Αν σκοπεύετε να κόψετε δρόμο με κάποιον τρόπο και να γλιτώσετε από τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες ή τις όποιες ενοχές, δυστυχώς θα βρεθείτε να χάνετε ολότελα το μονοπάτι και να μπαίνετε σε έναν ψυχολογικό λαβύρινθο δίχως έξοδο.

Τόσο η αντίθεση του Ήλιου στον Πλούτωνα όσο και η προσέγγιση του Δία στον Ήλιο προτείνουν να δείτε την μεγάλη εικόνα αλλά και να την τιμήσετε με γενναίες και μεγάλες αποφάσεις. Είναι μια εξαίρετη μέρα όμως για να βάλετε όρια στον εαυτό σας και τους άλλους, κατά τον ίδιο τρόπο που είναι νόμιμο να μπει μια σήμανση «μην ομιλείτε στον οδηγό».

Χρησιμοποιήστε αυτήν την οριοθέτηση για να μην χάσετε την εστίασή σας. Ο δρόμος θα έχει πολλές στροφές, μην τις πάρετε με την προσοχή σας στραμμένη σε ένα ασήμαντο κουβεντολόι.

Κριός
Δώστε σημασία σε κάθε είδους ψυχολογική λεπτομέρεια θα μπορούσε να φωτίσει το πώς και το γιατί αισθάνεστε δυσαρέσκεια με την ζωή σας. Είναι πιθανόν οι συμπεριφορές που σας ενοχλούν να είναι ένα κάποιο δείγμα μιας γενικότερης δυσαρμονίας στις σχέσεις σας που προσπαθείτε να την αγνοήσετε.
Ταύρος
Οι φίλοι σας μπορεί να περιμένουν από εσάς ένα έναυσμα ή ένα νεύμα για να σταθούν στο πλάι σας. Ταυτόχρονα έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη να εκφράσετε μια βαθιά ανάγκη για ερωτική εκπλήρωση, χωρίς όμως να ξέρετε αν θέλετε και την ευθύνη που συνεπάγεται.
Δίδυμοι
Η ζωή σας κινείται σε ένα αισιόδοξο ρυθμό, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι τέλειες. Θα πρέπει να κρατήσετε ανοιχτά τα κανάλια της ενσυναίσθησης γιατί μέσα από πρόσφατες κατακτήσεις αυτοπεποίθησης ίσως να ψέγετε τους άλλους απλά και μόνο γιατί δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά όσο εσείς.
Καρκίνος
Η ζωή σας μοιάζει με μια κούνια πάνω από τον γκρεμό είναι αλήθεια. Και αυτή η τάση ιλίγγου θα επιτείνεται όσο πλησιάζουμε προς την Έκλειψη. Αφεθείτε στην παιδική χαρά που φέρνει η αιώρηση, έτσι κι αλλιώς οι γκρεμοί υποχωρούν όταν τους πλησιάζουμε, είναι ψευδαίσθηση.
Λέων
Η ανάγκη σας να δώσετε νόημα στην ζωή σας έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε νέα μονοπάτια. Αυτό είναι εξαιρετικό για να λέμε την αλήθεια. Απλά φροντίστε να χαρτογραφήσετε την διαδρομή, για την απευκταία περίπτωση που χρειαστεί να ξαναγυρίσετε σε παλιά λημέρια ξαφνικά κι απρόσμενα.
Παρθένος
Είναι η οικογένεια που νοηματοδοτεί σήμερα την ζωή σας. Έχετε την αίσθηση ότι ξέρετε τι να κάνετε για τους ανθρώπους που αγαπάτε, ότι ξέρετε πώς να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Η σιγουριά σας είναι μεταδοτική και γόνιμη, το ίδιο και η αγάπη σας.
Ζυγός
Λάθη και επαναλαμβανόμενα μοτίβα τόσο δικά σας όσο και των άλλων θα σας κουράσουν σήμερα. Επίσης υπάρχει μια αίσθηση ότι κάτι έχετε ξεχάσει ή ότι κάτι σας κυνηγάει με αφανείς σκοπούς, είτε για να παίξει μαζί σας είτε για να σας προλάβει στην στροφή για να σας δώσει μια καλοδεχούμενη έκπληξη.
Σκορπιός
Η ζωή μοιάζει περιπετειώδης αλλά με παιχνιδιάρικο τρόπο. Θέλετε να κάνετε τα πάντα, να δείτε τα πάντα, να γευτείτε τα πάντα. Κάντε το, είναι καλοκαίρι και πρέπει να αφεθείτε στις αισθήσεις σας. Ωστόσο να φροντίσετε να έχετε τελειώσει και με τις υποχρεώσεις σας ή τις ευθύνες σας για να μην σας πλακώσουν.
Τοξότης
Είναι μια στιγμή πληρότητας σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να χαρείτε την επαφή σας με τους άλλους αλλά και να προσεγγίσετε γωνιές του εαυτού σας που για καιρό δεν είχατε ανοίξει τα παραθύρια τους. Είναι μια όμορφη στιγμή για δημιουργικά σχέδια. Να φροντίσετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά αυτά τα σχέδια.
Αιγόκερως
Είναι οι μέρες σας μεγάλες και οι νύχτες σας μεγαλύτερες, καθώς μάλλον κινείστε άυπνοι και ανήσυχοι. Να φροντίσετε να εξασφαλίσετε ηρεμία για να μπορέσετε να δείτε στις σωστές τους διαστάσεις τα προβλήματά σας. Μην αφήνεστε σε παιχνίδια φόβων και ενοχών.
Υδροχόος
Καθώς η ζωή σας μοιάζει να μην έχει βρει ισορροπία, διαλέγετε πιθανόν να φυγομαχήσετε από διάφορα πεδία. Δεν είναι σωστή τακτική, να είστε συνεπείς προς όσα θέτετε ως στόχους αλλά και προς όσα έχετε υποσχεθεί σε άλλους. Σύντομα αυτή σας η στάση θα σας γεμίσει χαρά.
Ιχθείς
Είναι μια περίοδος ματαιώσεων, αλλά δεν μπορείτε να ρίξετε σε κανέναν το φταίξιμο γι’ αυτό κι έτσι κι αλλιώς δεν θέλετε να το κάνετε. Θέλετε να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας κατά μέτωπο και καλά κάνετε, αλλά μην φτάσετε στην σκληρότητα προς τον εαυτό σας.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php