Τελικά ο Τολμών Νικά; Ναι θα μπορούσα να σου πω εφόσον έχει μπροστά του και ένα οργανωμένο σχέδιο … Αυτή την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 είναι βέβαιο ότι έχουμε την απαραίτητη σπιρτάδα της αισιοδοξίας, που μας δίνει την δυναμική να προχωρήσουμε μπροστά, να κυνηγήσουμε λίγο παραπάνω την τύχη μας, να σχεδιάσουμε νέα ξεκινήματα ή ακόμα και να τολμήσουμε αυτό που μπορεί μέχρι πρότινος και να φοβόμασταν …

Το Τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη (14η μοίρα), σκορπίζει θετική ενέργεια, η οποία και μας προδιαθέτει να κυνηγήσουμε πιο δυναμικά τα σχέδιά μας, όσο μεγαλεπήβολα και να είναι αυτά. Ο παράγοντας της τύχης φυσικά και κλείνει σε κάποιους πονηρά το ματάκι αυτό το διάστημα, δίνοντας το μήνυμα : «Σου δίνω αυτό που θες, κυνήγησέ το»! Η περιπετειώδης ενθουσιώδης διάθεση θα προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες, ενώ ανακτώνται για τα καλά αυτή την ημέρα τόσο τα ψυχικά όσο και τα σωματικά αποθέματα.

Η σεξουαλική λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και ναι δεν θα λείψουν και τα τυχερά σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού που θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση, αυτή την ημέρα μπορούμε να καταπιαστούμε ακόμα και με δύσκολα έργα, τα οποία θα μπορούμε πιο εύκολα από ότι συνήθως να ολοκληρώσουμε…

Δεδομένου ότι ο Δίας είναι φαινομενικά ανάδρομος, για πολλούς μπορεί να σημαίνει ότι σε αυτό το στάδιο αξιοποιείται μία ευκαιρία που αρχικά δόθηκε την περίοδο του Ιανουαρίου (περίπου 10-20/1) και τώρα να μπαίνει στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής της, με καλύτερα αποτελέσματα από τις 11/8 που ο Δίας θα είναι πλέον σε ορθή φορά.

Ποιοι επηρεάζονται; Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (ή και ωροσκόπο , μεσουράνημα) κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Λίγα λόγια για κάθε ζώδιο
Επηρεάζεται κυρίως το 2ο δεκαήμερο των ζωδίων

Κριός: Ιδανική ημέρα για διασκέδαση, έρωτα, νέες εμπειρίες που θα σας κάνουν να απολαύσετε παραπάνω τη ζωή. Ευνοούνται επιχειρηματικά σχέδια, ενάρξεις νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων, ζητήματα που αφορούν το παιδί ή την τεκνοποίηση. Αρκετοί από εσάς ωστόσο θα βρεθείτε σε εγρήγορση για ένα ταξίδι αναψυχής.

Ταύρος: Παρόλο που η επιρροή σας δεν είναι άμεση, η όψη Άρη – Δία θα σας βοηθήσει στην διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων ή και οφειλών. Ένα θετικό γεγονός μία εξέλιξη που αφορά ζήτημα ακίνητης / οικογενειακής περιουσίας , ή ακόμα και στήριξη από την οικογένεια για ζητήματα οικονομικά προσφέρει ηρεμία. Η ερωτική λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη!

Δίδυμος: Ευχάριστες δημιουργικές προτάσεις, προσκλήσεις για εξόδους, για καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ακόμα και για ταξιδάκια σας φέρνουν πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας. Αξιοποιείστε την ημέρα για διερεύνηση νέων προοπτικών, νέων συνεργασιών ή ακόμα και νέων γνωριμιών που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν.

Καρκίνος: Η επιρροή σας από το τρίγωνο Άρη – Δία δεν είναι άμεση, είναι βέβαιο όμως ότι αυτή την ημέρα μπορείτε να νιώσετε ικανοποιημένοι μέσα από την εύρυθμη εξέλιξη κάποιων εργασιακών και οικονομικών σας υποθέσεων. Ανοίγονται κάποιες προοπτικές που μπορούν να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες που έχετε αυτή την εποχή.

Λέων: Ορμητικοί, αποφασιστικοί, ερωτικοί και έτοιμοι να δράσετε και να κινηθείτε άμεσα για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Σας δίνεται μία σημαντική ευκαιρία σε αυτούς τους τομείς που σας ενεργοποιεί άμεσα.

Παρθένος: Έχετε την ευκαιρία να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σας επιβάρυναν ψυχολογικά, οικογενειακά ή και εργασιακά. Λύνετε κάποιο πρόβλημα στους παραπάνω τομείς που αποτελούσε για εσάς βραχνάς. Αξιοποιήστε αυτή την όψη για να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα μπορέσετε λίγο αργότερα να αξιοποιήσετε!

Ζυγός: Ιδανική ημέρα για δικτύωση, επαφές, γνωριμίες, αλλά και για ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι ειδήσεις και οι επικοινωνίες της ημέρας σας ενεργοποιούν για να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πραγματικά πολύ!

Σκορπιός: Επαγγελματικές και Οικονομικές κατακτήσεις σας προσφέρει το τρίγωνο Άρη – Δία! Η επαγγελματική σας δράση θα σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης. Ανοίγονται ευκαιρίες για να νιώσετε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές σας.

Τοξότης: Η τύχη και η ευκαιρία φλερτάρουν μαζί σου αυτές τις μέρες. Είσαι αισιόδοξος, πολυμήχανος, με πρωτότυπες ιδέες και σε ετοιμότητα να τις εφαρμόσεις. Δεν παύουν οι θετικές εξελίξεις που αφορούν ένα σημαντικό ταξίδι που μπορεί τώρα να προγραμματίζεις να κάνεις. Ευνοείσαι για θέματα νομικά, εκπαιδευτικά, για προτάσεις και συμφωνίες με εξωτερικό ενώ λέμε ΝΑΙ και σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως: Σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ή εκκρεμότητες που έχεις προς τράπεζες, δάνεια, οφειλές κλπ … Ανακτάς τα ψυχικά σου αποθέματα ενώ έχεις περισσότερη θέληση για ζωή αλλά και για … ερωτική δραστηριότητα.

Υδροχόος: Περίοδος ανάπτυξης και εξέλιξης των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Έχεις θετικές εξελίξεις μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους που σου δίνουν ένα νέο όραμα μία νέα ιδέα προς δράση! Θετικές όμως μπορούν να χαρακτηριστούν και οι εξελίξεις στα αισθηματικά, αφού μέσω της κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να έρθεις σε επαφή με κάτι καινούργιο.

Ιχθύς: Σημαντικές είναι οι ευκαιρίες που σου δίνονται για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σου! Μία νέα προοπτική, μία πρόταση, μία ευκαιρία που τώρα ανοίγεται θα μπορέσει σταδιακά να πάρει σάρκα και οστά και να σου δώσει ικανοποίηση, φήμη, αναγνωρισιμότητα στον κλάδο που δραστηριοποιείσαι!

astrokouskous.oroskopos.gr