Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από τις 8 7 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορών, του εμπορίου και των ταξιδιών θα γυρίσει ανάδρομος στις 8 Ιουλίου επιβραδύνοντας τα σχέδια που έχουμε κατά νου, τις δουλειές, τις υποχρεώσεις ακόμα και τις διακοπές μας. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος καθώς θα παρατηρήσουμε δυσκολίες και παρανοήσεις σε σχέδια που είχαμε κατά νου. Καλό θα ήταν να προσαρμοστούμε στο νέο ρυθμό των πραγμάτων που μπορεί να είναι πιο αργός, όμως αυτό θα είναι ιδανικό για να σκεφτούμε ξανά ενδεχομένως και να αναθεωρήσουμε κάποιες αποφάσεις που είχαμε πάρει.


Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό ( Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί) καλούνται να δείξουν υπομονή καθώς κάποιες αποφάσεις τους θα χρειαστούν αναθεώρηση ή κάποια μελλοντικά σχέδια δεν θα τους βγουν όπως τα έχουν στο μυαλό τους. Ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικές παρεξηγήσεις και σε διαφωνίες με τους δικούς μας ανθρώπους καθώς θα είναι δύσκολο να βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής με αποτέλεσμα να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο διαφωνιών και εντάσεων. Αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα, μεγάλες αγορές, αγορές ηλεκτρικών ειδών, υπογραφές συμβολαίων και γενικότερα για σημαντικές αποφάσεις καθώς όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία θα διαπιστώσουμε πως έχουμε νέα δεδομένα τα οποία θα μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο αισθηματικά και ερωτικά ζητήματα με σκοπό να τα αναθεωρήσεις ή να σκεφτείς καλύτερα πως πρέπει να κινηθείς το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως δεν είναι εύκολο ούτε εσύ να καταλάβεις το/η σύντροφό σου αλλά ούτε ο/η σύντροφός σου εσένα, για αυτό θα χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να έρθει ξανά στο παρόν ένας έρωτας του παρελθόντος ή μία προσωπική γνωριμία η οποία είχε μείνει ημιτελής. Αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό για να δεις ξεκάθαρα ζητήματα του παρελθόντος και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Όμως δεν είναι ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα καθώς στην πορεία θα διαπιστώσεις κάτι που τώρα σου διαφεύγει ή έχεις άλλη εικόνα για αυτό. Με υπομονή και χωρίς πολλά και ανούσια λόγια θα καταφέρεις με βάλεις σε μία τάξη τα αισθηματικά σου ζητήματα χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, την ακίνητη περιουσία σου και την οικογένειά σου, θέματα που υπήρξαν κατά το παρελθόν και τώρα θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάτι στο σπίτι που ήξερες πως χρειαζόταν επισκευή και τώρα θα γίνει επιτακτική η ανάγκη να το διευθετήσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό με τον πιο ευνοϊκό τρόπο ώστε να ξεμπερδέψεις. Αυτή η περίοδος θα είναι καλή για ζητήματα του παρελθόντος δεν θα είναι όμως ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Απόφυγε να ενοικιάσεις ένα νέο σπίτι τώρα, να μετακομίσεις ή να κάνεις μία άτυπη συμφωνία με τους δικούς σου για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Αν παρόλα αυτά χρειαστεί να κάνεις κάτι από τα παραπάνω και δεν γίνεται να το αφήσεις για αργότερα δώσε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα των συζητήσεων, συμφωνιών και συμβολαίων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο παρασκηνιακά γεγονότα και συζητήσεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα και μέχρι τώρα δεν ήσουν σε θέση να γνωρίζεις. Σε αυτές τις συζητήσεις είναι πιθανόν να είναι εμπλεκόμενα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γνωστούς ένα θέμα που σας είχε απομακρύνει και χρειάζεται επειγόντως λύση. Ενώ η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος δεν είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσεις νέα, για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια καθώς μπορούν να γίνουν αιτία για παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε κατά τις αγορές σου καθώς μπορεί να πληρώσεις περισσότερο για κάτι που μπορείς να το βρεις και με λιγότερα χρήματα, και απόφυγε τις αγορές ηλεκτρικών ειδών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σε κάνει να δεις και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και συμφωνίες από τις οποίες απορρέουν οικονομικά οφέλη. Αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες στο παρελθόν είναι πιθανό να σου χτυπήσουν την πόρτα και να χρειαστεί να τις διευθετήσεις άμεσα. Αυτό το διάστημα είναι καλό για να μείνεις σταθερός/η προκειμένου να ανασυνταχθείς και να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου στον οικονομικό τομέα. Ακόμα είναι μία καλή περίοδος για να ανατρέξεις σε θέματα του παρελθόντος που σχετίζονται με χρήματα και να τα διευθετήσεις. Αυτή η περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες καθώς όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία θα διαπιστώσεις πως κάτι δεν αντιλήφθηκες κάλα ή κάτι δεν σου είπαν. Κράτησε μικρό καλάθι και αν χρειάζεται να συμφωνήσεις κάτι αυτή την περίοδο ελέγξτε προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας και μη διστάσεις να ρωτήσεις τις λεπτομέρειες για οτιδήποτε σου φαίνεται περίεργο.

ΛΕΩΝ

Είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια αυτής της περιόδου καθώς εκτός από τις εκλείψεις που γίνονται στον άξονα σου, σε εσένα θα λάβει χώρα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αυτή την περίοδο θα παρατηρήσεις πως θα σε απασχολήσουν έντονα γεγονότα του παρελθόντος καθώς με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Οι επιστροφές ανθρώπων που κάποτε υπήρχαν στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό σενάριο και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα ήρθε η στιγμή για να δεις κάποιες ενέργειες που έχεις κάνει κατά το παρελθόν και αφορούν διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις μία εκκαθάριση σε πράγματα και ανθρώπους που σε είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν. Αντίθετα απόφυγε να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία καθώς τα δεδομένα θα αλλάξουν και θα παρατηρήσεις μία διαφορετική πορεία της συμφωνίας όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, στα βαθύτερα συναισθήματά σου αλλά και στις ανησυχίες που έχουν τις ρίζες τους σε κάποια γεγονότα. Η περίοδος ενδείκνυται για να κάνεις μία ανασκόπηση καθώς θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις καλύτερα τα επόμενα σχέδιά σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί αυτό το διάστημα που εσύ θα ασχοληθείς με τα θέλω σου και τις ανάγκες σου κάποιοι άλλοι θα ασχολούνται μαζί σου χωρίς εσύ να το γνωρίζεις. Πρόσεξε σε ποιους ανθρώπους δείχνεις εμπιστοσύνη και απόφυγε να δώσεις λαβές για σχόλια καθώς οι πιθανότητες να γίνεις το «κυρίως θέμα» κοινωνικών σχολίων είναι αυξημένες. Μόλις γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία θα μπορέσεις να δεις το παρασκήνιο αυτού του διαστήματος και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα με φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους δραστηριοποιείσαι μαζί σε ομάδες και συλλόγους. Είναι πιθανόν κάποιος παλιός φίλος/γνώριμος να κάνει την εμφάνισή του και να σε γυρίσει σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Ακόμα είναι πιθανόν να έχεις νέα από κάποια ομάδα ή σύλλογο που ήσουν μέλος κατά το παρελθόν, τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς αυτό το διάστημα μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος αν δεν έχουν λυθεί θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος/η με αυτά που θα πεις αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να παρεξηγηθείς. Το διάστημα δεν είναι ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα και νέες φιλικές σχέσεις καθώς δεν θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις με ορθή κρίση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σε φέρει αντιμέτωπο με επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δεν είχες λύσει όπως πίστευες και τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις. Το διάστημα ενδείκνυται για να ξεμπερδεύεις οριστικά με ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Είναι πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο και μία παλαιότερη επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει, αυτή τη φορά με νέους όρους. Προσπάθησε να κρίνεις αντικειμενικά και με βάση τη λογική τα δεδομένα που έχεις ώστε να δεις τι μπορείς να κάνεις. Η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και νέες συνεργασίες για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Αν παρόλα αυτά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο και προκύψει μία συμφωνία που δεν αναβάλλεται αυτό το διάστημα προσπάθησε να τη δεις όσο καλύτερα μπορείς. Χρειάζεται να έχεις υπό όψιν σου πως όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία πιθανόν κάποια πράγματα που σχετίζονται με αυτή να αλλάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο ένα ταξίδι το οποίο ήθελες να κάνεις αλλά τελικά οι συνθήκες σε ανάγκασαν να το ματαιώσεις, αλλά είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να το διαπραγματεύεσαι ξανά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέχεις τις κοντινές και μακρινές μετακινήσεις γιατί θα είσαι αφηρημένος/η και μπορεί να ξεχάσεις πίσω σημαντικά πράγματα που χρειάζεσαι μαζί σου. Ακόμα είναι πιθανόν να έχεις νέα από κάποιον άνθρωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου με τον οποίον έχεις χαθεί ή είχε συμβεί μία παρεξήγηση, και αυτά τα νέα θα γίνουν αφορμή για να δεις ξανά τη σχέση σας. Αυτό το διάστημα ενδέχεται να υπάρχουν παρεξηγήσεις και μία γενικότερη τάση για αυτές γεγονός που σου εφιστά την προσοχή αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος/η και φειδωλός/η με τα λόγια καθώς αυτά που θα πεις ενδέχεται να παρεξηγηθούν ή να κυκλοφορήσουν μέσα από «χαλασμένο τηλέφωνο» δημιουργώντας παρεξηγήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις και να διαπραγματευτείς ξανά οικονομικά ζητήματα που προέρχονται από τρίτους ή από κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν δεν είχες φροντίσει να τα τακτοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα τότε είναι πιθανόν να εμφανιστούν ξανά ώστε να ασχοληθείς μαζί τους. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να έρθουν και μερικά έκτακτα έξοδα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Εκτός από τα οικονομικά ζητήματα αυτό το διάστημα θα έρθουν στο προσκήνιο και κάποια ερωτικά θέματα και δεν αποκλείεται ένας παλιός έρωτας να κάνει την εμφάνισή του. Πριν πάρεις την οριστική απόφαση φρόντισε να δεις τι ήταν αυτό που σας είχε απομακρύνει κατά το παρελθόν και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξει, ώστε να είσαι σίγουρος/η για την απάντησή σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα διαπιστώσεις πως ήρθε η ώρα να δεις ξανά κάποιες σχέσεις και συνεργασίες που έχεις οι οποίες ενδέχεται να εμφανίσουν θέματα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Μία παλιά σημαντική σου σχέση είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολήσει ξανά. Η περίοδος της αναδρομής του Ερμή είναι ευνοϊκή για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος -στην προκειμένη περίπτωση ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις- αλλά δεν είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο. Απόφυγε νέες συμφωνίες, συζητήσεις που σχετίζονται με αυτές και υπογραφές συμβολαίων καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. 

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φέρεις στο παρόν υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί κατά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με δουλειές της καθημερινότητας. Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία με τους γύρω σου καθώς ενέχει ένα βαθμό δυσκολίας και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου. Είναι μία ευνοϊκή περίοδος για να φέρεις εις πέρας εργασιακά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει για αργότερα, δουλειές ρουτίνας και υποχρεώσεις τις οποίες ξέρεις πως κάποια στιγμή έπρεπε να κάνεις αλλά μέχρι τώρα τις ανέβαλες. Ενώ αυτή η περίοδος θα είναι πολύ καλή για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος, δεν είναι τόσο ευνοϊκή για να ξεκινήσεις και να «ανοίξεις» νέες δουλειές. Ένα εργασιακό σου ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν θα κάνει την επανεμφάνισή του και θα σου δοθεί μία ευκαιρία να το στρέψεις προς όφελος σου

.zwdiasimera.gr