Η Σελήνη βυθίζεται στην ενέργεια ενός επερχόμενου εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, καθώς η ίδια θα διανύει τα μεστωμένα και διακεκαυμένα χωράφια της Παρθένου. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμεύσει για να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά μας σε νέες ιδέες και νέους τρόπους συσχετισμού τόσο με τους γύρω μας όσο και με τον εαυτό μας.

Το μέγα θέμα είναι ο μικρός Ερμής βέβαια. Ο οποίος σήμερα είναι στάσιμος, καθώς σύντομα θα βγει ανάδρομος, και μας κάνει να νιώθουμε ακριβώς όπως όταν σταματάει απότομα ένα όχημα που τρέχει, είμαστε έτοιμοι να παραπατήσουμε και να πάθουμε ναυτία ταυτόχρονα. Ειδικά σήμερα οι μεγάλες αποφάσεις πρέπει να περιμένουν, ο Ερμής είναι σε κατάσταση έλλειψης ενέργειας και το μυαλό μας χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνηθίσει την έλλειψη βαρύτητας και την απότομη μεταστροφή πορείας.

Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής μας αρέσει πολύ και παρακαλώ να μην αφεθείτε σε δεισιδαιμονίες, ίσα – ίσα που χαρίζει ευκαιρίες υψηλού επιπέδου. Αλλά θα έχουμε χρόνο να τον ξομπλιάσουμε αργότερα.

Κριός
Η δημιουργικότητά σας, οι κοινωνικές σας επαφές αλλά και ο ερωτισμός σας αποκτούν έναν κάπως vintage χαρακτήρα. Με τον Ερμή σε στάση νιώθετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας αλλά και να συνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν. Αυτή η τάση θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες, τώρα η διάθεσή σας είναι τύπου «βρε μπας και εκείνος ο πρώην τελικά χώρισε με εκείνη τη σιχαμένη» - αλλά χωρίς να στέλνετε μήνυμα ή να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

Ταύρος
Όλες οι ενέργειές σας συγκλίνουν στο να θεραπεύσετε τραύματα και πληγές στις σχέσεις με ανθρώπους που αγαπάτε. Ενδεχομένως αυτή σας η ανάγκη να ξενίζει κάποιους που θεωρούν ότι είστε πολύ υποχωρητικοί, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Σε κάθε περίπτωση ο στάσιμος Ερμής στον Λέοντα προσφέρει μια ευκαιρία για να εκτιμήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με ανθρώπους και δομές του στενού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι
Μην παραξενευτείτε αν άνθρωποι εξαφανισμένοι ή χαμένοι κάνουν την εμφάνισή τους πάλι στον φιλικό σας κύκλο. Επίσης μην παραξενευτείτε αν αρχίσετε να έχετε πολύ συγκεκριμένα προορατικά όνειρα και αν η διαίσθησή σας λειτουργεί καλύτερα κι από GPS. Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας έχει πολλά καλούδια στο ντεμοντέ καλάθι του να σας χαρίσει, κάντε λίγο χώρο στην ψυχή σας για να τα στοιβάξετε.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη να γλυκοκοιτάζει τον Ουρανό και την Σελήνη να κινείται στον φιλικό σας χώρο της Παρθένου, τουλάχιστον ξεκαθαρίζουν κάποια προβλήματα που αφορούν και εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί κάποια νέα που φτάνουν σ’ εσάς να μην είναι ακριβώς χαρμόσυνα, αλλά νιώθετε ότι όλα μπορείτε να τα παλέψετε, όλα είναι μαχητά.

Λέων
Χύμα, τσουβαλάτα, κάπως βαριά κι ασήκωτα θα είναι σήμερα όλα σας τα ζητήματα. Ίσως ο Ερμής για τα υπόλοιπα ζώδια να αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία, για εσάς αντιπροσωπεύει μια υστερία. Είναι πολύ πιθανόν θέματα που άνοιξαν κάποια στιγμή τον περασμένο Ιανουάριο να ανοίξουν πάλι και να αποφασίσετε ότι έχετε κάνει υποχωρήσεις που δεν τις θέλατε, κάτω από το κράτος ενός συναισθηματικού εκβιασμού. Ε, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο όσοι διέπραξαν τον εκβιασμό θα καταλάβουν τι είναι λιονταρίσιος βρυχηθμός.

Παρθένος
Η Σελήνη περνώντας γλυκά στο ζώδιό σας και δίνοντας δυναμική στον Ουρανό από τον φιλικό σας Ταύρο θα σας κάνει να νιώσετε ότι πιθανόν οι ιδέες σας – όσο κι αν σε κάποιους φαίνονται τρελές, έχουν γερές βάσεις. Ταυτόχρονα η στάση του κυβερνήτη σας του Ερμή στον 12ο Οίκο σας των καρμικών μυστικών, πιθανόν να ανοίξει τα σεντούκια κάποιων αποκαλύψεων που θα σας αφήσουν σύντομα με το στόμα ανοιχτό.

Ζυγός
Η ερασμία Αφροδίτη πάλι κάνει τα τρελά της με τον άλλο κυβερνήτη σας, τον Ουρανό και πάλι θα νιώσετε ότι κάθε φορά που νομίζετε πως συναισθηματικά έχετε πιάσει στεριά δεν είναι παρά κινούμενη άμμος. Χώρια που ο έτερος κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βγαίνει στάσιμος και σας δίνει την αίσθηση ότι πρέπει επειγόντως να επιστρέψετε σε παλιές αγάπες γιατί για εσάς καλύτερα να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας με όλες τις κάρτες παρά να αφήσετε μια ευκαιρία για να αποπλανήσετε κάποιον που παλιά σας ξέφυγε.

Σκορπιός
Είστε σε μια φάση που μάλλον χάνετε τον μπούσουλα των προσωπικών σας συναισθημάτων. Δεν ξέρετε ποια ρότα να κρατήσετε, και φυσικά υπεύθυνος για αυτό είναι ο Ερμής – σιγά μην παραδεχτώ εγώ ότι είστε εσείς υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και να μπω στα μαύρα κατάστιχα των Σκορπιών. Διαλέξτε κάπως μια συμπεριφορά που να βολεύει εσάς, το «κρύο – ζεστό» δεν μπερδεύει απλά τους άλλους, κάνει ζημιά κυρίως στην δική σας ψυχή.

Τοξότης
Ο φιλικός σας Λέων που φιλοξένει τον στάσιμο Ερμή έχει να σας προσφέρει κάποιες έξτρα γνώσεις σήμερα. Είναι πιθανόν να νιώσετε ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορούν να διευθετηθούν με πιο έξυπνο τρόπο ή ότι κάποιοι άνθρωποι που τους θέλετε στο πλευρό σας όχι μόνον βλέπουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους εκεί ακριβώς, δηλαδή στο πλάι σας, αλλά θέλουν να σας προσφέρουν και ουσιαστική συμπαράσταση.

Αιγόκερως
Ο Ερμής τυχαίνει να είναι ένας από τους τρεις κυβερνήτες σας και ο Λέων τυχαίνει να είναι για εσάς καρμικό ζώδιο. Οπότε το γεγονός ότι ο Ερμής βγαίνει στάσιμος στον Λέοντα – και σε λίγο θα βγει και ανάδρομος, βέβαια – είναι για εσάς η ευκαιρία να αποφύγετε λάθη ή να εκτιμήσετε καλύτερα την στάση σας απέναντι σε ανθρώπους που υποσχέθηκαν πολλά και δεν σας έδωσαν τίποτα.

Υδροχόος
Ο Ουρανός σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη και ο Ερμής σε στάση στον πολικό σας Λέοντα, άρα στον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, είναι στην ουσία αντιφατικές επιρροές. Σαν να έχετε ένα καράβι δεμένο με πολλά σκοινιά, που το φυσάει όμως άνεμος ταξιδευτής και θέλει όλα να τα σπάσει και να ξανοιχτεί. Κάντε λίγη υπομονή, δεν έχει έρθει η στιγμή να λάμψετε με όλη σας τη δύναμη, θα έρθει βέβαια, αλλά όχι ακόμα.

Ιχθείς
Η Σελήνη στην πολική σας Παρθένο σας κάνει να νιώθετε τσιμπηματάκια στην καρδιά – ίσως και για κάποιο άτομο που είχε και παλιά παίξει ρόλο στη ζωή σας. Να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε κάποιες παλιές αγάπες ή κάποιους παλιούς φίλους που θα γεμίσουν την καρδιά σας νοσταλγία. Καθόλου δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε ένα τεράστιο πλέγμα συμπτώσεων που να ενώσει τα βήματα σας με μαγικό τρόπο με αυτά ανθρώπων που τους θεωρούσατε σβησμένους από το πεπρωμένο σας.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr