Η Σελήνη περνάει τη μέρα της στο ζώδιο του Κριού, και είμαστε σε μεγαλύτερη σχέση και σε αρμονία με την κάθε είδους πρωτοβουλία και την ανεξαρτησία μας. Ένα τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία θα τελειοποιηθεί προς την Πέμπτη, αλλά η Σελήνη αγκιστρώνει σε αυτή την ενέργεια σήμερα, και μπορεί να υπάρξει κάποιος ενθουσιασμός και ένα θετικό επιχειρηματικό πνεύμα κατά το πρώτο μισό της ημέρας.

Η Σελήνη αργότερα ωστόσο τετραγωνίζει τον ανάδρομο Κρόνο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και κατευθύνεται προς δύσκολα τετράγωνα με τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Ερμή, και οι εντάσεις είναι πιθανό να αυξηθούν καθώς προχωρά η ημέρα. Τα θέματα που θα προκύψουν είναι πιθανότατα σχετιζόμενα με τις ευθύνες και τα καθήκοντα, καθώς και την ισχυρή μας ανάγκη να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στα οικογενειακά και οικιακά μας όρια.

Τίποτα δεν θα θέλουμε να περιορίζει την αίσθηση της ανεξαρτησίας μας και η ημέρα θα εξελιχθεί λίγο στενάχωρα, αν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Κριός

Η μέρα απαιτεί να εστιάσετε περισσότερο στους κοινωνικούς σας κύκλους. Το γοητευτικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει πολύ να είστε επιθετικοί σε σχέση με τους άλλους. Επίσης, πρέπει να εστιάσετε και να αποκαλύψετε τους ανθρώπους που έχουν σταθεί εναντίον σας και έχουν βλάψει τη φήμη σας στο κοινωνικό μέτωπο. Μέσα από ένα τόσο ταραχώδες πρόγραμμα μην ξεχάσετε να φροντίσετε την υγεία σας!

Ταύρος

Είναι απαραίτητο να αξιολογήσετε τη σχέση σας και να δημιουργήσετε σήμερα υγιή σύνορα. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι αν και δίνετε περισσότερα από όσα μπορείτε, ο σύντροφός σας δεν είναι ικανοποιημένος και συνεχίζει να απαιτεί περισσότερα. Ο καθορισμός ενός ορίου στα ζητήματα αυτά θα ενισχύσει πραγματικά τη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να το απολαύσετε το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Ενώ η μέρα δείχνει ότι θα απολαύσετε την καλή ενέργεια, θα είναι συνετό να αφιερώσετε λίγο χρόνο το πρωί και να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε αφήσει εκκρεμείς. Επίσης, προσαρμόστε και συντονίστε το πρόγραμμά σας με άλλα μέλη της οικογένειας και τους συναδέλφους σας, ώστε να μην προκύψουν αργότερα δυσκολίες ή παρεξηγήσεις. Μπορεί επίσης να πάρετε κάποια καλά νέα σήμερα.

Καρκίνος

Παράξενη μέρα, αλλά με πολλές υποσχέσεις. Εμπιστευθείτε την τύχη σας επειδή ίσως έχετε συναντήσει τον σύντροφο ψυχής σας. Ακούστε την καρδιά σας ακόμα και αν το μυαλό σας προειδοποιεί για δυσκολίες. Για μια φορά επιτέλους, τα πράγματα θα πηγαίνουν όπως θέλετε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια σημαντική σχέση στη ζωή σας.

Λέων

Είστε ευέλικτοι, έχετε αυτοπεποίθηση και είστε προνοητικοί. Αυτές οι ιδιότητες θα σας βοηθήσουν σήμερα να σπάσετε οποιαδήποτε δυσκολία και να προχωρήσετε. Εργαστείτε λίγο στη γλώσσα του σώματός σας εάν πρόκειται σήμερα να βρεθείτε σε οποιαδήποτε συνέντευξη. Στα οικονομικά θέματα θα υπάρξει μια καλή αστρική προσέγγιση. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αγορά ενός ακινήτου.

Παρθένος

Η ημέρα είναι όμορφη και σας ευνοεί. Εντούτοις μπορεί να χρειαστεί να τοποθετήσετε τους προσωπικούς σας στόχους για δέσμευση ή προσωπική σχέση στην άκρη. Ώρα να αποφύγετε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Μην ενοχλείτε πολύ τους άλλους με τις εμμονές σας, προσέξτε το αυτό.

Ζυγός

Προσπαθήστε για μεγαλύτερο βαθμό ειλικρίνειας με τους άλλους, καθώς μια ατμόσφαιρα δυσπιστίας είναι πιθανό να κρατήσει σταθερά τη σχέση σας σε κατάσταση αναμονής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσέξτε ιδιαίτερα να μην αφήσετε ένα τρίτο άτομο να επηρεάσει τη γνώμη σας σχετικά με τον σύντροφό σας και τη συμπεριφορά σας απέναντι σε αυτόν.

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρχει ένα ψυχολογικό γεγονός που σας προκαλεί πολλή δυσφορία. Μπορεί να έχετε μια εμμονή με κακά συμβάντα του παρελθόντος. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με έναν φίλο ή έναν συγγενή και η μέρα θα γίνει μεγάλη ευκαιρία λύτρωσης.  Μην αφεθείτε σε άσχημες σκέψεις, δεν σας ωφελούν.

Τοξότης

Υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος κοντά σας να κλέψει τις ιδέες σας για να προωθήσει τη δική του σταδιοδρομία. Έτσι, προσέξτε όταν μοιράζεστε νέες ιδέες με οποιονδήποτε. Μην μοιράζεστε γνώση με τους συναδέλφους σας, ακόμη και αν τους γνωρίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπομονή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τους αληθινούς σας φίλους.

Αιγόκερως

Θα είναι μια μέρα ου ενδεχομένως θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, αλλά ευτυχώς έχετε αρκετές. Ο ανάδρομος Κρόνος σε δύσκολη σχέση με το φεγγάρι υπόσχεται ότι θα σας δώσει το μάθημα της υπομονής, το θέλετε δεν το θέλετε. Έχει έρθει η στιγμή να τιμήσετε υποσχέσεις που έχετε δώσει, ακόμα κι αν πια δεν τις πιστεύετε.

Υδροχόος

Δεν θα νιώθετε άνετα να ασχολείστε με άγνωστους παράγοντες σήμερα. Έτσι, θα προσπαθήσετε να μείνετε στους δοκιμασμένους και αποδεδειγμένους δρόμους και όχι να δοκιμάσετε κάποια πειραματική προσέγγιση. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, αλλά είναι πιθανό να επιλέξετε ένα μονοπάτι που είστε εξοικειωμένοι με αυτό και όχι αυτό που φαίνεται να προσφέρει καλύτερες ανταμοιβές.

Ιχθείς

Είναι μια μέρα που σας σπρώχνει σε αποδιάρθρωση της σκέψης. Διατηρήστε την εστία σας και βάλτε όλη την ενέργειά σας πάνω σε αυτήν. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα τώρα,  μην ξεστομίσετε πράγματα που μπορούν να σας προσγειώσουν σε ένα συναισθηματικό χάος.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php