Δίνει ρέστα η χώρα του Λέοντα σήμερα, μια Παρασκευή φτιαγμένη για ηρωικές ψυχές. Η Σελήνη ξοδεύει όλη τη μέρα της εδώ, στην φλεγόμενη λιονταρίσια επικράτεια λάμποντας και ακκιζόμενη, κάνοντας χαρούλες στον Δία από τον Τοξότη. Το φεγγάρι μπορεί να αχνοφαίνεται και ούτε ακόμα, αλλά μας δονεί προσφέροντας ευκαιρίες να προσεγγίσουμε μεγάλα θέματα με μεγαλειώδεις τρόπους, όλα στο κόκκινο κι όλα στην υπερβολή δηλαδή.

Από την άλλη μεριά η Αφροδίτη από τον Καρκίνο προσεγγίζει θελκτικά τον Άρη, πάλι από τον Λέοντα, και είναι μια στιγμή που το θηλυκό και το αρσενικό αρχέτυπο βρίσκονται στην κορυφή της παθητικότητας και της ενεργητικότητας αντίστοιχα. Καλή στιγμή άρα για να κάνουν νάζια οι γυναίκες και φιγούρα οι άντρες. Δεν είναι κακό – αρκεί να υπάρχει πάντα ένας στόχος, να μην πάνε στον βρόντο τόσο ωραία πράγματα.

Κριός
Έχετε μια δροσερή ανάγκη να τους στείλετε όλους κατά διαβόλου. Έχετε κάνει ήδη πολλά για όλους και περιμένετε υπομονετικά μπας και κανείς φιλοτιμηθεί να ανταποδώσει, αλλά δεν διακρίνετε τελικά καμία τέτοια διάθεση και έχετε αρχίσει και φορτώνετε. Κάντε λίγη υπομονή, φροντίστε εσείς τον εαυτό σας με κάθε δυνατό τρόπο και «νιώστε ευτυχισμένοι στην τοποθεσία για πάρτη μου», γιατί αλλιώς θα πάθετε έκρηξη.

Ταύρος
Με την λατρευτή σας τη Σελήνη να φλέγεται κάνοντας διάφορα ανάρμοστα με τον Δία από τον 8ο καρμικό σας Οίκο της λίμπιντο έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τον ερωτισμό σας και όχι κατ’ ανάγκη σε ένα και μοναδικό πρόσωπο. Καθόλου κακή ιδέα αν είστε αδέσμευτη, μην συζητήσουμε καν πόσο κακή ιδέα αν είστε ήδη σε μια σχέση μόνιμου τύπου…

Δίδυμοι
Είστε στα καρφιά γιατί σας φαίνεται ότι κάτι έρχεται στον ορίζοντά σας, αλλά δεν ξεχωρίζετε αν είναι το καράβι που θα σας πάρει μακριά από το τέλμα, ένα θωρηκτό που έχει έρθει να σας βουλιάξει ή ένα εξωτικό και παράξενο κήτος, σαν το Κράκεν του Λάβκραφτ, που δεν το βλέπει κανείς άλλος παρά μόνο η οργιώδης φαντασία σας. Προσπαθήστε να γειωθείτε λίγο κάνοντας απλές και καθημερινές δουλειές και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μόλις αναδρομήσει ο Ερμής.

Καρκίνος
Θέματα που αφορούν τις μόνιμες σχέσεις σας δέχονται ένα χάδι – από κάπου έρχεται μια βοήθεια, πιθανόν από έναν άνθρωπο που σας αγαπάει αλλά δεν έχει τύχει να το παρατηρήσετε. Γενικά αυτήν τη περίοδο συμβαίνουν μεγάλα πράγματα στην ζωή σας αλλά δεν τα καταλαβαίνετε. Πρέπει να ασκήσετε λίγο την περιφερειακή σας όραση για να μην σας ξεφεύγουν τα ωραία.

Λέων
Η οικογένειά σας μπορεί σήμερα να σας δώσει μεγάλες χαρές και καλά θα κάνει, γιατί από κάπου πρέπει να αντλήσετε χαρά, είστε πολύ στα δύσκολα για πολύ καιρό και ένα λιοντάρι δεν μένει στο κλουβί για πολύ καιρό χωρίς στο τέλος να γίνει έκρηξη. Μην πάθετε έκρηξη, να πάθετε κάτι πιο ήσυχο. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα έχετε βοήθεια από το οικογενειακό πεδίο, μια χαρά.

Παρθένος
Η ζωή σας αυτή τη στιγμή μοιάζει με ένα θορυβώδες και πολλά υποσχόμενο λούνα παρκ. Ανοίγουν πολλά ενδεχόμενα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αλλά όταν κατακάτσει ο κουρνιαχτός θα δείτε ότι πολύ λίγες ήταν οι πραγματικές ευκαιρίες. Δεν πειράζει, το ότι κάτι σας ξεκούνησε από το τέλμα του τελευταίου εξαμήνου είναι θετικό γεγονός έτσι κι αλλιώς.

Ζυγός
Προσέξτε καλά γιατί κινείστε στα επικίνδυνα νερά που αναδεύει λάγνα η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Και γιατί είναι επικίνδυνη η κατάσταση; Γιατί ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που απαιτεί απόλυτη πίστη οπότε σας πιάνουν τέτοιες πρωτόγνωρες τάσεις και τάζετε λαγούς και μονογαμικά πετραχήλια. Μετά η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα, η απότομη λάμψη θα σας ξυπνήσει και θα έχετε γύρω σας θύματα που νομίζουν ότι σοβαρολογείτε όταν λέτε «σ’ αγαπώ». Δεν σοβαρολογείτε. Μην παριστάνετε ότι σοβαρολογείτε.

Σκορπιός
Ο Άρης είναι έτσι κι αλλιώς βασικός σας κυβερνήτης και καθώς δονείται από την Αφροδίτη στον φιλικό σας Καρκίνο σας ανοίγει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, αλλά σας κάνει καλό και στα επαγγελματικά σας. Κάπως πιο εύκολα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους γύρω σας, κάπως καταλαγιάζει ο θυμός και κάπως μπορείτε να δείξετε την γοητευτική και σαγηνευτική σας πλευρά προς πάσα κατεύθυνση.

Τοξότης
Με τον Δία να δέχεται την ερωτική επιδρομή της Σελήνης είστε έτοιμοι να πέσετε σε περιπέτειες αξιόλογες, σε καλοκαιρινούς έρωτες με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Παρατηρείστε ότι υπάρχει ένας πληθυντικός, τα άστρα μιλάνε για έρωτες και όχι για έρωτα. Είστε σε αναζήτηση πολλαπλών εμπειριών, για να μην πω ότι έχετε βγει κυνήγι κι όποιον πάρουν τα σκάγια…

Αιγόκερως
Έχετε κάπως την αίσθηση ότι το ρετιρέ της πολυκατοικίας σας κάνει πάρτι, έχει καλέσει όλη τη γειτονιά κι εσάς κανείς δεν σας έχει πει τίποτα. Νιώθετε ότι για κάποιον λόγο πρέπει να περιμένετε σε μια άχαρη γωνιά να σας φωνάξουν τα άλλα παιδάκια να παίξετε κι αυτά δεν σας φωνάζουν τα σκασμένα. Βγείτε θαρρετά μπροστά και πάρτε τη θέση που σας αναλογεί στη γιορτή με το έτσι θέλω. Αυτό να κάνετε.

Υδροχόος
Είστε σε μια κατάσταση που απαιτεί σύνεση. Οι διάφορες υποχρεώσεις σας είναι πιεστικές αλλά αρνείστε να το δείτε, θέλετε να κάνετε κι εσείς λίγο διακοπές, ακόμα κι αν δεν έχετε καν άδεια. Φροντίστε να κρατήσετε μια λογική σειρά σε όλους τους τομείς της ζωής σας και μην τα φορτώνετε στον κόκορα γιατί θα αρχίσει να σκούζει και να ενοχλεί.

Ιχθείς
Έχετε την διάθεση να παίξετε και να βγείτε από την ζώνη άνεσής σας. Καλό αυτό, αρκεί να μην βγείτε από την ζώνη ασφαλείας, ειδικά αν κινείστε σε ψυχολογικούς δρόμους με πολλές λακκούβες και παρτές στροφές… Κάποιοι άνθρωποι που σας γοητεύουν θα αποδειχθούν πειρασμοί από αυτούς τους παραδοσιακούς, που φέρνουν μπελάδες.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr