Στις 21/7 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα συναντηθεί με τον Ήλιο και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (28ο 28’). Στην συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή, ο Ερμής κλέβει λίγη από την λάμψη του Ήλιου και εκφράζει με μεγαλύτερη ευκολία τα αιτήματα της ζωδιακή περιοχής που γίνεται η συνάντηση.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση, του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχουμε αρκετές συζητήσεις με τη οικογένεια μας ή για οικογενειακά θέματα, στον λόγο μας θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, ενώ θα έχουμε την τάση να προσπαθούμε να κάνουμε τους άλλους να νιώσουν άνετα και οικεία.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4o Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση ή να ξαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων σας μια πρόταση που αφορά την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3o Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες. Επίσης, θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι το μεταφορικό σας μέσο θα γίνει η συνέχεια τους σώματος σας μιας και θα κάνετε και πολλές μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για άλλη μια φορά θα τραβήξετε τα φώτα της προσοχής. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία είχε μείνει στη μέση. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα μπορέσετε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες δείχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο και να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα. Με την προϋπόθεση ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΛΕΩΝ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η συνάντηση του ανάδρομου Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, παράλληλα όμως θα σας ωθήσει να προχωρήσετε και σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνουν κρυφές .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα θετική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Παρθένους . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11o Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με σημαντικούς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας φέρει και πάλι μια επαγγελματική πρόταση την οποία είχατε συζητήσει στο παρελθόν, αλλά για κάποιο λόγο δεν είχε ολοκληρωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9o Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8o Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με έναν παλιό σας συνεργάτη, ενώ είναι πιθανό κάποιοι παλιοί σας συνεργάτες να σας δώσουν χρήματα που σας όφειλαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται στο χώρο της εργασίας σας αυτή τη χρονική περίοδο . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε το έργο σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ψυχή της παρέας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής της παρέας σας ,με την βοήθεια του χιούμορ και της ευστροφίας σας. Αυτά τα δύο όπλα θα τα χρησιμοποιήσετε και όταν φλερτάρετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv