Αυτές τις πέντε ημέρες, έρχονται απροσδόκητα γεγονότα που λειτουργούν θετικά για σένα και σου δίνουν ευκαιρία να κάνεις πράγματα, καθώς ο Ουρανός σε βοηθά να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να είμαστε ανεξάρτητοι, ενώ ο Ήλιος από τον Καρκίνο βοηθά να κάνουμε έξυπνους και διπλωματικούς ελιγμούς, χρησιμοποιώντας το συναίσθημά μας. Ο Καρκίνος επίσης είναι το ζώδιο της οικογένειας και του σπιτιού, ένας τομέας που έχει πιέσει πολύ κόσμο αυτό τον μήνα, έτσι όψεις σαν αυτή βοηθά να γύρει η ζυραριά προς το συν.

Αυτές τις μέρες λοιπόν τραβάς την προσοχή των άλλων με έναν ασυνήθιστο τρόπο, παίρνεις εύστροφες αποφάσεις και είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους κυρίως επειδή έχεις έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλίας, αλλά και υψηλό ανθρωπιστικό φρόνημα. Πρόσεξε μόνο μήπως παραείσαι ευθύς ή απρόβλεπτος, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως το τακτ είναι απαραίτητο στοιχείο στις συναναστροφές με τους άλλους. Είναι περίοδος πάντως που δημιουργείς νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πλέον έλκεσαι από το καινούργιο, ενδιαφέρεσαι για πρωτότυπα θέματα και αναζητάς νέες δραστηριότητες καθώς απεχθάνεσαι πια όσα θυμίζουν το παρελθόν, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από την τεχνολογία και τη χρήση της. Οι μετοχές σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβαίνουν, αλλάζεις διαρκώς την εικόνα σου και ταυτόχρονα βρίσκεις την ταυτότητά σου καλύτερα όταν λειτουργείς σαν μέρος του συνόλου, μέσα από παρέες, ομάδες ή γενικότερες συλλογικές δραστηριότητες. Ο μόνος κίνδυνος αυτών των ημερών είναι από τη μια η αλαζονική συμπεριφορά, μιας και βγάζεις προς τα έξω ένα πιο ηγετικό προφίλ, και από την άλλη το να αφήσεις τα ταλέντα σου ανεκμετάλλευτα.

http://astropedia.gr