Πάλι στην αγκαλιά της Σελήνης θα είμαστε, πάλι κάτω από το παράδοξο και υποσχετικό φως της θα ψηλαφίσουμε πόθους και ανάγκες. Περνώντας στον Ταύρο το φεγγαράκι, το ζώδιο της έξαρσής της, και κάνοντας τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα υπενθυμίζει σε όλους μας ότι μια ζωή την έχουμε (δεν είναι αλήθεια, αλλά μια ζωή θυμόμαστε, άρα μία έχουμε).

Πρέπει να την ζήσουμε τιμώντας το συναμφότερο – το σώμα δεμένο με την ψυχή.
Μια άκρως θετική προσέγγιση ανάμεσα στον Ερμή και την Δήμητρα από την άλλη μεριά θα μας κάνει να συνδυάσουμε με σοφία το νοητικό κομμάτι του εαυτού μας με την ανάγκη μας να φροντίσουμε και να φροντιστούμε.

Εξαιρετική ημέρα για πράξεις αγάπης που θα έχουν και λίγο μέλι από καλά λογάκια. Άντε, ζήστε την.

Κριός
Όσα έχετε ελπίσει να ζήσετε έχει έρθει η στιγμή να τα προγραμματίσετε κιόλας ενεργητικά. Μην αφεθείτε άλλο στο όσα πάνε κι όσα έρθουν που ορίζουν οι άλλοι, πείτε δυνατά τι θέλετε, πώς το θέλετε, πότε το θέλετε και το σύμπαν θα πει να σας σερβίρουν ακριβώς αυτό που θα παραγγείλετε.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας έχει την τάση να σας κάνει βαθιά συναισθηματικούς, καλό αυτό και χρήσιμο. Η σχέση της με τον Κρόνο τονίζει την ανάγκη σας να ταξιδέψετε σε νερά ασφάλειας, ενώ η καλή της σχέση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους, αγάπες και μνήμες από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Είναι μια στιγμή σκληρού απολογισμού, αλλά με πολλές παρηγοριές. Ό,τι δεν λειτουργεί πια στη ζωή σας πρέπει να το πάτε ανακύκλωση και να αφεθείτε σε νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι άλλο από αυτά που κάνετε συνήθως, αρκεί να αλλάξει η ματιά σας επάνω στην καθημερινότητά σας για να αλλάξει όλη η πραγματικότητα εξ ολοκλήρου.

Καρκίνος
Η αφεντικίνα σας η Σελήνη από τον συμβατό σας Ταύρο θέλει οπωσδήποτε να βρεθείτε στο κέντρο της προσοχής, κυρίως σε θέματα που αφορούν τους φίλους σας. έχετε φίλους, το ξέρετε; Αν δεν το έχετε καταλάβει σήμερα θα είναι η τέλεια ευκαιρία να το νιώσετε. Αφεθείτε στις φροντίδες ανθρώπων που σας αγαπούν, το έχετε ανάγκη.

Λέων
Δουλειά, δουλειά, δουλειά και κάποιες ανταμοιβές είναι η σημερινή διάθεση της ημέρας. Έχετε λίγες αντοχές, πολλές ανάγκες, χρήσιμες ιδέες και καθόλου χρόνο. Κάντε οπωσδήποτε μια επιλογή στο τι μπορείτε να αναβάλλετε και κάντε την υπέρβαση, δώστε και σε άλλους κάποιες από τις ευθύνες που σας βαραίνουν.

Παρθένος
Μια δροσερή διάθεση παιχνιδιού και μια έντονη αίσθηση ότι έχετε πάρει τον καλό τον δρόμο, μακριά από τον λύκο του κακού σας εαυτού, σας κάνει να νιώθετε θαλπωρή και ασφάλεια. Έχουν καθίσει τα ζάρια του πεπρωμένου σας για τα καλά στα χέρια σας και τώρα μένει η ριξιά που θα αλλάξει την ζωή σας. Πάμε, πετάξτε τα, μην τα χουχουλιάζετε άλλο, πάρτε αποφάσεις.

Ζυγός
Ο καρμικός για εσάς Ταύρος φιλοξενεί την Σελήνη και σας προτρέπει να μην είστε τόσο κρυφά ερωτευμένοι, φανερώστε τις ανάγκες σας. Είναι μια μέρα έντονων ψυχικών διεργασιών, μιας και τα πρακτικά θέματα της ζωής σας μοιάζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και όλα δείχνουν πιθανά, δυνατά και υποσχόμενα ένα καλύτερο μέλλον.

Σκορπιός
Οι φίλοι σας θα γίνουν πηγή χαράς για την ζωή σας, και πόσο ανάγκη το έχετε αυτό… Είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, αυτό το κεφάλαιο που ίσως να αποτελεί και το κεντρικό όλου του βιβλίου που γράφει το όνομά σας. συμπεριφερθείτε με σοβαρότητα απέναντι στον εαυτό σας και τρυφερότητα απέναντι στους άλλους.

Τοξότης
Είναι δυνατή και σημαντική αυτή η Παρασκευή για τους Τοξότες. Ζητήματα που αφορούν ολόκληρο το καλοκαίρι θα παιχτούν σήμερα. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με κάποιες διαδικασίες που αν δεν τις βαρεθείτε, θα σας λύσουν τα χέρια για να απολαύσετε όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Αιγόκερως
Με τον Κρόνο από το ζώδιο σας να προσεγγίζει την φθίνουσα Σελήνη ξεκαθαρίζετε πολύ καλά μέσα σας αλλά και γύρω σας τις προτεραιότητές σας και όλες σας τις ανάγκες. Είναι μια δυνατή μέρα για να αποφασίσουν και οι άλλοι ότι αν σας θέλουν κοντά τους θα πρέπει να κάνουν κι αυτοί πραγματάκια, όχι να σας αφήνουν να τραβάτε μόνοι σας όλο το κουπί.

Υδροχόος
Είστε σε μια μέρα που το παρελθόν απαιτεί να πει τα δίκια του σε όλους. Συμφωνίες και προσεγγίσεις με τρίτους θα περάσουν από το φίλτρο της εμπειρίας σας και δεν έχετε καμία διάθεση να επιτρέψετε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε τις προθέσεις τους να σας χειραγωγήσουν. Εξαιρετική ημέρα για να θυμηθείτε ότι δεν γεννηθήκατε για να ακούτε τους άλλους μόνον, έχετε κι εσείς κάτι να πείτε σε αυτόν τον κόσμο.

Ιχθείς
Η εκπληκτική διάθεση του ανάδρομου Ποσειδώνα, που φλερτάρει σήμερα με την Σελήνη από τον συμβατό σας Ταύρο θα σας κάνει παράξενες και σημαδιακές εκπλήξεις. Η ζωή σας μπορεί α γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με την έλευση ανθρώπων που έχετε και παλιά αγαπήσει. Είναι επίσης πιθανόν να ασχοληθείτε με κάτι από το παρελθόν – μια εργασία ή μια αγαπημένη ενασχόληση – που θα σας δώσει αίσθηση πληρότητας.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr

Tags: