη πρόκληση. Κάποιες επιλογές σας, ειδικά σε νέους φίλους, ίσως να δημιουργήσει διάθεση κριτικής στους στενά δικούς σας ανθρώπους. Φυσικά εσείς είστε από τη φύση σας άνθρωποι που δεν λογαριάζουν την κριτική των άλλων, οπότε ίσως να μην έχει καμία επίδραση αυτό το γεγονός στην ψυχή σας. Πάντως να περιμένετε ότι οι άλλοι θα χωθούν στις προσωπικές επιλογές, είτε σας αρέσει αυτό είτε όχι.

Ιχθείς
Επιτέλους νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή να ξανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες. Ανάβει μέσα σας αυτή η φλόγα της δημιουργίας που για καιρό έμοιαζε να τρεμοπαίζει αδύναμη. Είστε σε μια δυναμική ημέρα και μπορείτε να δείτε κόσμο, να αφεθείτε στις επιρροές των άλλων αλλά και να χαράξετε τις γραμμές μιας μελλοντικής στρατηγικής που θα σας αποφέρει καρπούς και χαρές

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr