Πόσο εύκολα η ψυχή μας θρυμματίζεται αυτές τις μέρες… Ας το θυμόμαστε αυτό κάθε φορά που ζητάμε να μας στείλει ο θεραπευτής ή το σύμπαν «αστρόσκονη», ας θυμηθούμε ότι ζητάμε ουσιαστικά τα κομμάτια από κάτι που κάποτε ήταν ολόκληρο… Ωστόσο αυτή η κρυστάλλινη άμμος της ψυχής μας, αυτά τα θρυμματισμένα πρώην γυαλικά, όντως μπορούν να θεραπεύσουν τους άλλους.

Όπως λέμε συχνά, ο πόνος μας είναι που μας κάνει να κατανοούμε τους άλλους, στην χαρά μας γινόμαστε εγωιστές.

Η αντίθεση Αφροδίτη-Κρόνος νωρίς σήμερα μας θυμίζει τις ευθύνες μας, οι οποίες μπορεί προσωρινά να φαίνονται πολύ πιο επαχθείς από το συνηθισμένο. Καθώς προχωρά η μέρα όμως, είναι πιθανό να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες μας, να αποσυνδεθούμε από την εργασία και τις υποχρεώσεις, να χαρούμε το προσωρινό της χαράς και το προσωπικό των σχέσεων.

Καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη θα φύγει από τον Αιγόκερω για να περάσει στον Υδροχόο το βάρος που νιώθουμε φεύγει σχεδόν βίαια από πάνω μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι δεν γίνεται συνεχώς να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε υποχρεώσεις, θέλουμε και να ξεδώσουμε.

Κριός
Βάλτε ένα όριο στις υποχρεώσεις σας γιατί τελειωμό δεν έχουν. Αν δεν εξασφαλίσετε εσείς για τον εαυτό σας μια κάποια ανάσα δεν θα το κάνει κανείς για εσάς. Φροντίστε τον εαυτό σας, κανακέψτε λίγο τις ανάγκες σας γιατί έχει μεσιάσει το καλοκαίρι και ούτε που το έχετε καταλάβει ακόμα.
Ταύρος
Πιθανόν οι ανάγκες σας να πρέπει να υποχωρήσουν, μπροστά σε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Πιθανόν να πρέπει να βάλετε τους άλλους σε προτεραιότητα, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε το κουράγιο να το κάνετε. Είναι πολύ πιθανόν κάποια άτομα από τον φιλικό σας χώρο να ζητήσουν άμεσα την βοήθειά σας.
Δίδυμοι
Η οικογένεια αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα γλυκό βάρος, την ίδια στιγμή που κάποιοι άνθρωποι απασχολούν το μυαλό σας με φαντασιωτικό/ερωτικό τρόπο. Πατάτε σε δυο βάρκες και αισθάνεστε ότι θα μπατάρετε, αλλά δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, η ψυχή σας αντέχει εύκολα τις δισήμαντες καταστάσεις.
Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να αντιτίθεται στον Κρόνο από τον 7ο Οίκο σας μπορεί οι σχέσεις σας να σας φανούν κάπως σκληρές και άκαρδες, αλλά σίγουρα έχετε την δύναμη να αντιμετωπίσετε αλήθειες και να σχεδιάσετε ένα πιο υγιές πλαίσιο για το μέλλον σας. Μην πείτε λόγια που δεν παίρνονται πίσω σε ανθρώπους που αγαπάτε.
Λέων
Πιθανόν να πρέπει να κάνετε κάποιου είδους θυσία της προσωπικής σας άνεσης σήμερα, καθώς οι άνθρωποι που αγαπάτε σας χρειάζονται περισσότερο από το συνηθισμένο. Η αίσθηση του καθήκοντος ας βαραίνει, αλλά βρίσκετε το κουράγιο να κάνετε το σωστό, όσο κι αν χρειάζεστε κι εσείς κάποιον να σας νταντέψει, επιτέλους.
Παρθένος
Ο άξονας των κοινωνικών σας επαφών αποκτά σημασία σήμερα. Έχει έρθει η στιγμή να γνωρίσετε ανθρώπους με κύρος, να πάρετε βοήθεια από μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους ή να δείξετε την σοβαρότητά σας σε μεγάλες ομάδες. Μπορείτε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα οφέλη αν χειριστείτε καλά την σημερινή ημέρα.
Ζυγός
Οικογένεια και δουλειά, δουλειά και οικογένεια, αυτά είναι τα δύο πεδία που συνεχώς σας απασχολούν αυτήν την στιγμή, με αγχωτικό τρόπο. Όλο αισθάνεστε ότι κάτι δεν έχετε κάνει, ότι κάτι οφείλετε, ότι κάτι πρέπει να δώσετε στους άλλους παραπάνω. Μπορεί και να είναι αλήθεια, αλλά βάλτε προτεραιότητες και διαχειριστείτε τον χρόνο σας γιατί θα σπάσετε.
Σκορπιός
Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχετε υπερβεί κάποια όρια και ένα ταξίδι, πραγματικό ή ψυχικό, δεν σας έχει βγει όπως θα θέλατε. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να γίνουν πιο ρεαλιστικές οι προσδοκίες σας, ίσως να πρέπει να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την όποια απόλαυση αποζητά η ψυχή σας.
Τοξότης
Οι μόνιμες σχέσεις σας καθώς και ό,τι συνιστά για εσάς αυτό που λέμε «περιουσία» θα σας φανούν σήμερα ένας σκέτος βραχνάς. Θέλετε να αποδεσμευτείτε από τα πάντα και να ζήσετε το ταξίδι που υποτίθεται ότι είναι η ζωή αλλά όλοι μας συνεχώς αναβάλλουμε να το ζήσουμε. Εσείς θέλετε ένα το ζήσετε απόλυτα, ξεκινώντας από σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο.
Αιγόκερως
Ο Κρόνος που είναι κυβερνήτης σας σε αντίθεση σήμερα με την Αφροδίτη από τον 7ο Οίκο των σχέσεων σας υπενθυμίζει ότι έχετε ανάγκη το πάθος όσο κι αν η ζωή σας κινείται με άλλες προτεραιότητες. Η δημόσια εικόνα σας κατά κάποιον τρόπο σας φαίνεται σήμερα πολύ στενός κορσές και θα προσπαθήσετε να την ελαφρύνετε.
Υδροχόος
Υποχρεώσεις και διαδικαστικά προβλήματα από το παρελθόν θα σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας, καθώς δεν θέλετε καθόλου να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχετε αφήσει πίσω. Πρέπει όμως να κλείσετε μέτωπα και καλό είναι να οπλιστείτε με υπομονή ώστε να τα καταφέρετε χωρίς να χάσετε και εντελώς την αισιοδοξία σας.
Ιχθείς
Θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα με μεγάλη προσοχή σε χώρους που ίσως να μην σας είναι πολύ οικείοι, ίσως να πρέπει να προσέξετε με επιμέλεια την συμπεριφορά σας. Καμιά φορά οι άλλοι βιάζονται να μας κρίνουν και δεν θέλετε αυτή τη στιγμή για κανέναν λόγο να δώσετε λάθος εντύπωση.

info

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php