«Το φεγγάρι εχάθη», έγραψε σπαρακτικά ένας ασκητής κατάμονος σε μια σπηλιά το μακρινό 1615 κι ακόμα η αγωνία του ζει. Πόσο παράξενο μας φαίνεται να σβήνουν τα Μεγάλα Φώτα… Αλλά, είναι φυσικό φαινόμενο η Έκλειψη και τελικά, αν το διαχειριστούμε σωστά, είναι και προς όφελός μας.

Η Πανσέληνος την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, στις 24 μοίρες του Αιγόκερου λοιπόν είναι Μερική Σεληνιακή Έκλειψη. Θα είναι ισχυρή και συγκρουσιακή λόγω της στενής συνάφειας με τον Πλούτωνα. Οι έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, η καταναγκαστική συμπεριφορά και οι αγώνες δύναμης είναι πιθανό να οδηγήσουν σε μια εσωτερική κρίση, αν δεν προσέξουμε.
Το φεγγάρι θα είναι επίσης σε τετράγωνο με τον πλανήτη - νάνο Eris και είναι βέβαιο ότι αυτή η δυναμική σχέση δύο θηλυκών αρχετύπων θα αναζωογονήσει το #MeToo Movement.

Θα ενισχύσει τη φεμινιστική επίθεση στην πατριαρχική εξουσία. Άλλες πλανητικές όψεις και η επιρροή από σταθερά αστέρια δείχνουν τάση για σκάνδαλα, ίντριγκες, διαπομπεύσεις σημαντικών προσώπων και καταστρεφόμενες φήμες. Αλλά δίνουν επίσης την ελπίδα ότι η ενσυναίσθηση και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε διαρκείς αλλαγές, θετικές και ποθητές.
Κριός
Μετασχηματισμοί έρχονται για την καριέρα σας και είστε έτοιμοι να πάτε με όλες σας τις δυνάμεις σε ένα φιλόδοξο στόχο. Θα μπορούσατε να πάρετε μια αύξηση, μια βοήθεια για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να έχετε από το πουθενά μια υπερβολική προσφορά. Εάν ήρθε η ώρα να αλλάξετε κάτι, προσπαθήστε να βγείτε σε νέα μονοπάτια με στρατηγική και όχι από οργή. Μια σημαντική ανδρική φιγούρα μπορεί να έχει ειδήσεις ή μια ευκαιρία να μοιραστεί μαζί σας.
Ταύρος
Η κάθε είδους ευκαιρία και οι ειδήσεις μπορεί να προέρχονται από μακριά, γεγονός που απαιτεί από μέρους σας ταξίδια της τελευταίας στιγμής. Μην χάσετε την δυνατότητα για μια σημαντική αλλαγή πορείας. Κάθε είδους επένδυση αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα στοίχημα, θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη νίκη. Κάποιοι Ταύροι μπορούν να θελήσουν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο άμεσα.
Δίδυμοι
Η ένταση της έντασης ώ ένταση! Αυτή είναι μια σέξι περίοδος που θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο παθιασμένες του 2019! Αλλά προσέξτε, γιατί η ζήλια θα μπορούσε να εκραγεί σαν ένα ενεργό ηφαίστειο, επομένως προσέξτε μια κάποια εκδικητική τάση. Θυμηθείτε τι είπε ο Γκάντι: "Αν ακολουθήσουμε το οφθαλμόν αντί οφθαλμού θα μείνει όλος ο κόσμος τυφλός."
Καρκίνος
Δέσμευση ή πλήρης αποδέσμευση! Δεν υπάρχει χώρος για γκρίζες ζώνες στις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο. Αυτή η έκλειψη τραβά μια γραμμή στην άμμο. Είστε είτε μέσα είτε έξω. Η περιπέτεια – κοινή ή μοναχική - αρχίζει μόλις δεσμευθείτε σε ένα μονοπάτι και σταματήσετε να κοιτάτε πίσω.
Λέων
Νιώθετε την ανάγκη να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να τον περιποιηθείτε χωρίς να περιμένετε πια να το κάνουν οι άλλοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εγκαθιδρύσετε έναν υγιεινό αλλά και ήσυχο τρόπο ζωής που θα σας φέρει εσωτερική γαλήνη και θα σας κάνει να φορτίσετε τις ψυχικές σας μπαταρίες.
Παρθένος
Βγείτε στο προσκήνιο! Αυτή η έκλειψη φωτίζει τη ζώνη της φήμης και του φλερτ, προσελκύοντας την προσοχή σας. Κάντε ένα θαρρετό βήμα προς τα εμπρός – αλλά να είστε και πολύ προσεκτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ελέγχει την ιστορία σας στο Instagram υπό το φως μιας έκλειψης. Οι ερωτικές εξελίξεις έρχονται γρήγορα και μπορεί να έχετε κάτι επικό να ανακοινώσετε μέσα σε ένα μήνα.
Ζυγός
Οι μετατοπίσεις μέσα στον εσωτερικό σας κύκλο θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κοινωνική σας ζωή. Πάρτε χώρο από ορισμένους ανθρώπους που είναι τοξικοί και χρησιμοποιήστε το χρόνο που θα σας περισσέψει για να πλησιάσετε τους φίλους που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εσάς αυτό το καλοκαίρι.
Σκορπιός
Μέσα ή έξω; Θα ας γίνουν κάποιες πολύ δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες ή σχέσεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σοβαρά. Είναι η στιγμή των αποφάσεων και πρέπει και να μην δεσμευτείτε σε κάτι που δεν θα σας αξίζει και να μην χάσετε ευκαιρίες από δειλία. Κοντολογίς, ήρθε ο καιρός να ανοίξετε την διαίσθησή σας.
Τοξότης
Η ανάγκη σας για υλική ασφάλεια γίνεται μεγαλύτερη σε αυτή την έκλειψη, μια ανάγκη που μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από μια κερδοφόρα ευκαιρία εργασίας. Κάποιοι Τοξότες ίσως χρειαστεί να περιορίσουν τα έξοδά τους. Σφίξτε τη ζώνη σας καθώς χρειάζεστε περισσότερα μετρητά. Ένας χρήσιμος άνθρωπος θα μπορούσε να φωτίσει το δρόμο προς την ευημερία μέσα σε ένα μήνα από αυτή την έκλειψη.
Αιγόκερως
Βγείτε από την άμυνα. Ήρθε η ώρα να δεσμευθείτε στο πιο σημαντικό πρόσωπο του κόσμου – στον εαυτό σας! Ένα βαθύ μονοπάτι ανοίγεται και σας φέρνει σε ηγετικό ρόλο στην ίδια σας τη ζωή. Αυτή η έκλειψη δίνει στους στόχους σας σημαντικές βοήθειες. Χτυπήστε κέντρο και δείτε τι μπορείτε να πετύχετε πριν τελειώσει το καλοκαίρι!
Υδροχόος
Χρήσιμοι άνθρωποι είναι γύρω σας, όπως μέντορες και οδηγοί σας από την χώρα των αγγέλων που μπορούν να στηρίξουν την εσωτερική σας ανάπτυξη. Αλλά δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα αν δεν ανοίξετε εσείς τις πύλες. Γίνετε ευάλωτοι, Υδροχόοι, και σύντομα θα ακμάζετε. Κανείς δεν φτάνει μόνος του στην κορυφή!
Ιχθείς
Αναδύονται από το πλήθος των ανθρώπων γύρω σας εκείνες οι φιγούρες που μέλλεται να παίξουν σοβαρό ρόλο στην ανάπτυξή σας. Είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε ανθρώπους που πια δεν έχετε σοβαρούς δεσμούς να σας ενώνουν και κάνετε χώρο για να εμφανιστούν νέες κοινωνικές συνάψεις που θα προωθήσουν την ψυχή σας.

 

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php