Σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Άρη, μην βιάζεστε…

Στις 08/07 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής με το που ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα συναντηθούν για 2η φορά με τον πλανήτη της δράσης Άρη σε όψη συνόδου αυτή τη φορά στο ζώδιο του Λέοντα(4ο 26’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη συνόδου στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την ενεργητικότητα , θα μας βοηθήσει να βρίσκουμε γρήγορες λύσεις, να είμαστε αποτελεσματικοί, ενώ μπορούμε να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας κάνοντας μαστορέματα, παράλληλα όμως είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους, καθώς θα υπάρχουν στιγμές που θα αισθανόμαστε ότι δεν μας καταλαβαίνουν, είτε γιατί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μας.

Γι’ αυτό καλό θα είναι κάτω από την επιρροή της όψης να προσέχουμε ιδιαίτερα τα σχόλια μας γιατί είναι πιθανό είτε να παρασυρθούμε και να πούμε πράγματα που δεν πρέπει, είτε γιατί μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί απέναντι στους άλλους.

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν οδηγούμε ή όταν χρησιμοποιούμε αιχμηρά αντικείμενα γιατί θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικούς τρόπους για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί στο βωμό της ειλικρίνειας είναι πιθανό τα σχόλια που θα κάνετε στα αγαπημένα πρόσωπα να είναι περισσότερο καυστικά από ότι μπορούν να αντέξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσουν να ξαναδείτε τα θέματα που αφορούν το ακίνητο σας, ενώ δεν αποκλείεται κάτω από την επιρροή της όψης να ανέβουν λιγάκι οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και στα οικεία σας πρόσωπα καθώς νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ο οποίος σήμερα ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει την βιασύνη και την ανυπομονησία σας με αποτέλεσμα είτε να σας παρασύρει σε βιαστικά συμπεράσματα, είτε να σας κάνει επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στα έξοδα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα , από την μια πλευρά είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις σε μια οικονομική συνεργασία, ενώ από την άλλη πλευρά σε αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα δυναμικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής , ο οποίος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ωθήσει να ξαναδείτε πια από τα σχέδια σας μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή και ποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει ιδιαίτερα δυναμική την παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο, ωστόσο, είναι πιθανό εξαιτίας του ενθουσιασμού σας να σας παρασύρει και να αξιολογήσετε με λάθος τρόπο ορισμένους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας και οι οποίες θα φαίνονται ότι πηγαίνουν καλά , το πιθανότερο είναι να μην καταλήξουν σε οριστικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να ανατρέψει τα σχέδια σας και να χρειαστεί να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι για λίγο αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας συνεργασίες ασχολείστε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε μια οικονομική συνεργασία, λίγο πριν αυτή ξεκινήσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/ της συντρόφου σας, γιατί τα σχόλια σας θα τον /την φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα απαιτητική είναι η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες απαιτούν από εσάς ένα ιδιαίτερο δυναμισμό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μερικές προστριβές με τους συναδέλφους σας. Ψυχραιμία!!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv

Tags: