Η φωνή της λογικής θα είναι η τελευταία αναλαμπή πριν οι ουράνιες φωνές γίνουν – μέσω της Σεληνιακής Έκλειψης – ουρλιαχτά παράξενα αλλά και γοητευτικά στην αγριάδα τους.

Η Σελήνη μπήκε στον Αιγόκερω, όπου και θα πάθει την Νόσο των Σκιών, αλλά σήμερα ειδικά εναρμονίζεται με τον Ουρανό από τον Ταύρο και μας βοηθάει να δούμε με θετικό μάτι υποχρεώσεις, ευθύνες και προοπτικές. Και αφού κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε εχέφρονα πρωτεύοντα θηλαστικά, θα αφεθούμε στην πιο αρχέγονη έκφραση του ζωικού μας ενστίκτου. Και δεν θα είναι καθόλου κακό αυτό…

Κριός
Η δουλειά σας θα γίνει η καταφυγή σας, το υψηλό σας φρούριο μέσα στο οποίο θα κλείσετε την ψυχή σας για να μην είναι ευάλωτη από άλλες συνθήκες. Είναι όμως έτσι κι αλλιώς ια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε όντως με τα εργασιακά σας θέματα και να τα προωθήσετε επωφελώς.
Ταύρος
Με τον Ουρανό από το ζώδιό σας να φλερτάρει την Σελήνη ξανοίγεται μπροστά σας ένα όμορφο συναισθηματικό ταξίδι. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε με άλλο μάτι τον έρωτα, όπως επίσης είναι πιθανόν ένα ταξίδι στον πραγματικό και όχι στον νοητό κόσμο να γίνει η αιτία και μιας συναισθηματικής περιπλάνησης.
Δίδυμοι
Είστε σε μια φάση της ζωής σας που μοιάζει με θέατρο σκιών. Πότε όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σας, πότε αποσύρεστε από το προσκήνιο οικειοθελώς. Όλη αυτή η εναλλαγή δεν έχει ακριβώς ισορροπία, έχει όμως γοητεία και σας κάνει καλό. Νέα εμπειρίες γεμίζουν το μυαλό σας με πληροφορίες υψηλού επιπέδου.
Καρκίνος
Η κυβερνήτιδά σας η Σελήνη από τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών για εσάς, από τον Αιγόκερω δηλαδή, κρεσεντάρει λίγο πριν την Έκλειψη και βρίσκει χρόνο να φλερτάρει τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με το Δίδυμο εργασιακός χώρος/προσωπικές σχέσεις δέχονται ένα ευεργετικό άγγιγμα, απαραίτητο για να αντέξετε τις εντάσεις που έρχονται.
Λέων
Η διάθεσή σας να κάνετε τα πάντα για τους άλλους θα ενταθεί τις ημέρες που έρχονται μπροστά, αρχής γενομένης από σήμερα. Να είστε έτοιμοι όμως κι εσείς να δεχτείτε κάποια αντίδωρα, μην είστε συνεχώς σε μια ενεργειακή ροή από εσάς προς τους άλλους, αδικείτε τους πάντες με αυτόν τον τρόπο και δεν απολαμβάνετε όσα αξίζετε.
Παρθένος
Η διάθεσή σας είναι λίγο πειρακτική και ίσως και λίγο τυχοδιωκτική. Είστε περίεργοι να δείτε πού μπορούν να φτάσουν οι άλλοι αν νομίσουν ότι εσείς τους αφήνετε χωρίς όρια. Να ξέρετε ότι το να μην δίνετε ένα καθαρό στίγμα για το τι ανέχεστε και τι όχι ίσως να έχει ενδιαφέρον, είναι όμως επικίνδυνο γιατί μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση και τις σχέσεις.
Ζυγός
Με την οικογένεια να αποτελεί έναν χώρο που σας ενδιαφέρει όσο δεν πάει – κι αφήστε τους να λένε όλοι οι αδαείς ότι ο Ζυγός δεν νοιάζεται παρά για τον εαυτό του – η σημερινή ημέρα έχει χαρές να σας δώσει μέσα από την χαρά ανθρώπων που αγαπάτε. Να είστε λίγο προσεκτικοί στις υποχρεώσεις σας, δεν έχουν περάσει τα δύσκολα.
Σκορπιός
Ο Ουρανός από τον πολικό σας Ταύρο θα δονήσει τη σκούνα των σχέσεών σας. Άνθρωποι που τριβελίζουν το μυαλό σας αλλά σας χωρίζει από αυτούς μια τάφρος αντιλήψεων θα φανούν αφόρητα ποθητοί και δεν θα μπορείτε να κρατήσετε αποστάσεις. Μην κρατήσετε, αφεθείτε στην διαίσθησή σας.
Τοξότης
Είναι μια μέρα φτιαγμένη από τα υλικά του κάρμα. Ο Ουρανός σας σπρώχνει σε μεγάλες αμφισβητήσεις των συναισθηματικών αλλά και οικογενειακών μοντέλων. Ξέρετε τι δεν θέλετε κι αυτό είναι μια καλή αρχή. Μάθετε και τι θέλετε κιόλας, και ποιος σας πιάνει…
Αιγόκερως
Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα κάνει μεγάλο παιχνίδι όλες τις υπόλοιπες ημέρες, φέρνοντας στο προσκήνιο για άλλη μια φορά την στιβαρή σας ψυχή. Είστε πανέτοιμοι να δηλώσετε με σαφήνεια στους άλλους το τι θέλετε και να διεκδικήσετε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην δική σας ζωή όσο και στων άλλων.
Υδροχόος
Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας θυμίζει ότι η φιλία είναι μέγεθος ιερό – ξέρετε να την τιμάτε ακόμα κι όταν οι εξωτερικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την επαφή με όσους αγαπάτε. Οδεύοντας προς την Πανσέληνο και την Σεληνιακή Έκλειψη στον 12ο Οίκο σας να ετοιμαστείτε για επιστροφές σε ανθρώπους με τους οποίους σας δένουν ακατάλυτοι δεσμοί.
Ιχθείς
Μια συναισθηματική αύρα πνέει σε όλο το πλέγμα των σχέσεών σας. Το κριτήριο σας για όλα τα θέματα είναι εξόχως ανθρωποκεντρικό, σας ενδιαφέρει όχι τόσο η ύλη στην παρούσα φάση όσο η ψυχή των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας. Καλό αυτό, θα έχετε ένα σημαντικό ξάνοιγμα σε νέους ορίζοντες.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php