Προβλέψεις για Τρίτη 2 Ιουλίου
Ηλιακή Έκλειψη! Θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας; Όχι, μα τον Τουτάτη και μα τον Μπελένο, όχι. Η Νέα Σελήνη σήμερα Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, στην 10η μοίρα του Καρκίνου επιφέρει λοιπόν μια ηλιακή έκλειψη. Και θα είναι αναζωογονητικά αισιόδοξη. Οι θετικές επιρροές από τον Ουρανό και ένα σημαντικό άστρο των Διδύμων καθιστούν αυτό το φαινόμενο υπέροχο για να απολαύσετε καλές στιγμές με φίλους και ειδικά με την οικογένειά σας.

Το νεαρό φεγγάρι με όλη του τη δύναμη, κρύβοντας τον Ήλιο στο ζώδιο το οποίο κυβερνάται από την Σελήνη, τον Καρκίνο, φέρνει καλή υγεία, τιμή και πλούτη. Συγκεντρώνει τους ανθρώπους σε κοινούς σκοπούς και είναι ένας καλός υπαινιγμός για τον τερματισμό των συγκρούσεων μέσω ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων. Η σεληνιακή επίδραση μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα μέσω της υπομονής, της ανοιχτοσύνης και της σκληρής δουλειάς.

Η προσέγγιση εξαγώνου του Ουρανού από τον Ταύρο προς την Νέα Σελήνη είναι μια θετική επίδραση, το πιστεύετε ή όχι θα ζήσουμε την ωραιότερη ηλιακή έκλειψη. φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και διεγερτικές συναντήσεις. Αυτή είναι μια καλή επιρροή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό και θα έχετε αρκετή ελευθερία για να το τολμήσετε. Η αυξημένη αυτογνωσία μπορεί να έρθει μέσω αναλαμπών διορατικότητας ή μέσω ανατροφοδότησης από προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Η δημιουργικότητα διεγείρεται και θα αισθάνεστε άνετα εκφράζοντας την πιο φανταχτερή ή πικάντικη πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Η κοινωνικοποίηση, οι ομαδικές δραστηριότητες και οι τυχαίες συναντήσεις θα είναι πιο συχνές και πιο διαφωτιστικές. Είναι πιθανό να συναντήσετε ανορθόδοξους τύπους ή ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό ή εθνοτικό υπόβαθρο από το δικό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε στη ρουτίνα σας λόγω της τάσης σας να αποσπάται η προσοχή σας. Ωστόσο, αυτή η τάση οδηγεί στην επιπλέον διορατικότητα και σε ανακαλύψεις.

Από την άλλη μεριά ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Κρόνο είναι η ισχυρότερη επιρροή στο διάγραμμα της Έκλειψης ηλιακή. Είναι επίσης η κύρια πλανητική όψη του 2019 και φέρνει υλικό κέρδος από τις πνευματικές επιδιώξεις. Αυτή η επίδραση των γιγάντων του ηλιακού μας συστήματος σας βοηθά να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοήσετε τους δικούς σας περιορισμούς, αλλά θα είστε ταυτόχρονα αισιόδοξοι. Θα έχετε υπομονή και αυτοπειθαρχία χωρίς να αρνηθείτε τον εαυτό σας ή να κάνετε θυσίες.

Αν και η ηλιακή έκλειψη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, η αστρολογική επιρροή που μετράει πολύ προέρχεται από ένα υπέροχο αστέρι, τον Alhena, στον Αστερισμό των Διδύμων.Είναι ένα σταθερό αστέρι ζωοποιό, που δίνει ειρηνικές τάσεις αλλά και καλή υγεία σε όλα τα ζώντα πλάσματα.
Οπότε, όπως βλέπουμε, όχι, δεν θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Αντίθετα, μπορεί το κεφάλι μας να υψωθεί και να δει τα άστρα με μια ματιά μεγαλύτερης επίγνωσης και χαράς.

Καλό νέο φεγγάρι!


Κριός
Η ροή πληροφοριών στο χώρο της οικογένειάς σας είναι πολύ συγκεχυμένη, σε μια πιο δυσάρεστη μορφή - παραπλανητική. Πρέπει να προσέχετε τους χειρισμούς ή τις ανακρίβειες, τις λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματά σας. στην ουσία ανοίγει μια θεαματικά καλή περίοδος για εσάς, μην βαλτώσετε μέσα σε λανθασμένες εντυπώσεις.

Ταύρος
Είστε πανέτοιμοι να κάνετε μεγάλες τομές στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, είναι δύσκολο για πολλούς λόγους να μετακινηθείτε σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα, και ίσως είναι καλύτερο να σχεδιάσετε αυτή τη στιγμή τα πάντα για να είστε έτοιμοι για ό,τι συμβαίνει και ό,τι μέλλει να συμβεί. Οι φίλοι σας θα ξεκαθαρίσουν την στάση τους απέναντί σας.

Δίδυμοι
Οι ορίζοντες μπροστά σας μπορεί να επεκταθούν. Ίσως να έχετε νέες και καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, οι τάσεις αυτές συχνά σχετίζονται με την ξαφνική υποστήριξη που λαμβάνετε, τους ανθρώπους και τις περιστάσεις που εισβάλλουν στη ζωή σας με έναν εκπληκτικό τρόπο και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν θετικό, υποστηρικτικό αποτέλεσμα. Αυτή η περίοδος μπορεί να ανοίξει μερικές επιλογές ανάπτυξης για εσάς, ειδικά εάν τις χρειάζεστε πολύ, που να είναι πολύ εντυπωσιακές.

Καρκίνος
Η περίοδος είναι συναισθηματική, πολύχρωμη, γεμάτη ευκαιρίες, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας με έναν αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο. Παρ 'όλα αυτά, σε αυτό το στάδιο, πολλοί από εσάς θα εξακολουθήσουν να έχουν κάποια ανησυχία για τις πιο μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης. Φοβάστε ότι μπορεί να προκύψουν διαφορές και αντικρουόμενα συμφέροντα, ή παρανοήσεις που προκαλούνται στις προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές σας.

Λέων
Δεν είναι εύκολη εποχή, σίγουρα. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση στις σχέσεις σας. Εάν υπάρχει κάτι άδικο ή διαβρωτικό, θα είναι πιο προφανές από το συνηθισμένο και ελπίζουμε ότι αυτό θα ήταν ένας λόγος για να το αφαιρέσετε από την ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάσετε αν ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεστε με τους άλλους έχει αρκετά ποσά δικαιοσύνης και για εσάς αλλά και για τους γύρω σας.

Παρθένος
Κάποιο είδος σύγκρουσης πρόκειται να ξεκαθαριστεί. Η όποια σύγκρουση συμφερόντων αρχίζει να μειώνεται σταδιακά ή τουλάχιστον γίνεται πια σαφές σε ποιον μπορείτε να βασιστείτε και, αντιστοίχως, σε ποιον δεν μπορείτε. Απορρίπτετε εύκολα ή καταργείτε τους σκληρούς ανταγωνιστές και τους κακούς ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να αποφασίσετε και να βρείτε μια διέξοδο από τις διαμάχες οι σχέσεις σας με ανθρώπους κύρους θα πάνε σε ένα άλλο επίπεδο, το οποίο θα επηρεάσει άμεσα και θετικά την υλική σας ευεξία.

Ζυγός
Πρέπει να αναγνωρίσετε τις δυσκολίες ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε και να επηρεάσετε τις τάσεις - ακόμα αρκετά ισχυρές με κόντρα άνεμο. Οι αποφάσεις σας συχνά απαιτούν κάποιο συμβιβασμό, ισορροπία μεταξύ των δικών σας θέσεων και των απόψεων των άλλων. Ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν αποκλείονται. Επίσης, μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ευκαιρία να δράσετε σε μια πιο θετική κατεύθυνση ή να βρείτε μια διέξοδο, ένα είδος λύσης με φυσικό και λογικό τρόπο, ίσως ως συνέπεια της υποστήριξης σημαντικών ανθρώπων.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρχει κάποιο χάος στην καθημερινή σας ρουτίνα λόγω πρόσθετων ή μη προγραμματισμένων δεσμεύσεων, σε δυσάρεστη μορφή - μπορεί να υπάρχουν κρυφές διαδικασίες που σας επηρεάζουν και τις οποίες πρέπει να προστατεύσετε από αδιάκριτους ανθρώπους. Μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ασχολείστε με κανενός είδους ίντριγκα...

Τοξότης
Όλα τα πεδία της ζωής σας θα δοκιμάσουν προσωρινά την ικανότητά σας να ενεργείτε με ευελιξία, να σκέφτεστε στρατηγικά, να χρησιμοποιείτε τον τρόπο έκφρασής σας σε κάποιες πιο δύσκολες καταστάσεις, να εντοπίζετε την αλήθεια και να μην παραπλανάστε από άλλους. Έχει έρθει η στιγμή να αναλάβετε πλήρως το τιμόνι της ζωής σας κι είναι γνωστό ότι η οδήγηση σας αρέσει…

Αιγόκερως
Ένα όλο και πιο σημαντικό θέμα για εσάς είναι οι σχέσεις σας, η αιτία μπορεί να είναι οι μεταμορφώσεις γύρω από αυτές που σας επηρεάζουν. Χρειάζεστε υποστήριξη περισσότερο από το συνηθισμένο για να αντέξετε ρουτίνες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να στοχεύσετε όλες σας τις σχέσεις, να τις πάτε σε μια πιο θετική κατεύθυνση για εσάς και να ορίσετε τους όρους του παιχνιδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υδροχόος
Η καθημερινή σας καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική αλλά και αποτελεσματική, πιθανώς στο τέλος της περιόδου αυτής, θα αισθανθείτε ένα είδος ανακούφισης επειδή έχετε χειριστεί τα τρέχοντα καθήκοντα με επάρκεια, καθιερώσατε την εξουσία σας στο χώρο εργασίας ή έχετε ξεπεράσει κάποια δυσκολία. Είναι μια εποχή που δεν της φαίνεται σε εξωτερικό επίπεδο αλλά βάζει τις βάσις της μελλοντικής σας ευμάρειας.

Ιχθείς
Οι επιτυχίες που κερδίζετε αυτήν την εποχή θα κωδικοποιούνται μόνιμα στην επαγγελματική σας καριέρα και σύντομα θα έχετε σημαντικά οφέλη. Ακόμη και αν δεν είναι πάντα εύκολο, οι προσπάθειές σας δεν θα παραμείνουν απαρατήρητες ή χωρίς θετικές συνέπειες. Να είστε έτοιμοι για όμορφες εξελίξεις στην ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr