Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα του καλοκαιριού, είναι όμως μια ευκαιρία να δούμε με ειλικρίνεια τις ανάγκες μας, και αυτό δεν είναι λίγο. Μια πολύ δυναμική σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο μας κάνει να έχουμε το ξίφος έξω από το θηκάρι σε ζητήματα περιουσιακά, σε ζητήματα ιδιοκτησίας.

Προσέξτε όμως πόση ενέργεια θα βάλετε σε αυτά τα θέματα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε την παλιά ρήση που λέει πως ότι έχουμε μας έχει.

Ας ελευθερώσουμε λίγο το μυαλό μας από την βαριά ύλη, μας κρατάει δέσμιους.
Ο Άρης, προκειμένου να μας βοηθήσει, δημιουργεί μια αρμονική σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Χείρωνα από τον Κριό. Μήπως έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσετε εκείνη την θεραπεία που μοιάζει εξωτική αλλά υπόσχεται θαύματα που τα πιστεύετε;

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κόψετε το κάπνισμα, να αρχίσετε μια καλύτερη διατροφή; Κι ακόμα περισσότερο, μήπως έχει έρθει η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας για αυτό που είναι, με όλα του τα τραύματα και όλα του τα λάθη; Δεν είναι κακή ιδέα, σκεφτείτε το…

Κριός
Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη να είναι πολύ ενεργός, και με τον ανάδρομο Χείρωνα ακριβώς από το ζώδιο σας να βάζει φωτιά στις εσωτερικές σας αναζητήσεις, είστε από τους τυχερούς της ημέρας. Το μήνυμα που σας στέλνει η ψυχή σας είναι σαφές και καθαρό: όχι άλλες προστριβές για θέματα που αφορούν τα μικρά και υλικά ζητήματα. Επικεντρωθείτε στην αποστολή σας που σας καλεί.
Ταύρος
Ο Ουρανός από το ζώδιο σας θα σας φέρει κάποια προβλήματα, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Καλό είναι να μην έχετε νεύρα, αρκετά φορτωμένοι θα είναι οι άλλοι γύρω σας, οπότε καλείστε να γίνετε η φωνή της λογικής, ακόμα κι αν δεν μπορείτε. Είστε σε τεταμένο σκοινί, προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία σας.
Δίδυμοι
Είναι μια μέρα δύσκολη, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις από το παρελθόν. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες σας, μιας και όλοι θα απαιτούν ένα κομμάτι από την ψυχή σας. Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι σας κάνει να νιώσετε καλά, στα μικρά και καθημερινά δώρα που έχει η ζωή να σας δώσει.
Καρκίνος
Όλα τα ζητήματα που αφορούν μόνιμες σχέσεις και περιουσιακά στοιχεία θα σας κάνουν σήμερα να θυμώσετε ενδεχομένως. Όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το ξέρετε πολύ καλύτερα από όλους ότι η ύλη είναι μια αυταπάτη, μην το ξεχνάτε. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά διεκδικητικοί.
Λέων
Ο πολεμοχαρής Άρης από την μία σας δυσκολεύει στην δουλειά σας, από την άλλη σας σπρώχνει σε προσωπικές θυσίες, ειδικά για ανθρώπους που έχουν σημαίνουσα θέση στην ζωή σας εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίστε να κρατήσετε την ηρεμία σας, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.
Παρθένος
Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες αποκαλύψεις σε θέματα που αφορούν τους φίλους σας ή κάποια συγγενικά σας πρόσωπα. Καλό είναι να έχετε γενικά ένα φίλτρο διακριτικότητας, ακόμα κι αν ακούσετε παράλογα ή σοκαριστικά πράγματα. Είναι μια μέρα με μεγάλες δονήσεις και πρέπει να είστε όσο πιο συγκρατημένοι γίνεται.
Ζυγός
Καλά και κακά νέα έρχονται κατά πάνω σας με ορμή. Είστε λίγο αφηρημένοι, πιθανόν το μυαλό σας να αιθεροβατεί. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να μη χρειαστείτε κανένα μπουκαλάκι αιθέρα για να σας συνεφέρουν, επειδή θα πέσετε από τα πόδια σας γιατί έχετε ξεχάσει να φάτε ή γιατί σκοντάψατε σε μια κολώνα που ποτέ δεν ξέρατε ότι είναι έξω ακριβώς από το σπίτι σας…
Σκορπιός
Με την Σελήνη να είναι και σήμερα στο ζώδιό σας πρέπει να ξέρετε ότι ένας υπερβάλλων συναισθηματισμός είναι εντός προγράμματος. Ταυτόχρονα ο Άρης που δονείται παντιοτρόπως σας κάνει να νιώθετε το αίμα σας να βράζει. Κατεβάστε το από την φωτιά γιατί θα αρπάξει. Κι αν το αίμα σας αρπάξει, τίποτα δεν σας προστατεύει. Προσοχή σε αυτό που λέμε κακή στιγμή, σήμερα ίσως να είστε λίγο άτυχοι.
Τοξότης
Είναι μια μέρα φτιαγμένη για να κάνετε απολογισμούς και να χαράξετε την πορεία σας για το μέλλον, όχι όμως για να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις. Ίσως να αισθάνεστε το παρελθόν να σας τραβάει από το μανίκι, ίσως να σας λείπουν άνθρωποι οι οποίοι είναι αδύνατον να βρεθούν κοντά σας. Η νοσταλγία γενικά είναι πολύ αυξημένη και θα σας ταλαιπωρήσει.
Αιγόκερως
Επιτέλους μπορείτε να ξεκουραστείτε κάπως, να ησυχάσει η ψυχή σας. Θέματα που σας πίεσαν για καιρό, κυρίως συναισθηματικής υφής, μοιάζουν να καταλαγιάζουν. Κατά κύριο λόγο οι αλλαγές έρχονται από μέσα σας, εσείς είστε που αποφασίζετε να χαρείτε λίγο την ημέρα ακόμα κι αν οι συνθήκες απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές.
Υδροχόος
Ο Ουρανός ξιφουλκεί ενάντια στον Άρη και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τόσο τον οικονομικό τομέα όσο και αυτόν των φίλων σας και των συγγενών σας. Να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες και ίσως να αισθανθείτε πως το σώμα σας δεν έχει άλλες αντοχές, δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας όταν οι ρυθμοί είναι εξωφρενικοί πια.
Ιχθείς
Ίσως να πρέπει να καθορίσετε από την αρχή τις προτεραιότητές σας σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα περιουσιακά. Αλαφρώστε λίγο την σκέψη σας δεν είμαστε αυτά που έχουμε και αν υπάρχει κάποια αναποδιά σε ζητήματα υλικών αποκτημάτων, δείτε την σαν μια ευκαιρία για να διευρύνετε την αντίληψή σας για το τι είναι ουσιώδες σε αυτήν την ζωή…

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

forwoman.gr