Ηλιακή Έκλειψη! Θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας; Όχι, μα τον Τουτάτη και μα τον Μπελένο, όχι. Η Νέα Σελήνη σήμερα Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, στην 10η μοίρα του Καρκίνου επιφέρει λοιπόν μια ηλιακή έκλειψη. Και θα είναι αναζωογονητικά αισιόδοξη. Οι θετικές επιρροές από τον Ουρανό και ένα σημαντικό άστρο των Διδύμων καθιστούν αυτό το φαινόμενο υπέροχο για να απολαύσετε καλές στιγμές με φίλους και ειδικά με την οικογένειά σας.ων καθιστούν αυτό το φαινόμενο υπέροχο για να απολαύσετε καλές στιγμές με φίλους και ειδικά με την οικογένειά σας.

Το νεαρό φεγγάρι με όλη του τη δύναμη, κρύβοντας τον Ήλιο στο ζώδιο το οποίο κυβερνάται από την Σελήνη, τον Καρκίνο, φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Συγκεντρώνει τους ανθρώπους σε κοινούς σκοπούς και είναι ένας καλός υπαινιγμός για τον τερματισμό των συγκρούσεων μέσω ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων. Η σεληνιακή επίδραση μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα μέσω της υπομονής, της ανοιχτοσύνης και της σκληρής δουλειάς.

Η προσέγγιση εξαγώνου του Ουρανού από τον Ταύρο προς την Νέα Σελήνη είναι μια θετική επίδραση, το πιστεύετε ή όχι θα ζήσουμε την ωραιότερη ηλιακή έκλειψη. φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και διεγερτικές συναντήσεις. Αυτή είναι μια καλή επιρροή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό και θα έχετε αρκετή ελευθερία για να το τολμήσετε.

Η αυξημένη αυτογνωσία μπορεί να έρθει μέσω αναλαμπών διορατικότητας ή μέσω ανατροφοδότησης από προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Η δημιουργικότητα διεγείρεται και θα αισθάνεστε άνετα εκφράζοντας την πιο φανταχτερή ή πικάντικη πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Η κοινωνικοποίηση, οι ομαδικές δραστηριότητες και οι τυχαίες συναντήσεις θα είναι πιο συχνές και πιο διαφωτιστικές. Είναι πιθανό να συναντήσετε ανορθόδοξους τύπους ή ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό ή εθνοτικό υπόβαθρο από το δικό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε στη ρουτίνα σας λόγω της τάσης σας να αποσπάται η προσοχή σας. Ωστόσο, αυτή η τάση οδηγεί στην επιπλέον διορατικότητα και σε ανακαλύψεις.

Από την άλλη μεριά ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Κρόνο είναι η ισχυρότερη επιρροή στο διάγραμμα της Έκλειψης ηλιακή. Είναι επίσης η κύρια πλανητική όψη του 2019 και φέρνει υλικό κέρδος από τις πνευματικές επιδιώξεις. Αυτή η επίδραση των γιγάντων του ηλιακού μας συστήματος σας βοηθά να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοήσετε τους δικούς σας περιορισμούς, αλλά θα είστε ταυτόχρονα αισιόδοξοι. Θα έχετε υπομονή και αυτοπειθαρχία χωρίς να αρνηθείτε τον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

Αν και η ηλιακή έκλειψη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, η αστρολογική επιρροή που μετράει πολύ προέρχεται από ένα υπέροχο αστέρι, τον Alhena, στον Αστερισμό των Διδύμων. Είναι ένα σταθερό αστέρι ζωοποιό, που δίνει ειρηνικές τάσεις αλλά και καλή υγεία σε όλα τα ζώντα πλάσματα.

Οπότε, όπως βλέπουμε, όχι, δεν θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Αντίθετα, μπορεί το κεφάλι μας να υψωθεί και να δει τα άστρα με μια ματιά μεγαλύτερης επίγνωσης και χαράς. Καλό νέο φεγγάρι!

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr