Σαν ένα φλεγόμενο βέλος η ψυχή μας θα εξακοντιστεί από το βάθος της ύπαρξης ως τα ουράνια – καθώς η Σελήνη θα περάσει από τον βαθιά μαγνητικό Σκορπιό στον στοχοθέτη των ονείρων Τοξότη. Η μέρα θα είναι κάπως υπνωτική και υπνωτισμένη, μιας και ο ανάδρομος Ποσειδώνας κινείται με μια παράδοξη οικειότητα προς τον ανάδρομο Ερμή.

Η προσέγγιση του βαθέως ονειρικού πεδίου που είναι ο Ποσειδώνας με την γέφυρα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα που είναι ο Ερμής, και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, θα φέρει πολλά οράματα αλλά και παροράματα. Επίσης θα φέρει μια αίσθηση ότι όλα είναι στημένα και φτιαχτά και ψεύτικα και θεατρικά και ότι η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Και δεν είναι;

Κριός
Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες, κάτι που έχει ακόμα πιο θετικό αντίκτυπο. Μπορεί να προκληθούν από τις δικές σας πρωτοβουλίες ή μπορεί να οφείλονται σε εξωτερικούς λόγους, όπως η ανάδειξη μιας ξαφνικής ευκαιρίας για την επίλυση θεμάτων ιδιοκτησίας, ή η απόκτηση περισσότερης ηθικής ή οικονομικής υποστήριξης από συγγενείς και στενούς φίλους.
Ταύρος
Η κοινωνική σας δραστηριότητα συνεχίζει να αυξάνεται, εστιάζετε ολοένα και περισσότερο στην ικανότητα να διαπραγματευτείτε τα ενδιαφέροντά σας, να δημιουργήσετε ή να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να αποκαλύψει ξαφνικές νέες και καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης αυτή την στιγμή. Κάποιες εκπληκτικές ειδήσεις και προτάσεις δεν αποκλείονται, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της δικής σας φιλοδοξίας
Δίδυμοι
Η οικονομική ασφάλεια ή η προστασία των συμφερόντων σας σε πολλά διαφορετικά επίπεδα κλιμακώνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτή την στιγμή, μπορείτε να δείτε ξαφνικές και γρήγορες ευκαιρίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον εργασιακό τομέα. Φυσικά το μυαλό σας εξακολουθεί να θέλει να συντονιστεί με την καρδιά σας περισσότερο, παρά με τα συμφέροντά σας.
Καρκίνος
Μερικές εκπλήξεις από τους φίλους σας δεν αποκλείονται, η κοινότητα στην οποία βρίσκεστε μπορεί να σας εμπνεύσει, να αποκαλύψει νέες ευκαιρίες, να δημιουργήσει ξαφνικές και πρόσθετες προοπτικές ανάπτυξης, υποστήριξης, ενδιαφέρουσες προτάσεις, ειδήσεις, ανθρώπους που είναι δημιουργικοί και σας επηρεάζουν, αν τα χρειάζεστε ... Εντούτοις, ίσως εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε μια πραγματική ή εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και σε αυτό που απαιτούν οι άλλοι από εσάς γενικότερα.
Λέων
Βρίσκεστε σε μια περίοδο σοβαρής επανεκτίμησης όλης της πραγματικότητάς σας που μπορεί να σας βάλει σε ένα σταυροδρόμι ζωής πολύ ενδιαφέρον. Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά να παρακολουθείτε τις τάσεις, ώστε να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες, μερικές από τις οποίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά στο δρόμο σας, όχι τυχαία, αλλά ως αποτέλεσμα προηγούμενων ενεργειών σας.
Παρθένος
Μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε. Η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους που θα ανακαλύψετε μακριά από σας θα γίνει καθοδηγητής της έμπνευσης, των επιλογών, των ευκαιριών προαγωγής - κυριολεκτικά ή με μια γενικότερη έννοια. Είναι σημαντικό να επιβάλλετε τον εαυτό σας σε μια ομάδα, αυτό μπορεί να προκύψει από τις αυξανόμενες φιλοδοξίες σας, από την ανάγκη αντιμετώπισης του αυξημένου ανταγωνισμού ή απλά για να παίξετε.
Ζυγός
Είναι σκόπιμο να είστε όσο το δυνατόν πιο προορατικοί, οι ενέργειές σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια σημαντική ανακάλυψη σε βασικά ζητήματα, μπορείτε να μετατρέψετε προκλήσεις προς όφελός σας και οποιαδήποτε από αυτές τις πιο θετικές αναπτυξιακές προοπτικές, τις επιλογές που έρχονται - μπορεί να γίνει έκπληξη στο δρόμο σας. Να είστε ανοικτοί σε μια πρόταση ή υποστήριξη από σημαντικούς ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν.
Σκορπιός
Είναι σημαντικό για σας να υποστηρίξετε τη γνώμη σας, να αγωνιστείτε για τη φήμη και τα συμφέροντά σας, καθώς και για τις ήδη αποκτηθείσες θέσεις σας . Σε αυτή τη διαδικασία και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενεργοποιούνται πρωτοφανείς νέες ευκαιρίες από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε, που συνδέονται με την προώθηση της ζωής σας με μια ευρύτερη έννοια και ως συνέπεια της υποστήριξης ανθρώπων που σας αγαπούν.
Τοξότης
Βρίσκεστε σε μια περίοδο μετασχηματισμού, υπάρχει πολλή πάθος στην καρδιά σας και αυτό μπορεί να σας παρακινήσει να αλλάξετε ριζικά την προσέγγισή σας, τις προτεραιότητές σας και σε αυτό το στάδιο θα θεωρηθεί αυτή η μεταλλαγή θετική, εμπλουτιστική των εμπειριών σας - κυριολεκτικά ή με μια γενικότερη έννοια. Η καθημερινή σας ζωή είναι πολύ ταραχώδης, μπορεί να υπάρξουν και άλλες, εκπληκτικές δεσμεύσεις και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι θετικές.
Αιγόκερως
Μερικοί από εσάς μπορεί να έχουν μια ξαφνική ευκαιρία για μια προώθηση, επιλογές για επαγγελματική ανάπτυξη, κάποιο είδος χρήσιμης υποστήριξης. Στην πραγματικότητα, η στήριξη που θα λάβετε θα επηρεάσει σημαντικά την υλική σας κατάσταση και θα γεμίσει κάποια κενά που υπάρχουν όχι μόνον σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό πεδίο.
Υδροχόος
Τα έξοδα σας εξακολουθούν να είναι αρκετά, αλλά μπορείτε να επενδύσετε σε αγαπημένους σας, ή στην ψυχαγωγία, που θα σας ξεφορτώσει από την πολυάσχολη καθημερινή ζωή. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν και ορισμένες απώλειες πόρων ως αποτέλεσμα παραπλανητικής επιρροής κάποιων κακόβουλων ανθρώπων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, να προσέχετε τα συμφέροντά σας, να μην αναλαμβάνετε οικονομικούς κινδύνους και να προσέχετε τις δυσμενείς επιρροές...
Ιχθείς
Είστε οι τιμώμενοι του ανάδρομου Ποσειδώνα. Η ζωή σας μπορεί να φαίνεται λιγότερο πραγματική από ό,τι συνήθως και ίσως να θελήσετε να ονειρευτείτε με ανοιχτά τα μάτια. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Να ονειρευτείτε όμως με θάρρος, να θελήσετε πολλά και όμορφα όνειρα που θα περιλαμβάνουν και το καλό άλλων ανθρώπων, όσο περισσότερων τόσο το καλύτερο.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php