Μεγάλες ανακατατάξεις έρχονται μαζί με το μέστωμα του καλοκαιριού. Ο προπομπός του Ήλιου, ο Ερμής, θα βρίσκεται στο Λέοντα από σήμερα 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2019.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα, η σκέψη μας είναι πιο σίγουρη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η εστίαση είναι τώρα στο στόχο - και όσο πιο μεγάλος ο όποιος στόχος τόσο το καλύτερο! Οι λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι εξίσου σημαντικές αυτή τη στιγμή, μας ενδιαφέρει το φωτεινό περίγραμμα των ονείρων μας. Είμαστε πιο εκφραστικοί, ακόμα και θεατρικοί στις αλληλεπιδράσεις μας και τις επιλογές μας κάτω από αυτή την επιρροή. Είμαστε επίσης πιο πειστικοί και επίμονοι, αλλά αποπνέουμε και εμπιστοσύνη όταν μιλάμε ή γράφουμε. Δεν μπορούμε να ακούσουμε όμως τους άλλους, το έσω ους ακούει αυτάρεσκα τον εαυτό του κάτω από την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα.

Αφεθείτε σε αυτήν την ψευδαίσθηση μεγαλείου γιατί ο Ερμής λέει κάτι πολύ σημαντικό στον καθέναν από εμάς: μας θυμίζει ότι είμαστε από βασιλική γενιά. Να έχετε στον νου σας αυτήν την παλιά κουβέντα που λέει ότι τα δαχτυλίδια πέφτουν τα δάχτυλα όμως μένουν. Τα καημένα τα αποδιωγμένα που είμαστε σε αυτήν την ζωή, βρισκόμαστε σε εξορία από μια μεγάλη παράδοση και μια μεγάλη κληρονομιά.

Θυμηθείτε. Θυμηθείτε.

Κριός
Με τον Ερμή στον φιλικό σας Λέοντα η ζωή μοιάζει με ένα ατέρμονο καλοκαιρινό πανηγύρι. Είστε έτοιμοι να ξεχάσετε ό,τι σας βαραίνει και να αφεθείτε σε νέες περιπέτειες. Άνθρωποι με λάμψη και κύρος έλκονται από τα καλούδια της προσωπικότητάς σας και έχει έρθει η στιγμή να ξανοιχτείτε κοινωνικά σε νέους χώρους που έχουν να σας προσφέρουν επιβεβαίωση και χαρές.

Ταύρος
Παρά το γεγονός ότι δεν είστε και στα καλύτερά σας γενικά, μια νότα αισιοδοξίας φωτίζει την καθημερινότητά σας. Αποκαθίσταται η επικοινωνία σας με ανθρώπους που αγαπάτε και ίσως η οικογένειά σας να γίνει ένας χώρος που πια αισθάνεστε πολύ άνετα και πολύ προστατευτικά. Προβλήματα που είχαν να κάνουν με θέματα αποδοχής λύνονται μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Δίδυμοι
Έχει έρθει η στιγμή να απολαύσετε τους κόπους τόσων μηνών. Μια νέα δυναμική κάνει την εμφάνισή της, με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να περνάει στον δεύτερο γενικό Οίκο σας, τον Οίκο της μόνιμης δέσμευσης με ανθρώπους και αποκτήματα. Συμφωνίες που είχαν βαλτώσει μπορούν να πάρουν τώρα μια θετική εξέλιξη και έχετε θετική ροή ενέργειας στην σχέση σας με ανθρώπους που αγαπάτε.

Καρκίνος
Η ψυχή σας θα δεχτεί έναν νέο φως για το επόμενο διάστημα. Θα καταλάβετε ότι μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους άλλους χωρίς να τους ρίχνετε πέπλα από σκοτάδι στην ανάγκη σας να αγαπηθείτε. Αποκτάτε μεγαλύτερη εμβέλεια στον τρόπο που μιλάτε, γίνεστε πιο φωτεινοί και πιο πειστικοί. Έχει έρθει η στιγμή, έστω και για λίγο, να αποχωριστείτε τον μανδύα της Σελήνης και να αφεθείτε στον καλόγνωμο Ερμή.

Λέων
Καλώς τα δεχτήκατε. Ο Ερμής στον Λέοντα και ο Ήλιος, που είναι κυβερνήτης σας, στον 12ο γενικό σας Οίκο δημιουργούν την τέλεια ενιαύσια ευκαιρία να λάμψετε κατά πώς μόνον εσείς ξέρετε. Όλα σας τα θέματα τίθενται επί τάπητος, με δική σας όμως πρωτοβουλία, με δικό σας έλεγχο. Μπορείτε να πείσετε τους άλλους για το δίκιο σας, ακόμα και αν αυτό για καιρό ήταν διαμφισβητούμενο. Όλες σας οι συμφωνίες αποκτούν έναν χαριτωμένο χαρακτήρα χωρίς πουθενά να στερηθούν την απαραίτητη σοβαρότητα.

Παρθένος
Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας το παρελθόν φωτίζεται από μια πρωτόγνωρη λάμψη. Διαισθήσεις και νέες ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες σας κάνουν να νιώθετε σαν παιδάκι σε μαγικό τρενάκι, είστε θαμπωμένοι από τις ίδιες σας τις δυνάμεις. Άνθρωποι που σας αδίκησαν παίρνουν το μάθημά τους, αλλά να μην χαρείτε γι’ αυτό, γιατί τότε το κάρμα τους θα σας αγγίξει και δεν κάνει.

Ζυγός
Έχει έρθει η στιγμή να ξανοιχτείτε στον μεγάλο κόσμο. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα αναγνωρίζεται – κάθε χρόνο όμως συμβαίνει αυτό και κάθε χρόνο σας τρώει στην καλοκαιρινή στροφή η αναβλητικότητά σας και η αμφιθυμία σας. έχει έρθει η στιγμή να κεφαλαιοποιήσετε τις δυνατότητες του Ερμή στον 11ο Οίκο σας. Ειδικά αν είστε στην ηλικιακή ομάδα 24 – 30 και 46 – 50 πρέπει να αδράξετε ευκαιρίες.

Σκορπιός
Η εργασία θα αποδειχθεί πηγή χαράς και αναγνώρισης για το επόμενο διάστημα. Πολλοί άνθρωποι που νόμιζαν ότι είστε περιορισμένοι στην εντελώς προσωπική σας οπτική θα αναγνωρίσουν ότι όποτε θέλετε έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ καλά τις ανάγκες, τις επιθυμίες αλλά και τις δεξιότητές σας. είστε έτοιμοι να βάλετε σε λειτουργία πολλά από τα σχέδιά σας με εύστοχους τρόπους.

Τοξότης
Ένα ταξίδι, μα τι ταξίδι, είναι αυτό που αποζητάει η ψυχή σας. είναι η πιο καλή στιγμή για να βάλετε στόχους και προορισμούς επί χάρτου και να τους κατακτήσετε έναν προς έναν. Αν για κάποιο λόγο η εργασία σας συνδέεται με τα ταξίδια, τόσο το καλύτερο. Αν δεν συνδέεται, συνδέστε την εσείς, έστω και με το ζόρι. Θα επιτύχετε πολλά και μακροχρόνια οφέλη.

Αιγόκερως
Ο χαριτωμένος Ερμής περνώντας στον 8ο Οίκο σας και στον καρμικό για εσάς Λέοντα αναδεύει τα ρευστά της λίμπιντο. Το μυαλό σας παίρνει χίλιες στροφές, όλες προς τη μεριά της ερωτικής σας εκπλήρωσης. Είναι μια παντοδύναμη περίοδος για νέες κατακτήσεις και μπορείτε να συνδυάσετε λεπτές πλατωνικές συνευρέσεις με καινούριες σωματικές εμπειρίες.

Υδροχόος
Ο Λέων αντιπροσωπεύει για εσάς τον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών και η ετήσια διέλευση από εδώ του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από όλους, να κάνετε του κεφαλιού σας. Ο λόγος σας αποκτά σπιρτάδα, λες και δεν έχετε ήδη αρκετή, γινόσαστε ακόμα πιο εύστροφοι, ακόμα πιο διαισθητικοί, ακόμα πιο χαριτωμένοι.

Ιχθείς
Με τον Ερμή να προελαύνει στον Λέοντα – ζώδιο που για εσάς είναι καρμικό – έχετε την ευκαιρία να δείτε την ζωή σας κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Οι υποχρεώσεις σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε γίνονται πιο ανάλαφρες ενώ είστε σε θέση να βρείτε λύσεις εκεί που όλοι οι άλλοι βρίσκουν μόνον εμπόδια. Αν είστε στην έναρξη μιας σχέσης ετοιμαστείτε να δεσμευτείτε για τα καλά!

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr