Αν θέλετε καλά νέα σήμερα, μπορείτε να γίνεται τα καλά νέα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους γύρω σας. Ο Άρης σχηματίζει ένα φαντεζί τρίγωνο με τον Δία, διεγείροντας την εμπιστοσύνη, την πίστη και τον ενθουσιασμό μας, καθώς και την επιθυμία μας για ελευθερία. Είμαστε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι υπό αυτήν την επιρροή.

Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτούμε ένα συναρπαστικό νέο σχέδιο ή μια σημαντική πρόκληση και μπορούμε επιτέλους να αναλάβουμε δράση για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Διαθέτουμε τη βούληση, τη δύναμη και την ενέργεια που μας κατευθύνει προς την επίτευξη των στόχων μας. Οι θετικές στάσεις δημιουργούν νικηφόρες καταστάσεις και τώρα μπορούμε να απολαύσουμε έναν φιλικό ανταγωνισμό, μια ευγενική άμιλλα που θα μας κάνει καλύτερους σε όλους τους τομείς.

Μια παράλληλη επικοινωνία μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, που είναι και σήμερα ενεργή, δημιουργεί ένα ξεκάθαρο πλαίσιο αυτοβελτίωσης. Τουλάχιστον ξέρουμε με βεβαιότητα τι δεν θέλουμε να είμαστε, τι δεν θέλουμε να έχουμε και τι δεν θέλουμε να μας έχει. Το τι θέλουμε, ένα τσακ είναι να το βρούμε.

Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος βέβαια και η Σελήνη να φθίνει μέχρι και την 31η Ιουλίου, οπότε καλό είναι να αποφευχθούν ολοκαίνουργιες σημαντικές δεσμεύσεις. Ωστόσο, οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να γίνουν αλλαγές μικρής κλίμακας στην ζωή μας – δεν αγοράζουμε σπίτι, αλλά έν ριχτάρι και να μην είναι του γούστου μας αργότερα τώρα θα μας δώσει μια κάποια χαρά με τα χρώματά του.

Η Σελήνη διαπερνά τον Ταύρο όλη την ημέρα και εστιάζουμε στις φυσικές ανάγκες και τις επιθυμίες μας, θέλουμε κάτι να κάνουμε για τις αισθήσεις μας και αυτό δεν είναι κακό.

Κριός
Είστε από τους πολύ ευνοημένους της ημέρας. Ο πολεμοτραφής Άρης σας δίνει κίνητρα και δυνάμεις για να πιάσετε το νήμα των αναγκών σας και με αυτό να ράψετε το όμορφο σεντόνι των επιτευγμάτων σας. Η κούραση που σας ταλαιπωρούσε υποχωρεί, και τίποτα δεν είναι πιο ενθουσιώδες από έναν ξεκούραστο Κριό…
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να ευνοεί το σώμα σας και τις περί του σώματος ευωχίες, αν θέλετε ένα πιάτο παραπάνω από νοστιμιές ή θέλετε ένα μικρό ηδονικό διάλλειμα, κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει. Είναι μια όμορφη μέρα για να περιποιηθείτε εμφατικά τον εαυτό σας και να το κάνετε χωρίς τύψεις.
Δίδυμοι
Οι μέρες μοιάζουν να χρειάζονται διαστολή για να αντέξουν το τόσο βαρύ σας πρόγραμμα. Είναι κάπως σαν να είναι κάθε μέρα ένα δίχτυ από αυτό για τα ψώνια, που ενώ είναι μια σταλιά καταλήγει να χωράει τη μισή λαϊκή. Μην το τραβάτε πολύ όμως το θέμα με τις υποχρεώσεις, ακόμα και τα πιο ανθεκτικά πλέγματα κάποτε σπάνε.
Καρκίνος
Τα παράπονα βουνό και οι ανάγκες σωρό. Καλό θα είναι να δείτε τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις, γιατί από την μεγάλη σας ανάγκη να παραπονεθείτε κοντεύετε να πιστέψετε και οι ίδιοι ότι τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφετε στους άλλους. Δεν είναι, σταματήστε να θέλετε απλά να κλάψετε – σκουπιστείτε και ζήστε.
Λέων
Η φθίνουσα Σελήνη παρενοχλεί ακόμα τον Ήλιο σας, και ίσως να νιώθετε ότι άλλα θέλετε, άλλα κάνετε, άλλα σκέφτεστε, άλλα μπορείτε και άλλα θέλουν οι γύρω να κάνετε γι’ αυτούς. Συντονιστείτε λίγο με τις εσωτερικές σας επιθυμίες γιατί αν καλύπτετε μόνον υποχρεώσεις θα κουραστείτε άχαρα.
Παρθένος
Η ανάγκη σας να ξεκουραστείτε μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και το άγχος σας για μελλοντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Χρήματα που είναι καθ’ οδόν για τις τσέπες σας μοιάζουν λίγο μεθυσμένα και χάνονται στην στροφή, αλλά θα έρθουν, μην ανησυχείτε. Ίσως κάποιες παλιές σας καθυστερήσεις να πληρώνονται τώρα με το να μην μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη που να σας βολεύει.
Ζυγός
Οι άνθρωποι μοιάζουν γύρω σας να θέλουν να εξαργυρώσουν τον κόσμο σας με δεκάρες. Δίνετε πολλά και παίρνετε λίγα κι όλο μοιάζει να χρωστάτε ενώ δεν σας έχει μείνει ρανίδα ενέργειας. Ίσως έχει έρθει η περιβόητη στιγμή των ορίων γιατί πρώτα κακομαθαίνετε τους άλλους και μετά παραπονιέστε ότι είναι κακομαθημένοι.
Σκορπιός
Ο Άρης κάνει συμμαχία με τον Δία και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας κυρίως σε θέματα μόνιμων σχέσεων και σε περιουσιακά ζητήματα. Είναι καλό το χρονικό παράθυρο για να ζήσετε μια κάποια αίσθηση ασφάλειας και αναγνώρισης, μακριά από φόβους και ανασφάλειες.
Τοξότης
Ο μέγας Δίας σας ευνοεί σήμερα πολύ και μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα σχεδόν τα πιο τρελά σας όνειρα. Είναι μια τέλεια στιγμή για να αποφασίσετε τι θέλετε, απλά μπορείτε να θέλετε και οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιούνται. Οπότε να θέλετε σοφά, ώστε να έχετε όμορφες εξελίξεις σε βάθος χρόνου.
Αιγόκερως
Η ημέρα έχει ένα συναισθηματικό πρόσημο πολύ θετικό και η καρδιά σας επιτέλους μπορεί να αφεθεί στην αγάπη. Η καλή επενέργεια της Σελήνης θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Να δώσετε βάση στην διαίσθησή σας, έχει πολλά να σας πει.
Υδροχόος
Η διάθεσή σας είναι κάπως αναβλητική. Έχετε κουραστεί πολύ και θα θέλατε πραγματικές διακοπές, από αυτές που δεν κάνετε τίποτα για κανέναν. Ίσως αυτή η κούραση να γίνει το έναυσμα για να αξιολογήσετε και πάλι τις προτεραιότητές σας και να δείτε με ποιον τρόπο θα εξασφαλίσετε μια καλύτερη καθημερινότητα.
Ιχθείς
Αν σηκώσετε το χαλί θα δείτε να σας περιμένουν εκατοντάδες υποχρεώσεις που τις έχετε παραχώσει εδώ και καιρό. Αν δεν το σηκώσετε αυτό το χαλί να αρχίσετε να βάζετε μια τάξη θα σας ρίξει κάτω το βουνό που δημιουργείται. Να φροντίσετε να έχετε μια σειρά γιατί στο τέλος θα σας χαλάσει την διάθεση το πολύ άγχος, γιατί το ξέρετε ότι πρέπει κάτι να κάνετε, δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τον εαυτό σας.

 

Vera Dickey - Άστρολόγος - Ταρώ

https://www.facebook.com/verahristos

https://www.forwoman.gr/index.php