Ας παίξουμε με το φως, λοιπόν!

Η περίοδος κυριαρχίας του Λέοντα ξεκινάει στις 22 Ιουλίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά. Ζητήματα υπερηφάνειας, αναγνώρισης και έκφρασης της προσωπικής σας δύναμης ή της εσωτερικής σας φλόγας είναι το κλειδί αυτής της εποχής. Οι εκδηλώσεις είναι δημόσιες και το "κοινό" είναι σημαντικό, ακόμα κι όταν πρόκειται για τις προσωπικές μας σχέσεις.

Η 24η Ιουλίου είναι μια σημαντική ημέρα της λεοντής του Ήλιου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, υποδηλώνοντας ότι ένα μήνυμα από το παρελθόν ή ένα δεύτερο βλέμμα σε μια σημαντική σχέση μπορεί να αποκαλύψει κάτι γλυκό και υποστηρικτικό που μας είχε διαφύγει. Κοιτάξτε ξανά, θυμηθείτε, πείτε πάλι λόγια αγάπης, εμμείνετε σε όρκους που έχουν ακόμα ισχύ.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Λέοντα στις 27 Ιουλίου, φέρνοντας το όποιο βαθύ προσωπικό σας θέμα στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη στο Λέοντα διαπραγματεύεται τις σχέσεις, την αυτοεκτίμηση ή τα χρήματα έρχονται με ριψοκίνδυνο τρόπο. Όταν θα μπει και η πανωραία των ουρανών στον Λέοντα θα αυξηθεί η επιείκεια στον εαυτό μας και θα έχουμε αυξημένη αυτοεκτίμηση.

Από τις 25 έως τις 26 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα συναντά με τρίγωνο τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη. Ο Δίας επεκτείνεται και κάνει κι εμάς να επεκτεινόμαστε, και όταν εναρμονίζεται με τον Άρη, έχετε περισσότερες και μεγαλύτερες ενέργειες μέσα την ψυχή σας, κερδίζετε σε αυτοπεποίθηση.

Και μέσα σε αυτήν την περίοδο του Λέοντα, είναι βέβαια κρυμμένο και το διαμάντι της Πύλης του Σειρίου, μια μαγική στιγμή την οποία θα αναλύσουμε διεξοδικά όταν θα έρθει ο Αύγουστος. Καλές βουτιές στο φως.

Κριός
Ο Ήλιος στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας ενεργοποιεί θέματα που περιλαμβάνουν την υπερηφάνεια, έναν νέο έρωτα με πολύ ρομαντισμό, τα παιδιά ή τη δημιουργικότητα. Αυτό που θέλετε να γιορτάσετε και να εκφράσετε, ό,τι κι αν είναι αυτό, μπορεί να τροφοδοτηθεί, αν και θα βασανιστείτε λίγο με αντιπαραθέσεις με αμφιβολίες και περιορισμούς.
Ταύρος
Η περίοδος που ξεκινάει φωτίζει οικογενειακά ζητήματα ή τις προσπάθειές σας να δημιουργήσετε μια ζωή στο σπίτι που να σας κάνει υπερήφανους. Το παρελθόν, το όποιο θεμέλιο της ζωής σας και ο σημερινός χώρος διαβίωσης σας θα είναι προεξάρχοντα θέματα της ζωής σας.
Δίδυμοι
Ο Ήλιος στον τομέα επικοινωνίας σας φωτίζει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πληροφορίες. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένων ανταλλαγών με άλλους, με έμφαση στην υπερηφάνεια και στο εγώ που εκφράζεται με λόγια. Το διάστημα που έρχεται μπορεί να προσφέρει θετικές οικονομικές ειδήσεις ή να σας παροτρύνει να εκφράσετε τις κύριες επιθυμίες και αξίες σας
Καρκίνος
Ο μέγας Ήλιος στον τομέα των προσωπικών σας πόρων ενεργοποιεί τα θέματα γύρω από τα χρήματα, τις αξίες και την αυτοεκτίμηση σας. Αυτό που θέλετε και το τι αξίζετε θα είναι ζητήματα πρωταρχικής εστίασης, μαζί με θέματα υπερηφάνειας (θα αντιμετωπίσετε και το πώς υπονομεύετε την υπερηφάνεια σας).
Λέων
Η είσοδος του κυβερνήτη σας του Ήλιου στο ζώδιό σας είναι ένα ενεργητικά υψηλό σημείο για το έτος. Τα γενέθλιά σας (ή η στιγμή ηλιακής επιστροφής) χαρακτηρίζονται από αυξημένη εστίαση σε αυτό που θέλετε (λόγω της εισόδου της Αφροδίτης στον Λέοντα) και στο τι μπορείτε να κάνετε για να προχωρήσετε δυναμικά στην ζωή σας (λόγω της κατοχής του ζωδίου σας από τον Άρη). Αυτός είναι ο χρόνος σας για να πάτε την ζωή σας δυναμικά μπροστά.
Παρθένος
Αυτήν την περίοδο, με τον Ήλιο στο μυστικό χώρο του 12ου Οίκου σας μπορεί να χρειάζεστε μόνο χρόνο για να κοιτάξετε πιο βαθιά σε κάτι που απαιτεί την πλήρη προσοχή σας. Από την άλλη μεριά ο κοινωνικός σας τομέας μπορεί να δεχθεί την επιστροφή μιας προηγούμενης φιλίας, κοινωνικής σύνδεσης ή έλξης.
Ζυγός
Είναι μια στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσετε αν ανήκετε ή όχι σε μια ομάδα ή σε μια σχέση. Ο Ήλιος θα σας δώσει τα φώτα του αλλά θα πρέπει να είστε θαρραλέοι στις αποφάσεις σας. Καθώς δημιουργείται συναστρία στον κοινωνικό σας χώρο, στον 11ο Οίκο, πιθανόν να έχετε επιστροφή σε μοντέλα σχέσεων και συνεργασιών που νομίζατε ότι έχουν κλείσει.
Σκορπιός
Ο Ήλιος στον τομέα της καριέρας σας, φωτίζει τις φιλοδοξίες σας, την επαγγελματική εικόνα και την ικανότητα να κερδίσετε την προσοχή των άλλων με την εργασία σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει απολογισμός του τρόπου εκπλήρωσης των μελλοντικών στόχων σας και θέλετε να ξέρετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.
Τοξότης
Καθώς εκτός από τον Ήλιο σας επηρεάζει έντονα ο Κρόνος μπορεί να ανακαλύψετε στοιχεία που σας ενθαρρύνουν να πιστεύετε ότι διατρέχετε κίνδυνο. Ενώ υπάρχει δυναμικό ανάπτυξης, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι οικονομικοί περιορισμοί δεν μπορούν να αγνοηθούν. Βεβαιωθείτε ότι είστε σχολαστικά ειλικρινείς. Υπάρχει ένα δώρο για σας από τους ουρανούς, αλλά θα το κερδίσετε μέσω της πειθαρχίας.
Αιγόκερως
Με τον Ήλιο να εγκαθίσταται σε μια άβολη για εσάς περιοχή, αυτό το διάστημα του έτους μπορεί να είναι εξίσου λίγο άβολο για εσάς, καθώς τα τρωτά σας σημεία φωτίζονται, αλλά μπορεί επίσης να σας ανταμείψει αν είστε πρόθυμοι να πάτε βαθιά το μαχαίρι της ειλικρίνειας στο καρπούζι των περιορισμών σας. σε κάθε περίπτωση ο ανάδρομος Κρόνος θα λειτουργήσει εξισορροπητικά.
Υδροχόος
Ο Ήλιος στον τομέα της κάθε είδους συνεργασίας σας δίνει έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Αυτό μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας απασχολήσει ή οι σχέσεις σας εν γένει. Το κλειδί είναι να καταλάβετε πως και οι άλλοι έχουν ανάγκες, που ίσως να είναι διαφορετικές από τις δικές σας αλλά πρέπει να τις σεβαστείτε.
Ιχθείς
Ο δυναμισμός που επιδείξατε τον τελευταίο καιρό είναι καλός, αλλά μπορεί να ήταν λίγο ψευδής. Γυρίστε πίσω στον εαυτό σας και κοιτάξτε την υγεία σας. Αλλά το πραγματικό κλειδί της εποχής αυτής είναι η υπερηφάνεια και η εξουσία - υπονομεύετε ή ενδυναμώνετε τον εαυτό σας στις περιοχές αυτές; Απαντήστε στον εαυτό σας με ειλικρίνεια.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php