Ένα «όλα ή τίποτα» η ζωή μας σήμερα, ένα βαθύ χαντάκωμα στην παρόρμηση για τέλος… Αυτό όπως καταλαβαίνουμε έχει την καλή του και την κακή του πλευρά. Η Σελήνη από τον Τοξότη ευθυγραμμίζεται με τον Δία και μας κάνει να επεκτείνουμε τα ψυχικά μας όρια, να αγκαλιάσουμε όλη την εικόνα του μικρού – τεράστιου – σύμπαντος. Από την άλλη μεριά ο Ήλιος εκτελεί την ετήσια αντίθεσή του με τον Πλούτωνα που στις μέρες μας τις τόσο καρμικές γίνεται στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου.

Αυτή η αντίθεση μοιάζει λίγο με σπαγγέτι γουέστερν, ο Κλιντ Ίστγουντ/Ήλιος φεγγοβολάει την ξανθότητά του μέσα ενώ ο Ντεσπεράντο/ Πλούτωνας ετοιμάζεται να βγάλει το εξάσφαιρο με τις 13 σφαίρες… Πάντα ο Ήλιος την γλιτώνει, δεν φοβόμαστε.

Απολαύστε μια αίσθηση κινδύνου που θα υπάρχει διάχυτη, έτσι κι αλλιώς γι’ αυτόν τον καρμικό κίνδυνο είναι που κατεβαίνουμε και ξανακατεβαίνουμε τα σκαλιά προς την ύλη, μην τον αποφύγουμε.

Κριός
Η μέρα είναι φτιαγμένη από μπαρούτι αλεσμένο χοντρά κι εσάς αυτό σας αρέσει. Είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις που θα αφήσουν τους άλλους άφωνους, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Όσο κι αν βυθίζεστε στις υποχρεώσεις το αθέατο μέρος της σκέψης σας, το κρυφό, δουλεύει προς την πλευρά της απελευθέρωσής σας, ειδικά σε εργασιακά θέματα και σε θέματα οικογένειας.
Ταύρος
Οι φίλοι σας μπορούν να γίνουν η αιτία που θα βγείτε σε μια περιπέτεια με σκοτεινά αλλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Με κάποιον μαγικό τρόπο μπορεί να παρασυρθείτε σε συμπεριφορές που δεν τις συνηθίζετε, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε πως κακώς τόσα χρόνια, ίσως κι όλη σας την ζωή, ήσασταν άτολμοι.
Δίδυμοι
Η επέκταση των ορίων της ψυχής σας είναι ένα σαφές δεδομένο. Σήμερα θα το αντιληφθείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια. Έχει έρθει ο καλός καιρός που θα σπάσετε αχρείαστα όρια και θα μεταθέσετε τους φράχτες της καρδιάς σας εκατοντάδες μίλια πέρα από το συνηθισμένο. Μεγαλειώδης διαδικασία, να την παρατηρήσετε κιόλας όπως θα συμβαίνει.
Καρκίνος
Με την Σελήνη στον καρμικό σας Τοξότη να φλερτάρει αδιάντροπα με τον Δία αρχίζουν να χτυπάνε τα τύμπανα του ερωτικού πολέμου. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να έχουν μπει στο προσκήνιο της ζωής σας και έχει έρθει ο καιρός να πετάξετε έστω και προσωρινά το καβούκι σας. Είναι μια όμορφη μέρα για να φλερτάρετε και να αφεθείτε σε περιπέτειες.
Λέων
Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος πραγματοποιεί λοιπόν την ενιαύσια «αντιπολίτευση» στον κάπως μοχθηρό Πλούτωνα. Ο 12ος και ο καρμικός για εσάς 6ος Οίκος δονούνται. Χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας αλλά και να πάρετε σοβαρά την ανάγκη σας να τελειώνετε με αχρείαστες υποχρεώσεις που τις έχετε συσσωρεύσει επειδή κάποτε νιώθατε παντοδύναμοι. Δεν είστε. Είστε μεγαλοδύναμοι, ναι, παντοδύναμοι όχι. Ξεφορτώστε γρήγορα τα βάρη, θα σας σπάσουν.
Παρθένος
Η πλανητική συγκυρία καίει κάποιες γωνιές της κοινωνικής σας ζωής. Ίσως κάποιοι άνθρωποι που τους είχατε ψηλά στην εκτίμησή σας να αποδειχθούν κοινοί άνθρωποι ή ακόμα χειρότερα, να αποδειχτούν κάπως ποταποί. Κάντε υπομονή και δείξτε την απαραίτητη ανωτερότητα, χωρίς να βιαστείτε να διαγράψετε επαφές και τηλέφωνα. Καμιά φορά όλοι δείχνουν ένα σκοτάδι που δεν το περιμένουμε, δεν πειράζει.
Ζυγός
Η δουλειά σας θα φανεί να αντιτίθεται στην οικογενειακή σας ευμάρεια. Πρέπει να βρείτε ισορροπίες, αν και αυτό είναι στην ουσία το πιο δύσκολο παιχνίδι για έναν Ζυγό. Είστε σε μια φάση της ζωής σας με μεγάλο οικονομικό άγχος και έχετε γίνει χίλια κομμάτια για να τα καταφέρετε. Όμως και οι άνθρωποί σας θα χρειαστούν την παρουσία σας, μην το παρακάνετε με την δουλειά.
Σκορπιός
Ο εξόριστος του πλανητικού συστήματος αλλά στην ουσία μέγας παίκτης Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, θα αλλάξει τα φώτα του Ήλιου σήμερα, όπως κάνει κάθε χρόνο μια φορά. Είναι η στιγμή που θα ξεκαθαρίσετε για ποιους ανθρώπους θα κάνετε θυσίες και ποιους θα βάλετε στα μαύρα κατάστιχα. Ενδεχομένως κάποιες μόνιμες σχέσεις να αποδειχθούν τελειωμένες ενώ δεν αποκλείονται αποκαλύψεις που σχετίζονται με την περιουσιακή σας κατάσταση.
Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας ο Δίας, αγκαλιά με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να λάμψετε και να επεκτείνετε την σφαίρα επιρροής σας αλλά και την γοητεία σας. Ταυτόχρονα θα είστε γλυκά ευάλωτοι συναισθηματικά, με αυτόν τον τρόπο που κάνει τους άλλους να μην μπορούν να σας αρνηθούν τίποτα…
Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας δονεί το θέμα των σχέσεών σας με έναν παράδοξο τρόπο: ενώ εσείς βυθίζεστε στην πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας, ένας νέος Ήλιος φωτίζει την ζωή σας και απαιτεί την προσοχή σας. Πιθανόν να πρέπει να ξανοιχτείτε σε νέα πέλαγα σχέσεων, αν τα παλιά σας λιμάνια μοιάζουν να μην έχουν πια χώρο για το καράβι των ονείρων σας.
Υδροχόος
Όσα πράγματα έχετε θελήσει να κρύψετε ή να ξεχάσετε από το παρελθόν σας σήμερα θα εγείρουν δικαιώματα στην ζωή σας και το μέλλον σας. Έχει έρθει η ώρα να καθαρίσετε κάτω από το χαλί, εκεί που συσσωρεύατε για καιρό όσα ενοχλητικά σημεία της πραγματικότητας δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να απελευθερωθείτε από αχρείαστα άγχη και ενοχές.
Ιχθείς
Ξανοίγματα σε μεγάλους ομίλους ανθρώπων που για καιρό σας είχαν απασχολήσει θα αρχίσουν να σας φαίνονται άνευ ουσίας. Έχετε την τάση να μειώσετε την ποσότητα των κοινωνικών σας επαφών και αλληλεπιδράσεων για να κερδίσετε σε ποιότητα και βάθος. Όμως αυτή η διαδικασία δεν πρέπει να γίνει βίαια, μην εξαφανιστείτε από προσώπου γη…

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php