Από τις 19 ως τις 22 Ιουλίου, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, μια δύσκολη όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 26η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με εσωτερικές διαμάχες μεταξύ του παρελθόντος και της τρέχουσας πραγματικότητας της ζωής σου, νιώθεις μπερδεμένος σχετικά με τον τρόπο που θα προβάλεις τις ιδέες σου, και αναβιώνουν παλιά προβλήματα που δημιουργούν εμπόδια στο να διεκδικήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να προβάλεις την προσωπικότητά σου. Μπορεί να έχεις δισταγμό ή ανασφάλεια σε μια απόφασή σου και προκειμένου να γίνεις κατανοητοί, θα πρέπει να αναμορφώσεις τον τρόπο της έκφρασής σου.

Τώρα γίνεται αναθεώρηση στη ζωή σου όσον αφορά το σπίτι, τις σχέσεις με τους οικείους σου και την οικογένειά σου και την επικοινωνία με τους σημαντικούς άντρες στη ζωή σου και τους ανωτέρους σου στην εργασία σου. Το σύμπαν με τη σύνοδο του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να εξομαλύνεις τυχόν διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν αλλά παράλληλα σου ζητά να ξανασκεφτείς και να ερευνήσεις σε βάθος τα συναισθήματά σου αλλά και να προσέχεις συμπεριφορές χειραγώγησης λόγω ανασφάλειας.

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο της Σελήνης, έτσι μερικά από τα όνειρα και τα συναισθήματα που είχες αγνοήσει ή ξεχάσει, ξαναέρχονται στην επιφάνεια ή οι δικοί σου σού δημιουργούν ευχάριστες εκπλήξεις και ίσως επιστρέψεις στις ρίζες σου. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και αυτό να σε εκνευρίσει.

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με τα ηλεκτρονικά σου και τις συσκευές επικοινωνίας. Ίσως να αλλάξεις αποφάσεις αρκετά συχνά, μιας και ο Καρκίνος είναι κυκλοθυμικός. Μην νευριάζεις αν αντιμετωπίσεις κάποιες ανατροπές, δεις τα πάντα ανάλαφρα και με χιούμορ, μιας και ο Καρκίνος τα παίρνει όλα... κατάκαρδα!

http://astropedia.gr