Σήμερα το πρωί, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα βαθιά ερωτικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρξει μια τάση να χαθούμε σε ό,τι αγαπάμε, ακόμα κι αν αυτό θα το πληρώσουμε αργότερα. Είναι όμως και γενικά μια εποχή προσαρμογών και επαναξιολογήσεων στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τις δαπάνες ή τους τρόπους που ξεσκάμε, έχουμε παθιασμένο τρόπο ακόμα και σε επαφές της κοινωνικής μας ζωής.

Οι φόβοι και η ζήλια μπορούν να εμφανιστούν, φαινομενικά από το πουθενά, και ίσως μας ωθήσουν να δούμε τα προσωπικά μας τυφλά σημεία.

Ο Ήλιος σχηματίζει επίσης ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Χείρωνα, ενθαρρύνοντάς μας να επικεντρωθούμε στη βελτίωση τόσο των προσωπικών μας σχέσεων όσο και του ίδιου μας του εαυτού. Μπορεί να αγκαλιάζουμε νέες και άγνωστες ιδέες και καταστάσεις και να αναζητούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά μας.

Η ευελιξία και η καινοτομία μπορούν να μας φέρουν αναπάντεχες ανταμοιβές.

Η μέρα μοιάζει φτιαγμένη για να γίνουμε γενικά καλύτεροι, μην απογοητεύσουμε τ’ αστέρια.

Κριός
Περίπου οκτώ εκατομμύρια θέματα σας απασχολούν σήμερα. Ο Χείρωνας από το ζώδιο σας θα σας κάνει να αισθανθείτε δυσφορία αν δεν έχετε φροντίσει να εξασφαλίσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Κλείστε κινητά και υπολογιστές, κρατήστε μόνο αυτήν την ανάρτηση, και επαναλάβετε με ζωηρή και πειστική φωνή το ακόλουθο μάντρα: «βρε άντε από κει χάμω, δεν θα με πεθάνετε εσείς. Θα κάνω μπάνιο με έλαια και κεριά και θα πιω κρασάκι». Αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, λέει ο Χείρωνας.

Ταύρος
Ο πολύβουος Ουρανός σε άριστη σχέση με τον Ήλιο φωτίζει τις αλήθειες σας και σας κάνει εξαιρετικά γοητευτικούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή, με την βοήθεια και της Αφροδίτης βεβαίως – βεβαίως, να βγείτε από το καβούκι σας και να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας αγαπούν, τους αγαπάτε κι εσείς αλλά κάπως έχετε αποξεχαστεί και δεν τους έχετε προσεγγίσει για καιρό. Είναι μια στιγμή που ένας παθιασμένος τρόπος να εκφραστείτε θα έχει θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Στρίβειν διά του κυκεώνος, λέγεται σήμερα το παιχνίδι σας. Πολλές οι επιρροές, οι επαφές, τα ζητούμενα και κάνετε σε όλους πως είστε πολυάσχολοι για να εξασφαλίσετε λίγη ησυχία. Αν στο ευρύτερο πεδίο σας υπάρχει κάποιο νέο φλερτ, μην το περιφρονήσετε γιατί μπορεί να εξελιχθεί πολύ θεαματικά. Σε επίπεδο επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πολλές οι υποσχέσεις αλλά θέλει δουλειά και στρατηγική εκ μέρους σας για να έχετε επιτυχία.

Καρκίνος
Ο Ήλιος σας φωτίζει, εσείς θα πάτε να τον συναντήσετε ή θα του κρυφτείτε; Η σημαντική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να λάμψετε σε μεγάλες παρέες και σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, ακόμα και παρά τη θέλησή σας. Να φροντίστε να βγείτε έξω και να απολαύσετε την ημέρα, ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζετε τα επαγγελματικά σας θέματα τα οποία επιτέλους έχουν εύνοια.

Λέων
Ο Ουρανός σε τετράγωνο με το ζώδιό σας αλλά σε καλή σχέση με τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας, είτε το θέλετε είτε όχι. Ίσως να έχει έρθει η στιγμή να πείτε αντίο σε καταστάσεις και ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω. Δώστε μια ματιά στο μέλλον σας, η έντονη διαίσθηση που σας χαρίζει ο Ερμής μπορεί να σας φέρει σε θέση ισχύος, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε παγιδευμένοι.

Παρθένος
Η ημέρα έχει χρυσόσκονη σε βαθιά ασημένιες αποχρώσεις, και μόνον εσείς μπορείτε να κάνετε εικόνα αυτήν την φαινομενικά μη λογική πρόταση, αλλά και να απολαύσετε το αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντική ημέρα για τον ερωτικό σας τομέα, αν μπορέσετε να συνδυάσετε την σκοτεινή με την φωτεινή πλευρά σας. Είστε σε μια δυναμική κατάσταση και μπορείτε να επιβάλλετε τους πόθους σας.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη να προσεγγίζει τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να προσεγγίζει τον Ουρανό ανοίγονται απίστευτες προοπτικές μπροστά σας. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να ξεστομίσετε τις επιθυμίες σας σαν να είναι ξόρκια δύναμης; Κάντε το, θα σας εκπλήξει απίστευτα η δύναμη της θέλησής σας σήμερα. Κι αν μπορέσετε, κατοχυρώστε αυτήν την δυναμική στάση γενικότερα, βάζοντας για λίγο σε ύπνωση την αφάνταστη αναβλητικότητά σας.

Σκορπιός
Το φλερτ του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη κάνει την ψυχή σας να δονείται παράξενα και σκοτεινά. Είστε έτοιμοι να παραδεχτείτε έναν έρωτα που για καιρό τον αρνείστε και ίσως αυτό να σας ξενίσει αρχικά αλλά δεν πειράζει. Είναι μια μέρα γεμάτη θαύματα και γιατρεύει παλιές πληγές, αν εμπιστευτείτε το ερωτικό σας ένστικτο.

Τοξότης
Θέλετε να χαρείτε και να αφεθείτε στην καλοκαιριά που τόσο σας ταιριάζει, και όντως μπορείτε να το κάνετε. Οι υποχρεώσεις υποχωρούν και ο έρωτας ανατέλλει σαν υπόσχεση στον ορίζοντά σας. Έχει έρθει η ώρα να σχεδιάσετε ταξίδια, μην αντιστέκεστε άλλο στην παρόρμησή σας για φυγή. Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάτε σας δίνουν άφθονη την υποστήριξή τους, χαρείτε την.

Αιγόκερως
Πάλι ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας θέλει να δονήσει την ψυχή σας. Έχετε την δυνατότητα να πλησιάσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πολύ, ειδικά αν ανήκουν στο ασύμβατο μεν, πολύ γοητευτικό δε για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Αλλά και γενικότερα, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο του πόθου σας έχετε σήμερα πολλά όπλα στη φαρέτρα σας για να το σύρετε στη φωλίτσα σας, λαβωμένο από τα βέλη του έρωτά σας.

Υδροχόος
Ο παντοδύναμος Ουρανός προκαλεί πολλές αναταράξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά με θετικό τρόπο. Πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη να ελευθερωθείτε από τοξικούς ανθρώπους ή από συνήθειες που πια δεν σας εξυπηρετούν. Οπωσδήποτε είστε έτοιμοι να χαρείτε έναν αέρα ελευθερίας που πνέει στην καθημερινότητά σας. Ακόμα κι αν αρχικά νιώσετε λίγο άβολα με τις καινούριες συνθήκες, σύντομα μέσα στην ημέρα θα χαρείτε τα νέα, διευρυμένα σας όρια.

Ιχθείς
Είστε επί ποδός πολέμου στα προσωπικά πεδία, αλλά ενός πολέμου τρυφερού, που είναι γεμάτος αγάπη και υποσχέσεις. Κυριολεκτικά ο Πόλεμος των Ρόδων μαίνεται στην ψυχή σας και γύρω σας. Τολμήστε να φανείτε ευάλωτοι, δείξτε την αδυναμία που έχετε σε κάποιον άνθρωπο και θα χαρείτε όσο δεν πάει με την ανταπόκριση που θα υπάρξει.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr