Αντιφατική ημέρα, παράξενες επιρροές, η εβδομάδα ξεκινάει με προκλήσεις και προσκλήσεις. Από τη μια ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και θα μείνει έτσι μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Δεν φτάνει αυτό, κάνει και τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο αυξάνοντας πραγματικούς και ψεύτικους φόβους.

Από την άλλη μεριά ο ανάδρομος Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα, την ίδια στιγμή που και η χαμηλοβλεπούσα Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βγούμε από το καβούκι μας, αναζητώντας ευκαιρίες για αγκαλιές και λεπταίσθητα χάδια.

Κοντολογίς ο ουράνιος θόλος απλώνει την πραμάτεια του από δώρα και αντίδωρα και μένει σ’ εμάς να διαλέξουμε τι θα μας τραβήξει το μάτι.

Κριός
Με τον Άρη να ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή έχετε όλη την καλή διάθεση να σούρετε τα εξ αμάξης σε ανθρώπους που για καιρό τους έχετε ανεχτεί σε συμπεριφορές και λάθη. Να μαζέψετε λίγο τα νεύρα σας όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί έχει ζέστη κι εσείς όταν παθαίνετε έκρηξη είναι κάλλιο να πάθει έκρηξη πυρηνικός σταθμός…
Ταύρος
Επειδή ο Ουρανός από το ζώδιο σας γλυκοκοιτάζει την Αφροδίτη από τον Καρκίνο η καρδιά σας μελώνει και ηρεμεί. Αν είστε σε διαδικασία φλερτ πολύ ζηλεύουμε το αντικείμενο του πόθου σας που απολαμβάνει τέτοια πνευματική ενέργεια και κατακτητική διάθεση εκ μέρους σας…
Δίδυμοι
Καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σας θα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους πώς παίρνει φωτιά ένα Δίδυμο ον, με διπλή ένταση. Φίλοι και συνεργάτες και αδέρφια αναγνωρίζουν επάνω σας μια πρωτόγνωρη δύναμη κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό.
Καρκίνος
Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και η καλή του σχέση με τον ανάδρομο Ερμή δίνει τόπο στην οργή και καταλαγιάζει πολλές εντάσεις στις μόνιμες και διαρκείς σχέσεις σας. Αν υπάρχουν κάποια περιουσιακά θέματα που σας ταλανίζουν μπορείτε σήμερα να τα λύσετε με αποφασιστικότητα.
Λέων
Πάλι στο προσκήνιο; Δεν βαρεθήκατε; Ο ανάδρομος Ερμής κάνοντας σύνοδο κορυφής με τον Άρη στο ζώδιό σας θα σας προτρέψει να ξεκαθαρίσετε σε όλους τα όριά σας. Καλό αυτό, αλλά εσείς τα ξέρετε αυτά τα άτιμα τα όρια; Γιατί παλινδρομείτε από την απόλυτη θυσία στο ζαμάνφου με τεράστια ευκολία…
Παρθένος
Όλο σας το παρελθόν, πάλι θα το πούμε, είναι σε έξαρση. Άνθρωποι που σας πόνεσαν κάποτε έρχονται κοντά σας αν όχι γονυπετείς, τουλάχιστον με πολύ κατεβασμένα τα αυτιά, σε στάση μισής υποταγής. Να είστε έτοιμοι να δείξετε σώφρονα μεγαλοθυμία, να φανείτε ανώτεροι.
Ζυγός
Η Αφροδίτη σήμερα ολοκληρώνει το εξάγωνό της με τον Ουρανό από τον Ταύρο και είστε έτοιμοι να πείτε μεγάλα I do και καλά θα κάνετε. Κάποιες σχέσεις σας έχουν ωριμάσει και είναι καιρός να ωριμάσετε κι εσείς και να αποδεχθείτε ότι έχετε ανάγκες που καλύπτονται μόνο μέσω μιας μόνιμης και διαρκούς δέσμευσης. Άντε, με το καλό.
Σκορπιός
Κι όπως ο Άρης θα πλευρίσει τον ανάδρομο Ερμή η ψυχή σας παίρνει φωτιά σε θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο. Είστε λίγο αψίκοροι σήμερα, λίγο έχετε το ζωνάρι σας λυμένο για καυγά και προσοχή μην το πατήσετε οι ίδιοι. Ειδικά αν έχετε ιεραρχικές σχέσεις στο εργασιακό πεδίο να είστε ευγενείς και προσηνείς και άλλα τέτοια παλιομοδίτικα.
Τοξότης
Είναι μια όμορφη αι δυναμική ημέρα, και πόσο την έχετε ανάγκη ένας θεός το ξέρει. Η επαγγελματική σας άνοδος σας απασχολεί πολύ και παίρνετε θετικά μηνύματα ακόμα κι αν δεν έχουν τελείως ξεκαθαρίσει το οικονομικό κομμάτι και αυτό της μονιμότητας. Καλή μέρα για να δείτε ανθρώπους που αγαπάτε, σας αγαπούν κι αυτοί αλλά για κάποιος λόγους άσχετους έχετε χαθεί.
Αιγόκερως
Πάρτε λίγο τα πάνω σας… Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα θα σας δώσει την απαραίτητη φλόγα για να κάνετε εξομολογήσεις που να ραγίσουν τσιμέντα και παραδοσιακά καντούνια. Μη φοβηθείτε τίποτα, σιγά μην εκτεθείτε δηλαδή επειδή θα κάνετε μια ερωτική παραδοχή…
Υδροχόος
Ο μέγας Ουρανός ο επαναστάτης, ο κυβερνήτης σας, λίγο στομώνει το σπαθί του γιατί του ψιθυρίζει γλυκόλογα η Αφροδίτη. Πανέμορφη στιγμή για να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική ή για να πάρετε απόφαση να μονιμοποιήσετε μια δέσμευση που δεν σας φαίνεται πια τόσο στενός κορσές.
Ιχθείς
Είναι όμορφη η σημερινή ημέρα για όλα τα ζώδια. Ίσως να νιώσετε κάπως αμήχανα με την τρέλα που θα βλέπετε να έχει κυριεύσει τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά η Αφροδίτη από τον φιλικό σας Καρκίνο θα σας βάλει κι εσάς στο παιχνίδι της σαγήνης, είτε το θέλετε είτε όχι. Κοιτάξτε να το θέλετε, αφού δεν μπορείτε να το αποφύγετε.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr