Να συναντηθούμε με τη βοήθεια των κυμάτων, να είναι πρίμος ο καιρός για την αγάπη, να μας σπρώχνει η θάλασσα προς τους αγαπημένους μας απαλά και με εμμονή. Θέλουμε, δεν θέλουμε; Η Αφροδίτη πάντως και ο ανάδρομος Ποσειδώνας, θέλουν.

Το τρίγωνο μεταξύ τους, σε υδάτινο καθρέφτη, μιας και η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, θα βοηθήσει την ροή των συναισθημάτων και θα βοηθήσει και αυτό το μέγιστο θέμα που το λέμε «επανασύνδεση ψυχών».

Ας πάμε με διάκι την αγάπη, η Πανσέληνος τέλειωσε και χρειαζόμαστε πολλά αποθέματα έρωτα για να αντιπαλέψουμε τις συνέπειές της.

Κριός
Η αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να προσκαλέσετε μερικούς φίλους γύρω σας για ένα αυτοσχέδιο πάρτι, έτσι ώστε εσείς και ο αγαπημένος σας άνθρωπος να χαλαρώσετε. Μεγάλη ένταση έχει συσσωρευτεί και είναι στιγμή να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια εξουσίας και να αφεθείτε στην πραγματική αγάπη. Η ημέρα το ευνοεί, αν την σχεδιάσετε σωστά.
Ταύρος
Μπορεί να σκεφτείτε ότι ξεκινάτε μια συνηθισμένη μέρα απόψε, αλλά η σημερινή ουράνια ενέργεια δείχνει ότι θα είναι οτιδήποτε άλλο παρά φυσιολογικό το σκηνικό. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και σίγουρα δεν θα μπορούσε να την περιγράψει κάποιος απλά ως ρομαντική, υπάρχει κάτι το μεγαλειώδες στην ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα έχετε εμπειρίες που μπορεί να αλλάξουν ακόμα και το πεπρωμένο σας.
Δίδυμοι
Η σημερινή αστρική διαμόρφωση σίγουρα θα σας δώσει όλες τις δυνάμεις που θα χρειαστείτε ενδεχομένως για να πείσετε ένα πολύ επιθυμητό άτομο ότι τα εκτιμάτε βαθιά. Μέχρι σήμερα ίσως να μην έχετε βρει τρόπο επικοινωνίας, αλλά ξαφνικά ανοίγουν οι λεκτικές φλόγες και είστε σε θέση να συζητήσετε σχεδόν τα πάντα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Καρκίνος
Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε σήμερα, με την αλληλεπίδραση των πλανητικών ενεργειών στο πλευρό σας. Οποιεσδήποτε συναντήσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις παρευρίσκεστε, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά επιτυχημένες και ότι εσείς είστε το κέντρο της προσοχής. Και σε πολύ προσωπικό επίπεδο, στα ερωτικά σας, κάτι φαίνεται να κινείται επιτέλους.
Λέων
Η αγάπη μοιάζει να είναι ο προνομιακός σας χώρος σήμερα. Οι καρμικοί σας Ιχθείς δονούν την ψυχή σας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Άνθρωποι από το παρελθόν σας εισέρχονται στην τωρινή διαμόρφωση της ζωής σας και νιώθετε ότι μπορείτε να διορθώσετε λάθη αλλά και να δώσετε ευκαιρίες στους άλλους.
Παρθένος
Όλες οι ομαδικές δραστηριότητες έχουν νόημα για εσάς, με τη σημερινή σπινθηροβόλα ουράνια ενέργεια. Εάν συμμετέχετε ήδη σε μια σχέση, θα ζήσετε μια τρυφερότητα χωρίς τέλος. Αν ψάχνετε για συντροφικότητα, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε σε όποιο άτομο σας ενδιαφέρει και να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.
Ζυγός
Καθώς η Αφροδίτη συναντάει σχεδόν ερωτικά τον μακρινό Ποσειδώνα η ψυχή σας αφήνεται σε ονειρικές διαστάσεις. Έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσετε με ποιον τρόπο θέλετε να βιώνετε τις σχέσεις σας. Αν σας έχουν κουράσει τα μοτίβα σας, θα είστε εσείς που θα πρέπει να κάνετε αλλαγές, αν θέλετε να αλλάξει το πλαίσιο των σχέσεών σας.
Σκορπιός
Νιώθετε μια κρυφή ισχυρή σύνδεση με κάποιο άτομο και το μυαλό σας τελεί υπό κατοχή. Ίσως να έχει έρθει η ώρα αυτήν την σύνδεση να την παραδεχτείτε, πρώτα στον εαυτό σας κι κατόπιν και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό το κρυφτό με τα συναισθήματά σας λογικά σας έχει κουράσει πια.
Τοξότης
Είναι μια σημαντική ημέρα για να αφεθείτε στην αγάπη των ανθρώπων σας, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Είναι μια εποχή που σας έχει κουράσει για να λέμε την αλήθεια, οπότε αυτή η όμορφη ανάπαυλα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ίσως να γίνει και το θεμέλιο πιο μόνιμων αλλαγών.
Αιγόκερως
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να φλερτάρετε; Μη σοκάρεστε, το φλερτ είναι κάτι φυσικό, το κάνουν όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι φίλοι σας, όσο κι αν δεν το πιστεύετε. Και ίσως μάλιστα κάποιο φιλικό σας άτομο να σας φλερτάρει και να μην το έχετε καταλάβει γιατί γενικά δεν τα πολυκαταλαβαίνετε αυτά τα πράγματα.
Υδροχόος
Η σημερινή πλανητική ενέργεια σίγουρα θα φωτίσει τη ζωή σας, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχετε την τάση να έχετε μια πολύ παράξενη αίσθηση του χιούμορ, οπότε είναι μερικές φορές δύσκολο για τους άλλους να σας ξέρουν εάν αστειεύεστε ή όχι. Ωστόσο, θα συναντήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο που όχι μόνο καταλαβαίνει τους τρόπους σας, αλλά μπορεί να σας δώσει και πολύ γενναία εναύσματα για επικοινωνία με το δικό σας στιλ.
Ιχθείς
Πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη να μιλάτε ασταμάτητα για τα συναισθηματικά σας θέματα σήμερα. Καλό είναι αυτό, απλά θα πρέπει να διαλέξετε το ακροατήριο ώστε να μην εκτεθείτε σε ανθρώπους που δεν πρέπει να ξέρουν τα μυστικά σας. Πάντως σε ερωτικό επίπεδο μια αύρα νοσταλγίας μπορεί να σας στείλει σε παλιές αγάπες.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php