Προβλέψεις για Δευτέρα 1 Ιουλίου

Καλό μήνα με μια πολύ δυναμική επιρροή, με τον Άρη να εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα. Στον σταθερό και προσηλωμένο στους στόχους του Λέοντα, ο Άρης είναι υπερήφανος, με ισχυρή αυτοπεποίθηση και μεγάλη ανάγκη να εκφράσει διακαείς πόθους αλλά και τάσεις επιβολής. Κάτω από την επίδρασή του γινόμαστε πνευματικοί πολεμιστές και έχουμε μεγάλους στόχους.

Πηγαίνουμε κατά πάνω σε αυτό που θέλουμε με άμεσο τρόπο, με έντονη αυτοπεποίθηση, επιθυμώντας δραματικά αποτελέσματα. Προτιμάμε να μην ανησυχούμε για τις λεπτομέρειες και αναζητάμε τη λιγότερο περίπλοκη διαδρομή προς τους στόχους μας. κοντολογίς οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται μέχρι τις 18 Αυγούστου που ο Άρης θα τιμήσει τον Λέοντα.

Ταυτόχρονα να ξέρετε ότι η ερωτική διάθεση είναι ισχυρή και το πάθος για τη ζωή είναι υψηλό. Πολύ καλό όλο το εφέ για καλοκαίρι, έτσι;

Κριός

Η έκφραση της αγάπης σας μπορεί να είναι παθιασμένη ή τα όνειρά σας είναι πολύ φωτεινά, αλλά μακριά από την πραγματικότητα. Σε μια βέλτιστη περίπτωση - μπορείτε να κάνετε ένα μυστικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο καλό είναι να κινείστε και με όρους ρεαλισμού, αν δεν θέλετε να βρεθείτε προδομένοι από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ταύρος

Βρίσκεστε σε μια περίοδο σοβαρής επανεκτίμησης που μπορεί να σας βάλει σε ένα σταυροδρόμι της ζωής σας πολύ ενδιαφέρον. Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τάσεις, ώστε να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά στο δρόμο σας, όχι τυχαία, αλλά ως αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών σας, που τώρα αποδίδουν.

Δίδυμοι

Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις όμως θα είναι ευχάριστες και θα αφορούν στην κοινωνική σας κατάσταση - ανάπτυξη καριέρας, σχέσεις και δημόσια εικόνα. Η καθημερινή σας ρουτίνα είναι ακόμα πολύ αγχωμένη, απαιτεί πολλή συγκέντρωση, πιθανώς πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας ή να αφήσετε πίσω σας ένα πρόγραμμα ζωής που σας πιέζει χωρίς να σας φέρνει οφέλη.

Καρκίνος

Νιώθετε λίγο δύσθυμοι. Μην ανησυχείτε, η ζωή σύντομα θα σας δώσει νέες ευκαιρίες που θα αντικαταστήσουν παλιές και ήδη εξαντλημένες συνδέσεις. Στο άμεσο περιβάλλον σας, υπάρχουν άνθρωποι που σας εμπνέουν και σας υποστηρίζουν, αλλά πιθανόν υπάρχουν κι άλλοι που σας προκαλούν απώλεια δυνάμεων ή τουλάχιστον δεν είναι απολύτως ειλικρινείς. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να τα εντοπίσετε αυτά τα ενεργειακά παράσιτα και να τα αφαιρέσετε, αν θέλετε.

Λέων

Οι οικονομικές παρεξηγήσεις είναι πιθανές, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τις αντιμετωπίζετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας με τον βέλτιστο τρόπο - ανακαλύπτονται και φέρνοντας στην επιφάνεια κρυφές στρατηγικές των άλλων με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας άμεσα...

Παρθένος

Σε διάφορες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ακόμα σημαντικό να αποδείξετε την αξία σας για να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας σε μια ομάδα. Μια κάποια δυσαρμονία μπορεί να προκύψει από τις αυξανόμενες φιλοδοξίες σας, από την ανάγκη αντιμετώπισης του αυξημένου ανταγωνισμού, από τις νέες θέσεις που λαμβάνετε ή τις οποίες χρειάζεστε. Να είστε προσανατολισμένοι αυστηρά στον στόχο σας, αλλά όχι με εμμονή που δεν σας αφήνει να βλέπετε γύρω σας.

Ζυγός

Οι όποιες προσπάθειές σας στέφονται με επιτυχία ή λαμβάνετε αιφνιδιαστικές προτάσεις, θα εκπλαγείτε με τις νέες και καλύτερες ευκαιρίες που θα επηρεάσουν τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης σας... Μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε. Η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους από μακρινά μέρη θα γίνει καθοδηγητής της έμπνευσης, των επιλογών, των ευκαιριών προαγωγής σας- κυριολεκτικά ή με μια γενικότερη έννοια.

Σκορπιός

Πιθανές διαφωνίες με το άμεσο περιβάλλον σας πρόκειται να τερματιστούν και ίσως να έχουν υπάρξει τεταμένες καταστάσεις με ανθρώπους κοντά στην καρδιά σας, που όμως αμβλύνονται. Αφήνετε πίσω κάποια δυσκολία ή την ξεπεράσετε σταδιακά με μια επίμονη, ορθολογική προσέγγιση. Μερικές από τις δύσκολες συνέπειες κάποιων επιλογών σας θα τελειώσουν επίσης σιγά - σιγά...

Τοξότης

Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις δοκιμάζοντας μια προσέγγιση με περισσότερη κατανόηση, φροντίδα και αφοσίωση. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποια ανέντιμη ή κρυμμένη διαδικασία που διαβρώνει τις σχέσεις σας, όλα αυτά θα είναι πιο προφανή από το συνηθισμένο και θα μπορείτε, αν και με βαριά καρδιά, να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Είναι ακόμα πιο σημαντικό για σας από ό,τι συνήθως να υποστηρίξετε τη γνώμη σας, να αγωνιστείτε για τη φήμη και τα συμφέροντά σας, καθώς και για τις ήδη αποκτηθείσες θέσεις σας Σε αυτή τη διαδικασία και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενεργοποιούνται πρωτοφανείς νέες ευκαιρίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε.  

Υδροχόος

Είναι σκόπιμο να είστε όσο το δυνατόν πιο προορατικοί. Οι ενέργειές σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια σημαντική ανακάλυψη σε βασικά ζητήματα της ζωής σας, Μπορείτε να μεταστρέψετε κάποιες προκλήσεις προς όφελός σας και ίσως να έρθει μια έκπληξη στο δρόμο σας, ίσως να πρόκειται για μια πρόταση ή υποστήριξη από σημαντικούς για σας ανθρώπους.

Ιχθείς

Κάποια ένταση μπορεί να εξακολουθεί να ταράζει την ψυχή σας, μπορεί να έχει παραχθεί από προτεραιότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, την κατοικία, τα μέλη της οικογένειας σας. Οπωσδήποτε θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο διανομής του χρόνου σας μεταξύ προσωπικών και επιχειρηματικών προτεραιοτήτων. Η αγάπη δεν μπορεί να περιμένει, το ξέρετε.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr